Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Lolitaa A super fan
Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 93 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 14:23 Titlul subiectului: |
|
|
Grand Prix 2006. Era faza grupelor – ultimul meci din grupă. Higgins a jucat în dorul lelei astfel încât, pe lângă el însuși, în rundele cu eliminare directă să se califice și Alan McManus, în dauna unui jucător aflat într-o formă superbă și, totodată, în anul lui de debut ca profesionist (după ce devenise campion al Asiei) : thailandezul Issara Kachaiwong. Probabil că i-au distrus cariera acestui tânăr.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
alexandra0003 Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Aug/2006 Mesaje: 230 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 14:25 Titlul subiectului: |
|
|
Da Lolitaa, asa este, mea culpa. Am uitat complet ca John Higgins a primit titlul MBE. NU e vorba ca nu stiu ce inseamna acele titluri, dar pur si simplu am uitat ca primise si el.
Dupa parerea mea, gestul sau este cu atat mai reprobabil.
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
Lolitaa A super fan
Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 93 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 14:41 Titlul subiectului: |
|
|
alexandra0003 a scris: |
Da Lolitaa, asa este, mea culpa. Am uitat complet ca John Higgins a primit titlul MBE. NU e vorba ca nu stiu ce inseamna acele titluri, dar pur si simplu am uitat ca primise si el.
Dupa parerea mea, gestul sau este cu atat mai reprobabil. |
Ma bucur ca nu te-ai suparat si scuze pt tonul condescendent. Clara are din nou dreptate, este de ajuns supararea pe care ne-o aduce Higgins noua si snookerului. In mom astea trebuie sa ramanem lucizi, obiectivi, uniti si increzatori.
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 14:43 Titlul subiectului: |
|
|
Well, ce a fost a fost. Să aşteptăm rezultatele anchetei. Asumarea răspunderii şi pedepsirea trişorilor sunt două lucruri greu de făcut, şi asta nu e valabil doar în snooker.
P.S. O singură întrebare îmi stă pe buze de minute bune: Why, John?!
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Theodor Cepraga Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Oct/2008 Mesaje: 249 Locație: Tecuci
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 15:04 Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie sa asteptam rezultatul anchetei. Si eu sunt un pic surprins de ce s-a intamplat. Nu cred ca lumea trebuie sa-i sara in cap lui John. Trebuie sa fie ceva la mijloc. Si in plus, daca fapta nu s-a savarsit inca, John isi cere scuze in public si gata. Daca deja s-a savarsit nu sunt deloc de acord cu suspendarea. Amenda sau puncte scazute. Performantele sportive nu trebuiesc afectate.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
Repet : Pat Mooney a demisionat din Comitetul de conducere al WSA. John Higgins a fost suspendat din toate competițiile WPBSA, până la încheierea anchetei, de coordonarea căreia se ocupă David Douglas, fost ofițer superior în Scotland Yard, recent cooptat în Comitetul de conducere al WSA.
Steve Davis : „Toată lumea este în stare de șoc. Ne uităm unii la alții și nici nu știm ce să mai spunem. Este o zi neagră pentru snooker.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Steve Davis : „Toată lumea este în stare de șoc. Ne uităm unii la alții și nici nu știm ce să mai spunem. Este o zi neagră pentru snooker.” |
Eu nu as spune ca este o zi neagra pentru snooker.Nu trebuie uitat ca astazi incepe finala campionatului mondial.Higgins a gresit grav dar nu ar trebui sa consideram acest eveniment cel mai important eveniment snooker-istic al zilei.Trebuie sa privim partea buna.Azi vom urmari finala celui mai important campionat de snooker din lume.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 269 Locație: Timișoara
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 15:49 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca in stare de soc sunt fanii lui Higgins
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 16:13 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt in stare de soc.
Mare, mare, foarte mare mizerie! Daca se demonstreaza legal ca Higgins a comis faptele de care este acuzat, s-a mai prabusit un mit.
Cata putreziciune!
|
|
Sus |
|
Theodor Cepraga Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Oct/2008 Mesaje: 249 Locație: Tecuci
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker