Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va fi campionul mondial 2015 ? |
Shaun Murphy |
|
14% |
[ 7 ] |
Anthony McGill |
|
6% |
[ 3 ] |
Judd Trump |
|
24% |
[ 12 ] |
Ding Junhui |
|
0% |
[ 0 ] |
Barry Hawkins |
|
2% |
[ 1 ] |
Neil Robertson |
|
18% |
[ 9 ] |
Ronnie OSullivan |
|
30% |
[ 15 ] |
Stuart Bingham |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 49 |
|
Autor |
Mesaj |
rudiprus Addicted to snooker

Data înscrierii: 19/Apr/2013 Mesaje: 332
|
Trimis: Joi 16 Apr 2015, 13:07 Titlul subiectului: |
|
|
Dna Clara, cred ca e o greseala la meciurile de sambata...meciul lui Fu nu se termina sambata seara, ci duminica dimineata
Sambata seara e sesiunea finala a meciului lui Selby + prima sesiune a meciului lui Walden
Scuze daca ma insel
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2013, China Open 2014, Campionatul Mondial 2018
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21301 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Joi 16 Apr 2015, 14:06 Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nu, ai dreptate, Rudiprus, mulțumesc. Graba strică treaba, dar asta e o lecție pe care mă tem că n-o s-o învăț niciodată. Parcă îmi zicea și mie, așa, o vocișoară, că era prea simplu să fie simplu.
Nu știu ce s-a întâmplat cu transmisia live, YouTube s-a blocat, site-ul oficial s-a blocat și a mers din rău în mai rău când echipa BBC s-a apucat să twitterească greșit meciurile !
Un TW interesant, azi, din partea lui Stephen Hendry : ”I do miss traveling to Sheffield on the Thursday to start my defence on Saturday morning”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Joi 16 Apr 2015, 21:56 Titlul subiectului: |
|
|
Mr.GloSs a scris: |
Aruncând un ochi pe tabloul celor 16 meciuri, constat că sunt meciuri extrem de interesante. Dar nu pot să nu remarc norocul lui Ronnie la trageri din ultimii 2-3 ani. În locul lui Steadman, putea oricând să fie un Dott, care sigur îi făcea viaţa mult mai grea. |
Unii ii spun noroc, altii mai paranoici zic ca tragerile sunt aranjate. Nici probabilitatile nu ajuta prea mult aici. Care e sansa ca Ronnie sa fie tras primul doi ani consecutivi din primul saculet? Si in primul an contra seed32, acum contra seed31. Uf!
Lasa ca are meci bun in turul 2.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
shake13 Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Apr/2012 Mesaje: 307 Locaţie: Timisoara
|
Trimis: Sâm 18 Apr 2015, 1:24 Titlul subiectului: |
|
|
deci dimineata incepe....tot ce imi doresc de la acest campionat mondial (in cazul in care Murphy pierde.....altfel smurph all the way) este joc decisiv iin finala
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Haikou World Open 2014, Masters 2015, Campionatul Mondial 2015, World Grand Prix 2016, Campionatul Mondial 2022
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Apr 2015, 10:47 Titlul subiectului: |
|
|
. Fred Done, patronul Betfred
Deși n-a primit wildcard să participe la calificări, „unchiul Fred” reia inițiativa mai veche de a depune bani în contul Spitalului Bluebell Wood, din Sheffield – acțiunea caritabilă predilectă a „unchiului Barry” încă din anul 2012 – și anume câte 200 de lire sterline pentru fiecare break 100(+) marcat la Crucible, iar dacă totalul sutarelor ajunge la 70, suma donată va fi rotunjită la 25 000 de lire sterline.
Acesta este un spital destinat copiilor aflați în fazele terminale ale unor maladii grave. Înțeleg că micii pacienți sunt foarte interesați de snooker, iar pe „unchiul Barry” îl cunosc personal fiindcă îi vizitează destul de des și cu numeroase surprize. A fost instalată acolo și o mică masă de snooker.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
P.Hunter More than a fan

Data înscrierii: 18/Apr/2015 Mesaje: 31
|
Trimis: Sâm 18 Apr 2015, 11:18 Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua Clara White si tuturor iubitorilor de snooker.
Foarte frumoasa initiativa lui "uncle Barry" tinand cont ca tot de o maladie grava a fost rapus in plina ascensiune un talent urias ce a fost Paul Hunter.
Altfel asteptam cu totii legatura la Crucible,ne dorim un Campionat Mondial de vis,nu-i asa ?
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Apr 2015, 11:39 Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai venit, P. Hunter ! Nimeni nu-l uită pe Paul. Nimeni n-o să-l uite niciodată.
Inițiativa e mai extinsă decât atât : unii jucători au ieșit la drumul mare să strângă bani pentru copiii de la Bluebell Wood : de pildă, ieri, Ken Doherty și-a luat o masă de pool și s-a dus cu ea în gara din Sheffield, relatează cotidianul local The Star.
Până la meciuri, The Irish Examiner ne (re)propune micul joc al poreclelor.
Ne doresc nouă, tuturor, un Campionat mondial de care, mai târziu, să ne amintim cu plăcere ! 
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locaţie: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locaţie: Slobozia
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Apr 2015, 14:07 Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdată, debutanții nu par chiar copleșiți de trac, dar sigur există presiunea locului.
Primul sutar marcat de deținătorul titlului. Așa se și cuvenea.
Cred că Jimmy Robertson (care nu l-a învins niciodată pe Marco) se lasă atras în stilul de joc flegmatic-hipnotic pe care-l are distinsul domn din Hong Kong.
Păcat pentru JR : ajunsese la 80. Premiul pentru cel mai mare break e de 10 000 de lire, iar bonusul pentru un break maxim e de 20 000. Doar dacă nu se marchează decât un max. Ceea ce am observat eu însă este că atunci când cineva ajunge aproape de a-l reuși (deși poate că un 80 nu se „califică” pentru termenul de „aproape”), începe să planeze în aer un fel de tentație-provocare de care se lasă ispitiți mai mulți.

Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 18 Apr 2015, 15:30, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locaţie: Buzau
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Apr 2015, 15:34 Titlul subiectului: |
|
|
Și eu. Cred că Maflin nu se sperie însă chiar așa repede. Dar 6-3 e un scor cam răspicat... Mă surprinde mai plăcut Jimmy Robertson. Să-l vedem acum, când s-a ridicat peretele, cum resimte presiunea publicului, în „decisivul sesiunii”.
|
|
Sus |
|
|