Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga de data asta Openul Chinei ? |
John Higgins |
|
47% |
[ 8 ] |
Peter Ebdon |
|
35% |
[ 6 ] |
Ryan Day |
|
17% |
[ 3 ] |
Stuart Pettman |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 17 |
|
Autor |
Mesaj |
TLD Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 265
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 5 Apr 2009, 13:40 Titlul subiectului: |
|
|
You bet ! Dl Ancuța e angajatul Eurosport și spune ceea ce i se spune să spună. Dar poate m-oi apuca eu într-o zi să iau la descris afilierile și rețeaua de dependențe ale acestui post de televiziune acolo, la 'mnealor, în Franța !!!... Atunci să vedeți "grupuri de interese" și exerciții de glissando pe textele de lege plus ramificații care duc foarte, dar FOARTE sus !...
Că nu le mai ajung banii ! Doar n-are cineva naivitatea de a crede că rechinilor ăstora le pasă de soarta snookerului (sau a altui sport) !!! Nu le pasă decât de bani. De aceea stimulează interesul fanilor pentru un anumit sport : pentru a-i exploata cât mai zdravăn. ("De ce ai, bunico, o gură atât de mare ? etc etc" )
Finala, în continuare, pe CCTV5.
Later edit : Și uite-așa, Peter Ebdon "s-a apropiat la UN SIGUR JOC etc etc" 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 5 Apr 2009, 18:10 Titlul subiectului: |
|
|
Mie finala nu mi s-a părut deloc urâtă, în ciuda puzderiei de ratări din a doua ei jumătate. Într-adevăr, nu m-am așteptat ca Higgo să mai revină la masă în ceea ce era, în mod destul de clar, ultimul frame al meciului. Dar linia de demarcație între a lupta cu profesionalism pentru șansele tale și a ști când e momentul să te recunoști învins este, uneori, destul de subțirică...
Well done, Peter !
Păi, nu se putea ca acest turneu să fie câștigat de trei ori la rând, de jucători scoțieni ! 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 5 Apr 2009, 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
CEREMONIA DE PREMIERE http://www.youtube.com/watch?v=qb3IdQhQP08 – fără sonor. Dar am înțeles că n-au fost interviuri așa că toată lumea poate sta liniștită – niciun risc de traduceri “inventive” din partea don’șoarelor cu chicoteala. În rest, ne putem imagina și aplauzele, și arhirepetatul “Xiexie”.
Așteptam, ce-i drept, lacrimile lui Peter după meci... Transformate, apoi, în zâmbet.
Parcă și Sir Rodney arată mai vesel, acum că a rezolvat cu bine problema sponsorizării Campionatului mondial !... (Mâine ar trebui să apară și comunicatul oficial.)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 5 Apr 2009, 19:43 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
Peter Ebdon : „Mi se pare uluitor : când am venit aici, eram, cred, ultimul dintre jucătorii pe care ar fi mizat cineva ! Victoria aceasta e un vis împlinit. Este rodul antrenamentelor la care am muncit din greu și în mod sistematic. Sunt incredibil de mândru de acest succes pe care, ca importanță, l-aș situa alături de câștigarea titlului mondial și a titlului Campionatului Regatului Unit. Mă bucur că am reușit să-mi îmbunătățesc, din mers, evoluția în acestui sezon – practic, mi-am salvat sezonul – iar acum, cu încă două săptămâni de pregătire și dacă pot să-mi păstrez atitudinea, curajul și încrederea dovedite în această seară, o să fiu un adversar de temut și la Crucible.
John este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut vreodată și mă consider norocos că l-am întâlnit tocmai acum, când nu prea e în formă, altfel m-ar fi învins fără probleme ! De fapt, azi, niciunul dintre noi n-a jucat bine – a fost un meci tensionat. Am căutat să rezist cât mai bine și am executat câteva lovituri de siguranță bune, iar spre sfârșit, am mai găsit și acel plus de energie exact când am avut nevoie de el, așa că în ultimul frame am demonstrat un calm de care, până atunci, dusesem mare lipsă...”
John Higgins : „Sunt dezamăgit fiindcă n-am jucat bine. Am ratat prea multe lovituri ușoare. Nici Peter n-a jucat formidabil, dar a fost mai bun decât mine. Uneori, se avântă la niște lovituri de-a dreptul nebunești ! Pur și simplu n-ai de unde să știi ce-o să facă mai departe ! Ce break a realizat în ultimul frame ! Și-a demonstrat clasa, bravo lui !”
|
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 265
|
|
Sus |
|
Theodor Cepraga Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Oct/2008 Mesaje: 249 Locație: Tecuci
|
Trimis: Lun 6 Apr 2009, 7:08 Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa nu functioneze superstitia legata de turneul dinaintea Campionatului Mondial..
|
|
Sus |
|
|