Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discuții
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2011-2012 » Campionatul Regatului Unit 2011
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cine credeți că va câștiga turneul ?
Stephen Maguire
8%
 8%  [ 4 ]
Judd Trump
45%
 45%  [ 21 ]
Ding Junhui
8%
 8%  [ 4 ]
Neil Robertson
17%
 17%  [ 8 ]
Ricky Walden
0%
 0%  [ 0 ]
Shaun Murphy
6%
 6%  [ 3 ]
Mark Allen
8%
 8%  [ 4 ]
Marco Fu
4%
 4%  [ 2 ]
Voturi totale : 46

Autor Mesaj
Mrs. Hendry
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Noi/2004
Mesaje: 2360
Locație: pool hall

MesajTrimis: Lun 12 Dec 2011, 17:39    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thank you, Clara ! Very Happy

sevvilla86 a scris:
Sunt convins ca pentru Judd, cel putin, va urma un sir lung de trofee, sper doar sa nu-si schimbe prea mult stilul de joc si sa ramana la fel de "naughty". Laughing


Dap. Daca reuseste sa prinda o constanta si sa mearga in sus de aici (sa nu uitam si ca are numai 22 de ani), din punctul meu de vedere este foarte probabil sa fie cel mai bun jucator (si poate nu numai al anilor care urmeaza Razz), number 1.

RVI a scris:
Parea suparat Allen ca a avut ghinionul sa lase bila jucata in ultimul frame, dar nu de-aia a pierdut. S-a gandit sa trateze meciul serios cam prea tarziu. A incercat totusi bile fanteziste si nu era cazul, si a pierdut jocuri din cauza asta.


Nu stiu daca nu a tratat meciul serios, cred ca are alte probleme, dar perfect de acord ca a incercat niste bile care nu isi aveau rostul in acele momente si ca s-a trezit mult prea tarziu.

Superba aceasta finala, dar, cumva, pentru mine nu a fost ce mi-am imaginat ca va fi si asta mi-a lasat un gust un pic ciudat (nu amar, doar ciudat). Inca nu pot sa trec peste faptul ca a fost 8-3. Si nu prea sunt de acord cu ce a zis Mark... Ca Judd a jucat asa senzational incat nu s-a putut face nimic. Judd a jucat, intr-adevar, fantastic... Dar Mark a avut sansele lui, iar la unele dintre ele chiar nu isi putea permite greselile pe care le-a facut, si nu au fost greseli fortzate... Cred ca n-am sa uit vreo saptamana bila aia pe care a dat-o cu manta la scorul de 3-4. Si nici bila pe care a sters-o la buzunarul galben desi n-avea sens (nu mai stiu in ce frame). Imi pare rau ca sunt carcotasha... Nu stiu exact de ce si nici nu e treaba mea, e treaba lui Mark Allen cum joaca si n-are nimeni de unde sa stie care sunt problemele lui... Poate pentru mine meciul de aseara nu trebuia sa aiba un singur invingator... Dar ma ajuta sa-mi exprim naduful aici. Laughing Laughing Laughing So... Imi dau si eu cu parerea.

Si prin ce am zis nu intentionez sa stirbesc in vreun fel stralucirea acestei finale (victoria lui Judd si jocul sau curat si indraznet sau cele 3 centuries in 4 frames ale lui Mark si nu numai).

P.S. Judd parea aerian dupa ce s-a incheiat meciul... De altfel a zis si pe Twitter ca inca nu a constientizat tot ce s-a intamplat aseara. Dar mi-a placut tare mult faptul ca s-a dus pe la toti cei care vroiau sa faca poze si a dat mana cu foarte multa lume. Sunt convinsa ca si lui ii face placere sa fie indragit si placut, dar si altii sunt indragiti si placuti si nu sunt atat de atenti.

