Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Judd Trump |
|
0% |
[ 0 ] |
Robert Milkins |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark King |
|
0% |
[ 0 ] |
Nigel Bond |
|
5% |
[ 1 ] |
Neil Robertson |
|
15% |
[ 3 ] |
Marcus Campbell |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie OSullivan |
|
75% |
[ 15 ] |
Mike Dunn |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 20 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerronnie Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Dec/2010 Mesaje: 248
|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 23:08 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Nigel! Superb, un turneu absolut superb!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - China Open 2012, UK Championship 2021
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 23:42 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Foarte dăruit însă foarte emotiv & nevricos...
|
Ai rezumat perfect, Clara. S-a văzut de când a intrat în arenă împotriva lui Ronnie cât de concentrat era, nu am văzut nimic care măcar să semene cu starea de „fun”. A fost simpatic Ronnie la interviu când l-a bătut cu mâna pe „Roby” - cred că ar fi vrut să-i dea câteva palme. Glumesc, bineînțeles.
În finală cred că tensiunea și-a spus cuvântul pentru Milkins. De când a intrat s-a văzut că are mari emoții (dacă nu intervenea Michaela cred că i-ar fi strâns mâna lui Nigel minute bune ).
Un pic emoționat Nigel la final, dar a reușit o performanță extraordinară. Că a fost norocos sau nu, asta chiar nu mai contează.
Nu am scris nimic despre prestația lui Ronnie (exceptând poate ultimul meci) pentru că mă chinuiam să găsesc un cuvânt care s-o caracterizeze... și cred că l-am găsit - UNREAL.
Părere generală despre turneu - să înlocuiască Power Snooker și să fie un eveniment care să nu conteze pentru Circuit, un fel de Pot Black, dar mult mai atractiv.
Andy Goldstein este un prezentator care îmi place, nu îi este teamă să pună întrebări jucătorilor, în plus se pricepe la snooker. Poate îl vedem și pe la turneele mai mari (depinde de cei de la BBC). Se spune că l-ar fi bătut odată (și o dată) pe marele Steve Davis, iar acesta își pusese toate trofeele și titlurile de noblețe în joc.
P.S. Știe cineva câți spectatori au fost prezenți astă-seară?
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 31 Ian 2011, 3:50 Titlul subiectului: |
|
|
Vorbulițe după finală
Finalist la Crucible în 1995, Nigel Bond a câștigat Openul britanic un an mai târziu. „E uluitor că am redevenit campion după atâția ani ! Ce weekend fantastic am avut, ce public extraordinar ! Tuturor jucătorilor le-au plăcut și formatul, și atmosfera, și sălile pline. Dar, în orice caz, ăsta nu e un turneu pentru cei slabi de inimă ! Știam că jocul îmi merge bine, m-am simțit în largul meu și, la urma urmei, am vrut și eu să văd cât de departe sunt în stare să ajung. Ei bine, cred că formatul îmi vine ca o mănușă, deși, sincer să fiu, n-aș fi crezut. Mă bucur că, la 45 de ani, m-am dovedit capabil să joc la victorie și să fac față unei asemenea presiuni tocmai în momentele care contează. Și ce presiune ! Sub amenințarea cronometrului, nici n-ai timp să te gândești : pur și simplu vii la masă și lovești prima bilă pe care-ți cade privirea ! E OK, fiindcă în felul ăsta, nu te duci cu gândul la ce ar putea să iasă prost ! Un turneu fantastic ! M-a pus într-o stare de mare efervescență. Și, după cum vedeți, absolut oricine avea șanse la trofeu."
Viitorul snookerului arată bine, crede Nigel. Afirmația m-a făcut să rânjesc sardonic : păi, parcă mai ieri Mr Bond se alinia fostei tabere a lui Lee Doyle (tabără anemică încă de la-nceput, iar la sfârșit, Doamne iartă-mă, de-a dreptul leucemică !) „Dacă există cineva care să poată întoarce snookerul de pe drumul declinului, numai Barry e acela. Se va vedea cu timpul și-i urez tot succesul din lume.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mihai_112 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Dec/2010 Mesaje: 200 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 31 Ian 2011, 9:28 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Nigel!
_________________ GO MARK ALLEN!!!!!!!!!!!!!!!
Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2013
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker
Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
maryusg Addicted to snooker
Data înscrierii: 29/Oct/2009 Mesaje: 218 Locație: Zalau
|
Trimis: Lun 31 Ian 2011, 23:07 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari lui Nigel Bond, desi din cauza lui am ratat un premiu de 50 lire la un concurs.
L-am avut pe Milkins ca si castigator al turneului. Pur si simplu mi-am ales 3 jucatori care am crezut eu ca pot fi surpriza. Pe langa Milkins mai era Stevens si Drago.
Surpriza a fost in opinia mea una si mai mare. Nu as fi miza niciodata pe Bond la un astfel de turneu. Din pacate am ratat ultimele meciuri ale zilei (inclusiv finala) ca asa poate m-as fi acoperit cu un pariu pe Bond.
Mie mi-a placut acest turneu (cat am vazut din el) si sper sa mai aibe loc.
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar 1 Feb 2011, 14:20 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Bond......
Nigel Bond!
Foarte dragute pozele,multumim!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|