Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

General
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2007-2008 » The Masters 2008
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cine credeți că va câștiga Mastersul ?
Ken Doherty
0%
 0%  [ 0 ]
Mark Selby
50%
 50%  [ 7 ]
Stephen Lee
42%
 42%  [ 6 ]
Marco Fu
7%
 7%  [ 1 ]
Voturi totale : 14

Autor Mesaj
t.silviu
Addicted to snooker


Data înscrierii: 08/Dec/2006
Mesaje: 112

MesajTrimis: Lun 21 Ian 2008, 11:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma bucur enorm pentru Selby.
Desi, cand am vazut cum ridica trofeul si a venit prietena, nu am putut sa nu-mi aduc aminte de Paul.
RIP PAUL Crying or Very sad


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui t.silviu Trimite mesaj privat
Lady Croft
Addicted to snooker


Data înscrierii: 24/Noi/2004
Mesaje: 1980
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Lun 21 Ian 2008, 11:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La fiecare turneu ma gandesc la Paul , dar incerc sa nu mai fiu suparata , ci sa ma gandesc la cate a facut , la ce jucator extraordinar a fost , la ce a realizat si sa imi aduc un zambet pe buze in amintirea lui , nu o lacrima! Smile



_________________
It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I  Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Sch
Addicted to snooker


Data înscrierii: 03/Ian/2006
Mesaje: 119
Locație: Belgia

MesajTrimis: Lun 21 Ian 2008, 12:34    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravooo lui Mark!!!!


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Sch Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
CristinaRo
Addicted to snooker


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 1025
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun 21 Ian 2008, 18:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari, Mark! Very Happy
A meritat din plin acest titlu! Applause



_________________
Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui CristinaRo Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sevvilla86
Addicted to snooker


Data înscrierii: 11/Dec/2005
Mesaje: 1532
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 21 Ian 2008, 19:56    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravo Mark! Very Happy
Finala s-a rupt la 6-3 cand Stephen nu a reusit sa lipeasca bila alba de bila maro si la urmatoare lovitura a comis din greseala un fault. Sad Cum nu am fost implicat emotional in aceasta finala mi-as fi dorit un meci mai echilibrat. Smile Daca Stephen nu ar fi avut atat de mult ghinion, scorul ar fi fost mai strans dar oricum de castigat nu cred ca avea cum.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui sevvilla86 Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Mihaela
Addicted to snooker


Data înscrierii: 11/Dec/2005
Mesaje: 214
Locație: Buzau

MesajTrimis: Lun 21 Ian 2008, 23:08    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FELICITARI, MARK!

Frumoasa victorie si merituos castigator! Very Happy
Interesant ca atat scorul pe reprize, cat si scorul final au fost identice cu cele din finala Masters-ului de anul trecut.
Cert este ca evolutia lui Mark Selby in finala nu a lasat loc pentru vreun dubiu in privinta castigatorului 8) , acesta dovedind pana la capat ca are tarie de caracter si clasa de mare campion.
Sper sa fie un frumos inceput pentru confirmari viitoare. Wink



_________________
"Poti dori ceva asa de chinuitor si de tare, incat indeplinindu-ti-se nici sa nu te mai bucuri..... te-a costat prea mult suflet" (Lucian Blaga)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mihaela Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20151
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 22 Ian 2008, 0:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihaela a scris:
Interesant ca atat scorul pe reprize, cat si scorul final au fost identice cu cele din finala Masters-ului de anul trecut.


Good point ! 8) N-am observat coincidența asta.

După finală

Stephen Lee : „Sunt foarte dezamăgit. M-am simțit foarte rău încă de dimineață. Absolut golit de energie. Nici măcar o scânteie, niciun strop de adrenalină ! N-am reușit să mă motivez și asta a fost cât se poate de rău. Nu, n-am sărbătorit victoria din semifinala de aseară, dar poate că tocmai ea m-a secătuit, mai ales că, pe parcursul turneului, meciurile au devenit din ce în ce mai grele, iar adversarii mei au fost jucători mai degrabă defensivi, ceea ce m-a cam dezavantajat. Din păcate, toată munca de la antrenamente s-a dus pe apa sâmbetei – azi am distrus tot ce construisem până în acest punct... Nu-mi dau seama de ce, dar n-am intrat în meci. La sesiunea de seară, m-am simțit ceva mai bine, însă Mark nu mi-a oferit nicio șansă. A jucat bine și este un campion merituos. A rezistat fără probleme presiunii din finală și a încheiat meciul foarte frumos. Sunt impresionat de felul în care s-a detașat în învingător. Jos pălăria ! N-am mai văzut așa un stil de a executa loviturile, dar ceea ce contează e că-i reușesc.

Așa, în ansamblu, aș spune că am avut o carieră destul de frumoasă – am câștigat patru turnee de puncte, am făcut meciuri foarte bune, dar la Crucible nu am avut așa de mare succes ca alții. La un moment dat, am ajuns să mă întreb ce mi s-a întâmplat și de ce nu am obținut mai multe victorii. Sunt clipe în care îți pui și asemenea întrebări... Pe urmă, te compari cu cei mai titrați decât tine. Sezonul în care am trecut la profesionism a fost unul incredibil de dur. Pe vremea aceea, snookerul era dominat de trei jucători care apăreau peste tot : Steve Davis, Stephen Hendry și Jimmy White. Era greu să te măsori cu ei, ca să nu-i mai pun la socoteală și pe cei intrați în Main Tour împreună cu mine. Apoi, au apărut și alții. La Campionatul mondial, am jucat o singură semifinală, pe care am pierdut-o în fața lui Mark Williams. Am mai jucat și în sferturi : eram la 10-10 cu Ronnie O’Sullivan, iar el a făcut două breakuri de peste o sută plus unul de peste 90 și gata. N-am rezistat prea bine la presiune. În fond, mai ales despre asta e vorba. Țin minte că John Parrott mi-a spus cândva că atunci când ești în formă, trebuie să dai totul și să speri că poți să rămâi în această stare. În privința asta, mă recunosc vinovat : nu mi-am lichidat niciodată adversarii într-un mod suficient de autoritar.

