Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine are șanse mai mari la titlu ? |
Judd Trump |
|
61% |
[ 11 ] |
John Higgins |
|
27% |
[ 5 ] |
Shaun Murphy |
|
11% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 18 |
|
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Lun 24 Sep 2012, 8:14 Titlul subiectului: |
|
|
RVI a scris: |
M-a innebunit Mario cu NOROCUL lui John. [...] Si ce "Incredibil noroc are Higgins!" Si de aici povestea cu norocul proverbial si asa mai departe. |
"Ce vrei, nene?" Cat noroc sa mai ai sa iesi de atatea ori campion mondial, sa faci 147, sa intorci meciuri de la 7-1... Cine sa mai aiba sanse cu tine asa, la atata noroc cat poti sa ai ?!?!?!?! :p
Din pacate eu nu am vazut mai nimic acum, nu prea bune orele astea pentru mine si nici cu conexiunea la Internet nu stau prea fericit, dar mi ar fi placut sa vad aceasta finala. Din fericire am prins finalul 147 lui in direct ieri dimineata.
Dar nu m-as fi gandit vreodata ca Higgins ar mai intoarce meciul. Chiar de neimaginat. Nu pentru ca nu putea Higgins ci pentru ca Trump a lasat meciul sa ii scape printre degete. Imi imaginez ca Higgins o fi jucat fabulos, dar, na... Tot nu pot sa fiu de acord sa pierzi meciul de la 7-1, cand mai ai nevoie de trei frames?
Parca 7-1 a fost la pauza, nu 6-2, nu? Nu mai stiu...
In fine. Bravo, Higgins ! Imi pare rau ca nu am vazut meciul.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Lun 24 Sep 2012, 9:34 Titlul subiectului: |
|
|
7-2 a fost scorul primei sesiuni. Si nu atat din greselile lui John, cat in cauza unui Judd extraordinar (95% la buzunar).
Cam la fel si revenirea lui John. Nu greselile lui Trump au fost cauza, ci breakurile consistente ale lui Higgins (89,74,71,76, 52,64 si un 61 fantastic in decisiv).
Mi-a placut mult si breakul de 105 al lui Trump, dupa ce statuse o gramada in scaun si pierduse 6 jocuri consecutiv. Puterea tineretilor.....
|
|
Sus |
|
|