Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 23 Mai 2011, 6:59 Titlul subiectului: |
|
|
Multumim Clara.Chiar am vazut asta si ma gandeam sa-ti trimit um PM .
Se pare ca nu mai e revizie,dar tot nu s-a rezolvat problema abonamentului!
Mie imi zice ceva de genul:"Bine ati venit Dana ....nici un abonament activ!"
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 23 Mai 2011, 11:31 Titlul subiectului: |
|
|
Trimis + forwardat e-mail. Să vedem ce & cum.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
cataline Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2008 Mesaje: 197 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun 23 Mai 2011, 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu cum a fost inainte si in timpul problemelor, dar acum mie imi merge contul.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Grand Prix 2009, Premier League 2009, Masters 2011
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Mar 24 Mai 2011, 0:03 Titlul subiectului: |
|
|
Mie din pacate mi'a facut probleme cu ceva timp in urma, cu ajutorul Clarei (careia ii multumesc din suflet pentru ajutor) s'a rezolvat pentru un timp, insa acum am din nou aceasi problema.
Cand intru pe cont imi spune ca abonamentul meu nu este activ.
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 24 Mai 2011, 11:54 Titlul subiectului: |
|
|
Am "înregistrat," Lady Croft - cred că problema e mai gravă decât s-au așteptat cei de la serviciul tehnic central. Din câte am înțeles, tot ei au cauzat-o...
Îi rog pe toți premianții care au asemenea necazuri playeriste să le semnaleze aici, ca să nu omit pe nimeni de pe o (eventuală) listă a conturilor care trebuie reverificate.
Am impresia că zona de conturi care a "căzut" tehnic nu este încă repusă în funcțiune - este în fază de testare.
Trimis și azi SMS dlui Ștefan Todor...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
Trimis: Mar 24 Mai 2011, 12:40 Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi merge EP (am abonamentul activat de luna trecuta) - insa observ ca la detaliile despre abonament la sectiunea "contul meu" imi apare ca nu am nici un abonament activ... Din ce observ au schimbat si interrfata grafica si e posibil ca de aici sa apare si erorile.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 24 Mai 2011, 14:11 Titlul subiectului: |
|
|
Eu unul am incercat sa ma loghez acum, aceeasi eroare: "Abonament inactiv."
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Welsh Open 2011
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 25 Mai 2011, 10:42 Titlul subiectului: |
|
|
Contul meu:
Nici un abonament activ
* Abonament activ de la04/04/2011
* Ultima debitare
* Dată dezabonare
* Dată sfârșit abonament07/05/2011
E posibil sa nu mai am aceeasi parola?
Cea cu care intru eu imi zice ca nu am niciun abonament activ, totusi pot intra in cont ,dar vad doar lista de programe ,nu si transmisiile (nici live nici inregistrate).
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 25 Mai 2011, 14:56 Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai m-a sunat dl Ștefan Todor. Eurosportul le cere scuze tuturor premianților și îi roagă să mai aibă un pic de răbdare.
Anunțul cu "momentan indisponibil" a fost scos în urma unei dispoziții excesiv de optimiste de la centru. Problema trebuia remediată până vinerea trecută. Din păcate, nu s-a putut rezolva.
Din câte am înțeles, vor exista compensații în sensul prelungirii conturilor (de exemplu, la un cont de o lună, se va face o prelungire de trei luni).
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Mie 25 Mai 2011, 16:16 Titlul subiectului: |
|
|
Multumim mult pentru ajutor, Clara. :*
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 25 Mai 2011, 16:22 Titlul subiectului: |
|
|
Multumim Clara pentru noutati!
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 31 Mai 2011, 8:03 Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai am primit un mesaj de la eurosportplayer(Information concerning your Eurosport Player account) asa ca am intrat sa vad daca s-au rezolvat problemele.Din pacate tot abonament inactiv am.
|
|
Sus |
|
|