Îmi pare rău pentru susținătorii mei. Dorisem într-adevăr să câștig Masters-ul în amintirea bunului meu prieten Paul Hunter. Poate altă dată... Sper că va mai fi o altă dată... Acum nu-mi rămâne decât să uit înfrângerea...

Sunt și părți bune, totuși : am câștigat câteva meciuri grele și m-am hotărât să joc din ce în ce mai ofensiv. Am pierdut titlul, dar asta nu înseamnă că nu aștept cu mare nerăbdare următoarele turnee.”


Mark Selby : “Am și eu emoții, ca fiecare, numai că de data asta nu m-am lăsat dominat de ele. Știu că nu am decât 24 de ani, dar, după o săptămână de efort și de concentrare, mă simt de 40. Azi, am fost în starea aceea magică. Sper s-o regăsesc și în aprilie, la Crucible ! M-am simțit relaxat încă de la prima lovitură a finalei. Ca și cum m-aș fi aflat la masa de antrenament. Nici spre sfârșitul meciului n-am fost încordat. Nu doream decât să câștig ultimul frame dintr-o singură vizită la masă. Așa de relaxat eram încât nici nu mi-am dat seama că am ocazia să realizez un break suficient de mare ca să-l egaleze pe al lui Ken !

De o vreme încoace, stau și bat la ușa performanței. Simțeam că era doar o chestiune de timp până când avea să vină și momentul meu de glorie. Faptul că anul trecut m-am calificat în finala de la Crucible mi-a dat o foarte mare încredere și am dovedit că sunt capabil să lupt pentru titlul mondial, dar chiar și așa parcă tot mi se pare incredibil că am câștigat Masters-ul ! Trofeul ăsta înseamnă enorm pentru mine. Masters-ul ca prim turneu câștigat ! Ce început extraordinar ! E împlinirea unui vis, fiindcă știu că este unul dintre cele mai importante turnee din lume.

De-acum vreau să câștig încă alte și alte titluri. Asta mi-am dorit de pe când eram puști. De ce n-aș mai câștiga unul chiar în acest sezon ?!... Am demonstrat că sunt în stare să câștig și adversarii mei o să aibă și mai mult respect față de mine. Asta nu înseamnă că le-aș trimite vreun mesaj de amenințare ! Vreau numai să-mi confirm mie însumi că am capacitatea de a învinge și de a-mi păstra încrederea, fiindcă până nu demult, prietenii mei credeau cu mai multă tărie în șansele mele decât credeam eu însumi.

Și până acum am mai avut momente de joc foarte bun, dar niciodată n-am jucat atât de bine ca în aceste ultime frame-uri ale finalei. Mai ales sub o asemenea presiune. În faza în care a ajuns snookerul și cu atâția jucători buni, o singură greșeală te costă un frame.

Mare victorie – păcat numai că nu se acordă și puncte... ”



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mrs. Hendry
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Noi/2004
Mesaje: 2360
Locație: pool hall

MesajTrimis: Mar 22 Ian 2008, 1:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:

Stephen Lee : „Îmi pare rău pentru susținătorii mei. Dorisem într-adevăr să câștig Masters-ul în amintirea bunului meu prieten Paul Hunter. Poate altă dată... Sper că va mai fi o altă dată... Acum nu-mi rămâne decât să uit înfrângerea...”


Frumoase cuvinte. Si eu sper ca va mai fi o alta data.
Stephen Lee a mai castigat un turneu acum nu foarta multa vreme, daca nu ma insel (fara a cauta), iar victorii ale sale in lumea snookerului profesionist cu siguranta vor mai exista. Este un jucator de mare valoare; Tot respectul pentru el.

Si frumoasa si declaratia lui Mark Selby.

Thank you!



_________________
"Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mrs. Hendry Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20151
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 22 Ian 2008, 2:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink Laughing Până la urmă, am refăcut puzzle-ul din frânturi din diverse gazete...

Finala – Dosar de presă

The Times http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/more_sport/article3221570.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/more_sport/article3221572.ece

The Guardian http://sport.guardian.co.uk/snooker/story/0,,2244139,00.html

BBC http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/7198650.stm
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/7199540.stm


The Sporting Life http://tinyurl.com/2sgnrj
http://tinyurl.com/39joo4

The Evening Gazette http://tinyurl.com/2kclcg
http://tinyurl.com/2r7pmw

The Sun http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/article707495.ece
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/article460191.ece

The Evening Standard
http://tinyurl.com/2vyk3q

The Leicester Mercury http://tinyurl.com/33jt6n

SKY Sports http://www.skysports.com/story/0,19528,12243_3068396,00.html



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Lady Croft
Addicted to snooker


Data înscrierii: 24/Noi/2004
Mesaje: 1980
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Mar 22 Ian 2008, 11:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Mare victorie – păcat numai că nu se acordă și puncte...


Exact la asta m'am gandit si eu dupa incheierea meciului... Smile



_________________
It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I  Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2007-2008 » The Masters 2008 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 9 din 9

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community