Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Campionat de biliard amatori in Bucuresti pe 27.02.2010

 
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » (mini)Campionat de biliard
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andreipopa



Data înscrierii: 10/Feb/2010
Mesaje: 1

MesajTrimis: Mie 10 Feb 2010, 11:19    Titlul subiectului: Campionat de biliard amatori in Bucuresti pe 27.02.2010 Răspunde cu citat (quote)

Campionatul de biliard se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM!

Ce este campionatul de biliard?
Campionatul de biliard se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Cand se desfasoara campionatul de biliard?
Campionat de biliard se va desfasura Sambata, pe data 27.02.2010, incepand cu ora 10.30 in IDM CLUB – Bucuresti. Mai multe informatii despre locatie puteti gasi si pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com .

Cine poate participa?
Participantii la campionatul de biliard trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la campionatul de biliard presupune achitarea unei taxe modice de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii campionatului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda: Premiul I, Premiul II si Premiul III. Premiile sunt oferite de sponsorul principal BAMBOO FITNESS. Se va acorda si un premiu special oferit de sponsorul Profesional Cosmetics.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a campionatului de biliard, numarul de participanti nu va depasi 30 persoane. Vom aplica regula primilor 30 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

Pentru informatii suplimentare si inscrieri vizitati http://campionat-de-biliard.blogspot.com

Despre SPONSORI:

BAMBOO FITNESS (www.bamboo-fitness.ro)

Bamboo Fitness Club pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie pentru a pierde în greutate, modelarea sau remodelarea masei musculare, reducerea stresului, pentru a va îmbunatați performantele sportive, Bamboo Fitness Club esti locul in care va puteti atinge obiectivul!
Bamboo Fitness Club ofera o mare varietate de servicii si facilitati, va pune la dispozitie cel mai bun echipament de fitness precum si o echipa calificata profesional de instructori, astfel incat dumneavoastra puteti atinge potentialul maxim.


PROFESIONAL COSMETICS (www.ProfesionalCosmetics.ro) - specialistul tau in frumusete.

Magazin online de unde se pot comanda cele mai bune produsele profesionale pentru ingrijire si frumusete. Tratamentul crema pentru epilare definitiva Epilar System, cosmetice profesionale pentru par, ten, corp, epilare, bronzare, baie si spa, unghii, make-up, de la marci de prestigiu: Opsiderm, Thalgo, Ecovital, Kallos, Sothys, Bacchara, Kleral System, Bella Pierre, La Jaboneria, Nouvelle, Schwarzkopf Professional si altele.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui andreipopa Trimite mesaj privat
MihaiMese
Moderator


Data înscrierii: 02/Apr/2009
Mesaje: 761
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm 13 Feb 2010, 13:19    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa anulez inscrierea si sa las loc liber pt altcineva


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui MihaiMese Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » (mini)Campionat de biliard Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community