Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga Campionatul Regatului Unit ? |
Stephen Hendry |
|
50% |
[ 10 ] |
Peter Ebdon |
|
50% |
[ 10 ] |
Graeme Dott |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 20 |
|
Autor |
Mesaj |
Miss Chigwell Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Lun 18 Dec 2006, 1:23 Titlul subiectului: |
|
|
It was the best of times, it was the worst of times...
A fost in opinia mea cel mai frumos turneu din sezonul acesta, in care capii de serie si-au facut datoria si au ajuns in fazele superioare, in care am avut sase campioni mondiali in ultimii 8, in care au fost 2 146 si nici un maxi, in care am avut o multime de centuries, in care cel ce urma sa castige a facut un meci foarte bun impotriva detinatorului titlului si unul extraordinar contra celui mai constant si stralucitor jucator al sezonului trecut, Higgins...Sa respir. Un turneu care mie imi spune ca vechea garda inca mai are un cuvant greu in snookerul actual si ca lupii tineri mai au de muncit.
Iar cei doi finalisti au iesit dintr-un lung con de umbra.
Frumoasa victoria lui Peter! Iar o tacere inlacrimata spune tot.
Sunt deja nostalgica, s-a terminat. Pana la anul.
Si numai de un lucru imi pare tare, tare rau. Dar nu vreau sa-i stric triumful si bucuria lui Peter.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20725 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 18 Dec 2006, 7:44 Titlul subiectului: |
|
|
După meci (12)
Stephen Hendry : “Dintre toate zilele săptămânii ăsteia, tocmai azi n-ar fi trebuit și nu mi-aș fi dorit să joc așa cum am jucat !... Toată săptămâna m-am simțit bine și am avut încredere în mine însumi, dar azi n-am simțit nimic sau mai degrabă m-am simțit fără energie. Am fost lăsați să așteptăm atât de mult, că n-am mai putut să intru în meci. (Întârzierea de 20 de minute cu care a început finala a fost cauzată de dăștepții de la departamentul de programe al BBC.) Șanse am avut în aproape fiecare frame, dar tocmai azi s-a nimerit să joc cel mai prost snooker din întreaga săptămână. Asta nu înseamnă că vreau să diminuez cu ceva meritele lui Peter. Nu știu de ce, dar nu mi-a reușit nici măcar o lovitură de distanță și pur și simplu m-am chinuit. Nici el n-a jucat chiar atât de bine. Așa se întâmplă uneori în acest sport. Amândoi am făcut meciuri cu mult mai bune decât ăsta, însă trebuie să joci și să câștigi, deci, cinste lui Peter. La 3-1, am avut o șansă solidă de a duce scorul la 4-1, dar după aceea el a fost de departe jucătorul mai bun și a dominat finala. Măcar știu că în acest turneu am jucat și snooker de valoare.
Sunt foarte mulțumit de felul în care îmi merge jocul, e sută la sută mai bun decât înainte și abia aștept restul sezonului. Mai sunt încă patru turnee de puncte plus Masters-ul, iar jocul meu nu va avea decât de câștigat în calitate."
Peter Ebdon : “Mă simt în al nouălea cer ! Nu sunt așa de mulți jucătorii care au câștigat atât Campionatul mondial, cât și Campionatul Regatului Unit. (Adică Alex Higgins, Terry Griffiths, Steve Davis, John Parrott, Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan, John Higgins și Mark Williams.) Pentru mine, faptul că am reușit să mă alătur acestui grup select înseamnă foarte mult. Sunt foarte mândru de mine, fiindcă am muncit din greu ca să mă pregătesc.
Am învins jucători formidabili și am rezistat la atâta presiune ! Ce adversari puternici am avut ! Mai întâi, Mark Selby, care a făcut un meci incredibil, ceea ce m-a ajutat și pe mine să joc cel mai bun snooker din întreaga mea carieră în meciul cu John Higgins – un meci extraordinar. John a aruncat în luptă toate armele – mai puțin chiuveta din bucătărie !... Cu Stephen știam că mă aștepta un meci foarte greu, care, până la urmă, a cam dezamăgit, mai ales pentru că amândoi jucasem așa de bine toată săptămâna. Dar presiunea era enormă și am început să ratăm loviturile de mai mare râsul. Simțeam că-mi pierd concentrarea și n-ai voie să faci una ca asta atunci când joci cu el. Am reușit totuși să mă adun și am depășit pericolul.
Întotdeauna m-am simțit cel mai bine în meciurile lungi, dar abia pe la jumătatea turneului mi-am dat seama că vreau să câștig trofeul acesta mai mult decât am vrut să câștig orice alt trofeu din cariera mea. Mă pun întotdeauna sub o foarte mare presiune ca să înving, iar acum mi-am mobilizat întreaga mea putere de concentrare și toată hotărârea de care eram în stare, de aceea mă bucur că am avut capacitatea, calmul și curajul de a lupta până la capăt. Este o victorie care mă emoționează foarte mult.
Sunt foarte mândru și foarte fericit pentru cei de acasă – pentru soția și copiii mei, care au urmărit meciul pe internet. Mi-e dor de ei și-mi pare tare rău că n-o să ajung la timp ca să-i văd pe cei mici jucând mâine în piesa de teatru despre Crăciun... Trofeul acesta le este dedicat lor."
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Lun 18 Dec 2006, 11:09, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker
Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 18 Dec 2006, 8:04 Titlul subiectului: |
|
|
Doi jucatori extraordinari, amandoi in forma....pacat ca Hendry nu s-a putut concentra. Oricum, felicitari, Peter!
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun 18 Dec 2006, 9:28 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari, Peter!
Un meci foarte frumos, desi ma asteptam mai mult de la Stephen.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun 18 Dec 2006, 13:12 Titlul subiectului: |
|
|
CristinaRo a scris: |
Felicitari, Peter!
Un meci foarte frumos, desi ma asteptam mai mult de la Stephen. |
total de acord!
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1250 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
margot More than a fan
Data înscrierii: 24/Noi/2005 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 18 Dec 2006, 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo, celor doi eroi.
A fost un meci plin de incarcatura emotionala.
Nu a fost un meci formidabil -presarat cu multe greseli, cred ca semifinalele au fost mai tari.
Ebdon s-a stapanit cat a putut dupa finalul meciului, atat de mult si-a dorit acest trofeu pentru care s-a pregatit intens.
Acum pe Eurosportul se reia meciul.
|
|
Sus |
|
|