+ o poza postata de Judd care cred ca zice multe http://twitter.com/#!/judd147t/status/146022247881113600/photo/1/large (nu stiu de ce nu merge sa scrie tot linkul... Dati copy paste. Razz)



_________________
"Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mrs. Hendry Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Redboy
Addicted to snooker


Data înscrierii: 01/Aug/2007
Mesaje: 693

MesajTrimis: Lun 12 Dec 2011, 21:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thanks pentru poza. Link scurt : http://t.co/CTyhxVpm Razz

Dap. E frumos cand vezi o astfel de imagine, dupa un asemenea meci... Necunoscand rezultatul final, n-ai sti sa spui care a fost de fapt cel invins (anyway, poza a fost postata dupa meci... posibil sa fi fost facuta mai inainte, nu stiu...) . Totusi, mie mi se parea destul de afectat Allen aseara, dar cred ca i-a ramas satisfactia disputarii finalei. E bine de stiut insa, ca cei doi sunt "tovarasi". Very Happy



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Redboy Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
santos147



Data înscrierii: 11/Dec/2011
Mesaje: 8

MesajTrimis: Lun 12 Dec 2011, 22:19    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiti careva cum se numeste piesa pe care a intrat Judd ? va multumesc si scuze de Offtopic
EDIT : http://www.youtube.com/watch?v=xLG4m4a39QU minutul 7:15


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui santos147 Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Adi4Ebbo
Addicted to snooker


Data înscrierii: 25/Sep/2010
Mesaje: 1194
Locație: Craiova

MesajTrimis: Lun 12 Dec 2011, 22:56    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

santos147 a scris:
Stiti careva cum se numeste piesa pe care a intrat Judd ? va multumesc si scuze de Offtopic
EDIT : http://www.youtube.com/watch?v=xLG4m4a39QU minutul 7:15

kevin rudolf - made it


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Adi4Ebbo Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20081
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 13 Dec 2011, 0:20    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

danacateia a scris:
[...]nu numai (chiar nu imi imaginam ca e asa multa munca ),abia astept ! [...]


Dana, eu nu voiam să mă laud cu munca, ci să explic de ce, uneori, declarațiile mai întârzie câte un pic. Laughing

Redboy a scris:
Link scurt : http://t.co/CTyhxVpm [...]anyway, poza a fost postata dupa meci... posibil sa fi fost facuta mai inainte, nu stiu...)[...]


Răzvan, poza e făcută imediat după finală. Mark și-a pus repede tricoul verde peste cămașă. Așa a venit îmbrăcat și la conferința de presă. (Apropo, colajul de vorbulițe nord-irlandeze, cel mai probabil, mâine. Well, adică tot azi, dar mai târzior... Wink )


___________________


Vorbulițe după finală

Judd Trump : „Este un sentiment incredibil ! Mă simt minunat că am câștigat un turneu atât de prestigios. Mai ales după pierderea finalei de la Crucible, realizarea aceasta mi se pare extrem de importantă. Întreaga săptămână, mi-au stat alături familia și prietenii. Sunt fericit și pentru ei că azi am reușit să fac cel mai bun meci din toate câte am jucat aici, la York. Asta e valabil și în cazul lui Mark : a fost prima lui finală într-o competiție de puncte și m-a surprins cât de bine s-a descurcat. S-a aflat la conducere, de multe ori m-a băgat în corzi și, după aceea, mi-a suflat foarte amenințător în ceafă. Mă întrebați dacă am jucat obraznic, dar am impresia că el a jucat și mai obraznic decât mine ! La 8-3, am încercat să aștept cât mai răbdător o nouă șansă, dar el nu rata nimic și făcea numai breakuri de peste o sută, ca un robot setat pe „Repetă acțiunea” ! Până la urmă, la 9-8, a fost nevoie de o greșeală de-a lui ca să reintru la masă și așa, sub presiune, am construit acel break, fiindcă dacă Mark ar fi egalat, ar fi devenit, automat, favorit la victorie. Cred că n-am întâlnit niciodată un adversar care să joace atât de bine. Mă bucur că tocmai în finală am putut să produc cea mai bună performanță a mea din turneu.

