Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

General
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2008-2009 » Grand Prix 2008
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cine are șanse mai mari la titlu?
Judd Trump
18%
 18%  [ 2 ]
Ali Carter
18%
 18%  [ 2 ]
John Higgins
36%
 36%  [ 4 ]
Ryan Day
27%
 27%  [ 3 ]
Voturi totale : 11

Autor Mesaj
rooniefan
Addicted to snooker


Data înscrierii: 24/Dec/2007
Mesaje: 735
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Lun 20 Oct 2008, 7:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari John.
Cu exceptie revenirii lui Ryan nimic de retinut din aceasta finala.Eventual ratarile.



_________________
Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui rooniefan Trimite mesaj privat
Lady Croft
Addicted to snooker


Data înscrierii: 24/Noi/2004
Mesaje: 1980
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Lun 20 Oct 2008, 10:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Well done , John! Very Happy
Felicitari si pentru Ryan pentru ca a ajuns pana in finala , si pentru incercarea de a reveni in finala! Smile



_________________
It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I  Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Miss Chigwell
Addicted to snooker


Data înscrierii: 27/Mar/2005
Mesaje: 1596
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Lun 20 Oct 2008, 16:36    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Good job, Higgins!
Cat despre Ryan...am senzatia, desi sper sa fiu contrazisa cat de curand, ca n-a facut pasul care, conform cliseului din filmele cu fotbal american Wink "separates the men from the boys".
Trei finale ratate. Pare-se ca mental nu sta foarte bine si nu poate inchide meciurile cele mai importante. Cum a fost la Sheffield in 2006: il conducea pe Ronnie, avea 12 la nu stiu cat in optimi, parca, a lovit gresit o bila roz si de-acolo n-a mai facut nimic.
Of, of!
Cam slabutzica finala...N-am urmarit toata ceremonia, a zis Denise ceva?


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20152
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 21 Oct 2008, 9:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

După finală

John Higgins : „Nu am amintiri prea plăcute din arena asta : ultima oară când am jucat aici (în 2004, la Players Championship), l-am avut ca adversar pe Drew Henry. Ce indigestie aveam ! Am vomitat în mașină, venind spre sală, am vomitat și-n timpul meciului... Am pierdut cu 4-5... Dar acum trăiesc clipe fericite. Sunt în al nouălea cer !

Au existat momente în care am jucat bine – dar nu strălucit. De fapt, azi trebuie să fi fost cea mai slabă prestație a mea din întregul turneu. E greu de crezut că, la un moment dat, scorul era 7-2 pentru mine ! Noroc că nici Ryan n-a fost într-o zi bună. Dacă ar fi jucat la nivelul la care s-a ridicat toată săptămâna, nu aș fi reușit să-i fac față, fiindcă n-am fost în formă. Tot ce am putut să realizez a fost să ajung, cu chiu cu vai, până la linia de sosire. N-am fost în stare să construiesc nimic : m-am bazat mai mult pe greșelile lui Ryan. Știam însă că o să înceapă să simtă cât sunt eu de vulnerabil și o să-și dea drumul la tac. Mă așteptam să recupereze diferența de scor. La 8-3, avusesem o ocazie frumoasă, dar am refuzat să trimit în buzunar acea bilă galbenă și am preferat un snooker, numai că el a găsit bila și a închis masa. M-am gândit imediat că meritam să pierd finala fie și numai pentru lipsa curajului de a trimite în buzunar bila galbenă. Pe urmă, la 8-7, ieșirea mea de la bila neagră la o bilă roșie fusese prea scurtă și când am mai văzut și ce noroc a avut el la bila roșie, mi-am spus că ratările mele se răzbună. Din fericire pentru mine, a ratat și el, așa că am pus capăt meciului. Mă așteptam să avem și decisiv, așa că mă bucur că am scăpat ceva mai ușor. Sunt fericit – victoria îți dă o stare extraordinară.

