AndreiCS Addicted to snooker
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 366
|
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20741 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 14 Feb 2009, 16:16 Titlul subiectului: |
|
|
Sincer, mi-aș dori să fie Bingo. E un jucător de mare talent, numai că, în competiții, e și cam timid... Uneori, nu-i bună nici prea multă modestie.
După finală
Stuart Bingham : „Este absolut incredibil ! Nici mie nu-mi vine să cred că am câștigat grupa ! Am venit aici complet ieșit din formă, așa că... surpriză totală ! Tot ce speram era să câștig și eu câteva frame-uri, în niciun caz grupa – asta mi se părea imposibil, mai ales în condițiile în care îmi erau adversari jucători precum campionii mondiali John Higgins și Mark Williams sau Neil Robertson, Dave Harold și Jamie Cope, oameni care au câștigat turnee sau măcar au disputat finale de turnee de puncte. Toate meciurile mi s-au părut foarte grele și ar fi fost foarte ușor să le pierd și pe cele pe care le-am câștigat. Formatul îți taie răsuflarea : sunt meciuri-fulger de câte patru frame-uri, unde fiecare are o șansă la victorie. Până la urmă, aș zice ca asta a fost performanța mea cea mai bună din sezonul actual. Dacă o joc la fel de bine și în Grupa campionilor, aș putea să câștig, numai că în grupa asta deja s-au calificat Mark Selby, Joe Perry și Mark Allen, plus alți trei jucători care se vor califica de acum încolo – o să fie luptă mare, dar ce frumos ar fi să câștig !... Ar fi incredibil... Sunt convins că m-aș acomoda ușor și la regula celor 25 de secunde. La fel cum i s-a întâmplat, anul trecut, lui Joe Perry, care s-a descurcat foarte bine și a ajuns până în semifinale. Înainte, nu puteai să joci în Ligă decât dacă erai în Top 5 sau dacă deveneai campion mondial. Slabe speranțe ! Dar Barry Hearn a deschis competiția și ne-a oferit tuturor o șansă la care, până acum, nu aveam cum să sperăm.”
Nici premiul n-a picat prea prost : „Am primit șase mii și ceva de lire – e cecul cel mai mare din ultimele cinci sezoane !...”
Jamie Cope, care, în meciurile de antrenament, a marcat atâtea breakuri maxime încât le-a pierdut șirul (s-a oprit cu adunarea la 200), a spus : „M-aș fi bucurat tare mult să fiu eu autorul primului break maxim al competiției, fiindcă aveam toate șansele să-l realizez : singura problemă a apărut la ieșirea de la a cinsprezecea bilă neagră spre cea galbenă – a fost singura dată când mi-am pierdut poziția, dar chiar și așa, am reușit lovitura, numai că pusesem prea mult efect și n-am mai avut cum să ies bine și la bila maro... În rest, am jucat solid și fluent.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|