Zilele acestea, câțiva jucători m-au criticat pe motiv că jocul meu s-ar baza numai pe atac și așa mai departe. Aud acest lucru de mulți ani și, la început, a fost o critică întemeiată, numai că acum nu mai este și grozav îmi place să le demonstrez că se înșeală. Dar hai să zicem că au dreptate : atunci cum explică ei faptul că, deși îmi știau și punctele tari, și punctele slabe, n-au putut profita de nepriceperea mea ca să mă învingă ? Că tot eu am câștigat meciurile cu ei și încă fără să depun eforturi prea mari. Dacă jucând în felul meu unilateral i-am eliminat din turneu, înseamnă că ei au jucat și mai slab decât mine. Imaginați-vă cum o să-mi facă față când jocul meu o să devină încă și mai dezvoltat și perfecționat ?!... Fiindcă eu lucrez în continuare ca să mă dezvolt și să mă perfecționez. Victoria de azi mi-a adus și mai multă încredere : acum chiar că nu mă mai tem de nimeni.

O bună bucată de vreme am fost convins că nu poate exista un jucător anume care să domine acest sport. M-am răzgândit. Am câștigat acest turneu cu toate că, în general, n-am jucat foarte bine plus că mai vin din urmă și alți tineri dornici de afirmare, iar diferențele de vârstă între unii dintre actualii membri ai Topului 16 și noi, tinerii, sunt destul de mari. Cât de curând, tinerii o să-și facă loc în eșaloanele superioare ale clasamentului. Țin bine minte cât de greu e la începutul carierei de profesionist, dar asta nu m-a descurajat așa cum n-o să-i descurajeze nici pe ei.

N-am de gând să fiu foarte obraznic nici în sărbătorirea victoriei de azi – poate după Campionatul mondial. Visez la un Ferrari, dar nu pot încă să mi-l cumpăr, iar asigurarea e ceva de speriat. O să am însă un Crăciun minunat și o să-ncep anul următor plin de bucurie și de încredere. Abia aștept Mastersul ! Sunt curios cum va fi atmosfera la Ally Pally. O singură dată am participat la acest mare turneu londonez și sunt fericit că, de data asta, n-a mai trebuit să trec prin calificări. Pe urmă, vine Campionatul mondial, unde trebuie să joci foarte bine timp de două săptămâni, ceea ce e foarte obositor. Dar până atunci mai este.”


Mark Allen : „La orice competiție participi, îți dorești să ieși învingător așa că sunt dezamăgit pentru că am venit la York ca să câștig turneul și nu l-am câștigat. Dar Judd a jucat foarte bine și a meritat victoria. E drept că a mai câștigat și titlul de la Shanghai [e a doua oară când Mark face greșeala asta : Judd a câștigat Openul Chinei, la Beijing și nu Mastersul de la Shanghai Laughing ] totuși cred că trofeul de azi e cel mai important din palmaresul lui. Dacă e bun, e bun – fără discuție, e jucătorul momentului.

Pentru mine, a fost prima participare la o mare finală – prima dintre, sper, multele finale pe care le voi disputa. Și eu am jucat bine, mai ales în prima și în ultima parte a meciului, că partea de la mijloc a fost dominată de Judd și în acele frame-uri nu mi-a dat nicio șansă. Dar am demonstrat că sunt în formă și, mai ales, că sunt capabil să trec de bariera semifinalelor, că pot, adică, să fac față presiunii unui meci mare. Ăsta e principalul gând bun cu care plec de aici. La urma urmei, am motive să fiu mulțumit și dacă, înainte de turneu, cineva mi-ar fi prezis că o să închei Campionatul Regatului Unit ca finalist, cred că aș fi acceptat situația cu dragă inimă. Victoria în finală ar fi fost cireașa de pe tort însă tortul rămâne : am avut un turneu bun și am scăpat de eticheta de etern semifinalist.