A fost un turneu foarte bun și cred că-i bine că l-a câștigat un localnic, fiindcă asta le dă mai mult elan și celorlalți jucători scoțieni. În orice caz, a fost mult mai bine decât la Aberdeen. Sper ca orașul Glasgow să-și păstreze calitatea de gazdă și în sezoanele următoare.

Presupun că e o chestie de orgoliu, dar, în urmă cu câțiva ani, se vorbea despre „cei patru mari” – eu, Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry și Mark Williams. În ultimul timp, au apărut mulți noi jucători formidabili și când vorbește de „cei patru mari”, lumea se referă la Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Stephen Maguire și Shaun Murphy. Cred totuși că și eu sunt suficient de bun ca să fac parte din acest grup – sper că oamenii mă situează acum și pe mine în această categorie. Nu e deloc plăcut să fii trecut cu vederea și să constați că nimeni nu se mai așteaptă să câștigi competiții. Nu sunt în mare formă, dar pot să joc bine, iar faptul că am câștigat unul dintre turneele BBC o să-mi dea mai multă încredere datorită căreia o să încep să joc încă și mai bine. Obiectivul meu pentru acest an e să mai câștig un titlu – să încerc să-mi recapăt obișnuința de a învinge, ca să-mi aud numele menționat alături de numele celor mai mari jucători.

Copiii sunt acasă, cu sora lui Denise. Restul familiei e aici : mama, tata, Denise, frații mei, socrii... Am câștigat un turneu îndată după ce s-a născut Pierce și un altul după ce s-a născut Oliver, așa că trofeul de azi i-l dedic Claudiei, ca nu cumva să se simtă neglijată ! Dacă o să treacă o perioadă prea lungă fără să mai câștig vreun turneu, cine știe, poate că o să fie din nou cazul să trecem în dormitor !..."


Ryan Day : „În prima sesiune, nu mi-am găsit deloc ritmul. Am încercat să-mi păstrez curajul și concentrarea și sunt convins că dacă aș fi dus meciul în decisiv, șansele noastre ar fi fost egale. În toate celelalte meciuri de săptămâna asta, am preluat controlul încă de la început și acum mi-a venit mai greu să fac tot timpul o cursă de urmărire, mai ales împotriva unui jucător cu experiența și clasa lui John, care nu-ți oferă prea multe șanse. M-am simțit bine, dar n-am reușit să joc la fel de bine ca în meciurile dinaintea finalei. Poate că a contat și faptul că, aseară, meciul cu Ali s-a terminat atât de târziu... Oricum, sunt bucuros că m-am dovedit unul dintre cei mai constanți jucători din lume, cu toate că nu asta mă interesează pe mine acum : ceea ce mă interesează e să câștig turnee. Presupun că dacă o să continui să bat la ușa performanței, până la urmă tot se deschide ea într-o zi !"



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen


Ultima modificare efectuată Clara White la Mie 22 Oct 2008, 0:15, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Lady Croft
Addicted to snooker


Data înscrierii: 24/Noi/2004
Mesaje: 1980
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Mar 21 Oct 2008, 10:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim mult pentru declaratii! Very Happy



_________________
It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I  Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
alexandra0003
Addicted to snooker


Data înscrierii: 23/Aug/2006
Mesaje: 230
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 21 Oct 2008, 22:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim pt declaratii!


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui alexandra0003 Trimite mesaj privat
Mrs. Hendry
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Noi/2004
Mesaje: 2360
Locație: pool hall

MesajTrimis: Mie 22 Oct 2008, 18:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Absolut... Nici nu stiu ce cuvant sa folosesc... Absolutely amazing declaratia lui John. Laughing De remarcat treaba cu cei patru mari... De parca ar fi iesit el vreodata dintre ei, chiar daca ei s-au mai schimbat. Razz Si de remarcat si alte treburi, dar nu mai comentez. Laughing Laughing Extrem de simpatic!

Thank you!!! Very Happy Mi-a facut mare placere s-o citesc. Very Happy



_________________
"Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mrs. Hendry Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2008-2009 » Grand Prix 2008 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community