Am încheiat prima sesiune cu un dezavantaj de trei frame-uri deși nu am comis chiar atât de mari greșeli. Dar m-am trezit că scorul era 8-5. Am încercat să-mi păstrez încrederea și să-mi aștept șansa. Știam că pot reintra în meci și mă bucur că am făcut-o în stil mare. Dacă, în ultimul frame, acea bilă roșie nu s-ar fi oprit pe marginea buzunarului... Era singura pe care riscam s-o las la dispoziția lui Judd și, din nefericire pentru mine, i-am lăsat-o. Dar nu e vorba numai de acea bilă roșie – în fond, le mai avea de trimis în buzunar și pe celelalte. Uneori e cazul să recunoști că adversarul e mai bun, iar astăzi, Judd a fost mai bun. Știe foarte bine să câștige un frame după altul, foarte repede și aparent fără efort. Punctează masiv și cei care joacă împotriva lui trebuie să lupte din greu ca să rămână într-o stare pozitivă. M-am simțit bine în meci, atmosfera a fost extraordinară pe tot parcursul acestei săptămâmi, iar eu am dat tot ce am putut da, mai ales în finală doar că, azi, Judd a fost prea puternic pentru mine.”



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen


Ultima modificare efectuată de către Clara White la Joi 15 Dec 2011, 0:14, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
serbanm
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Feb/2011
Mesaje: 181

MesajTrimis: Mar 13 Dec 2011, 17:39    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu spun ca increderea strica, dar mai trebuie si putina modestie! Oricum noul mod de calcul al clasamentului ii favorizeaza(nu stiu daca e bine spus) pe jucatorii care sunt constanti, chiar daca nu cartiga si trofee. Selby a ajuns nr. 1 fara sa castige un turneu majoe de puncte, ci doar fiind constant (cam ca in tenisul feminin). Noi, iubitorii de snooker, vom vedea daca tinerii acestia atat de increzatori ne vor incanta ca "batranii" de altadata! Sa speram! Very Happy


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui serbanm Trimite mesaj privat
snookerfan97
Addicted to snooker


Data înscrierii: 27/Ian/2010
Mesaje: 738
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar 13 Dec 2011, 21:44    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

serbanm a scris:
Selby a ajuns nr. 1 fara sa castige un turneu majoe de puncte, ci doar fiind constant (cam ca in tenisul feminin). Noi, iubitorii de snooker, vom vedea daca tinerii acestia atat de increzatori ne vor incanta ca "batranii" de altadata! Sa speram! Very Happy


Defapt, Selby a castigat sezonul acesta Shanghai Masters, care este turneu major de puncte.



_________________
Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui snookerfan97 Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
serbanm
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Feb/2011
Mesaje: 181

MesajTrimis: Mar 13 Dec 2011, 22:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa mine un turneu la a cincea editie nu e un turneu major! O primi puncte multe castigatorul Shanghai Masters, dar nu aduce asa mare prestigiu. Bineinteles, asta este doar parerea mea (stiu ca sunt multi fani Selby pe aici si chiar n-am vrut sa-l jignesc) si am facut comparatia cu tenisul, unde Wozniacki nu a castigat niciun grand slem si, totusi, este nr. 1 ca urmare a constantei ei.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui serbanm Trimite mesaj privat
MihaiMese
Moderator


Data înscrierii: 02/Apr/2009
Mesaje: 761
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie 14 Dec 2011, 0:48    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am dat peste două clipuri interesante:

The changing face of snooker

The Barbican's bonanza of bizarre and beautiful snooker



_________________
"Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui MihaiMese Trimite mesaj privat
leuladrian
Addicted to snooker


Data înscrierii: 31/Ian/2010
Mesaje: 109
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi 15 Dec 2011, 13:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

interesante filmulete



_________________
the wall pink floyd
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui leuladrian Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2011-2012 » Campionatul Regatului Unit 2011 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Pagina 21 din 21

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community