Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Snooker "pe viu"

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Unele și altele
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vlad Răzvan
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2010
Mesaje: 116
Locație: București

MesajTrimis: Dum 9 Ian 2011, 15:24    Titlul subiectului: Snooker "pe viu" Răspunde cu citat (quote)

Salutări tuturor și "La mulți ani" pe 2011! Very Happy

Aș vrea să cunosc, orientativ, cam care ar fi procedura ce trebuie îndeplinită pentru a-mi procura bilete la Campionatul Mondial și cam care ar fi costurile unei deplasări în Marea Britanie pentru eveniment.

De asemenea, dacă prin întâmplare cunoașteți agenții de turism care oferă astfel de pachete, vă rog să postați aici.

Este un vis pe care, mai devreme sau mai târziu, sper că mi-l voi îndeplini.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Vlad Răzvan Trimite mesaj privat
Mrs. Hendry
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Noi/2004
Mesaje: 2360
Locație: pool hall

MesajTrimis: Dum 6 Feb 2011, 0:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum, depinde...

Din cate am inteles eu, biletele SEASON (adica pentru tot turneul) nu mai sunt de vanzare si poti doar sa iti iei bilete la fiecare eveniment in parte. Pretul lor este destul de piperat. Mai multe informatii aici si aici. In al doilea link selectezi Crucible si apoi pe calendar datele Campionatului Mondial (incepe pe 17 aprilie), apoi o sa apara ce bilete mai sunt disponibile, si poti cauta cu ajutorul calendarului din partea stanga a paginii. Insa nu exista, desigur, pentru moment, informatii in ceea ce priveste ce meciuri ai sa urmaresti.

Mai poti si sa ii contactezi pe cei de la http://www.sheffieldtheatres.co.uk si sa ii intrebi daca nu poti face cumva rost de un season ticket (care ar fi de departe cel mai avantajos, parerea mea).

In ceea ce priveste drumul si cazarea, ar trebui sa te orientezi spre un zbor catre un oras cat mai aproape de Sheffield, asta ar fi Manchester cred, dar nici pana la Manchester nu exista zbor direct. Sau poate Liverpool, parca Wizz Air zburau direct. Fie asta, fie prinzi un zbor de Londra si apoi trebuie sa iei ceva de acolo spre Sheffield (tren sau autobuz cred).

Ma rog, nu stiu de ce am intrat atat in detalii, cred ca am facut o pentru a iti arata cam cat o sa coste. Si nu cred ca ofera cineva pachete pentru Sheffield.

Biletul cel mai ieftin spre Londra poate il prinzi pe la 200 E (sau poate prinzi vreo oferta la Wizz Air, nu stiu), pretul biletului de tren dus intors Londra - Sheffield pleaca de la 65 de lire, cazarea pleaca de la 44 de lire pe noapte intr-o locatie so and so (asta la hotel, nu la hostel, camera single via www.booking.com) = 440 de lire minim... Iar biletele la turneu habar nu am, dupa cum spuneam depinde cate meciuri vrei sa vezi si daca reusesti sa faci rost de season ticket. Daca ar fi sa iei bilet la fiecare meci in parte cred ca treci de 400 de lire. Adica... 265 E + 840 de lire... Din start trece de 1000 de E, fara mancare (si chiar si cu oferta de la Wizz Air).

Cu cazarea cel mai ieftin se scapa la hostel, dar nici acolo sub 50-70 de lei pe noapte si dormi cu 300 de persoane in camera si nu stiu ce hosteluri sunt in Sheffield Razz. In fine, nu stiu unde ai vrea sa stai (hotel, etc), cu ce vrei sa zbori si ce doresti sa mananci acolo, dar cam de la suma respectiva s-ar porni.

Sper ca ti-ai facut o idee.

P.S. Oricum mai degraba te gandesti pentru anul viitor, pentru ca am senzatia ca biletele la Sheffield ar trebui rezervate imediat ce apar pe piata (adica la sfarsitul lunii Octombrie, in anul precedent turneului). Sunt meciuri pentru care par a nu mai fi bilete disponibile.

P.P.S. Este un vis frumos sa vezi Campionatul Mondial, dar si sa vezi un turneu foarte mic este foarte obositor. In plus, turneele mai mici sunt mult mai rentabile pentru ca poti sa faci rost de season ticket, sa alegi o locatie pe care poate vrei si sa o vizitezi, cea mai buna varianta de cazare, zbor si asa mai departe. In plus, turneele mai mici sunt mai intime. Razz Poti sa vorbesti cu jucatorii mai degraba decat la turneele mari. In fine, whatever floats your boat.

Din punctul meu de vedere, un turneu care se merita foarte bine este Masters la Londra. Nu respecta el chiar tot ce am zis mai sus (respectiv turneu mai mic and so and so, dar sunt mai multe avantaje, parerea mea). Plus ca este un turneu de mare prestigiu, poate al doilea dupa Campionatul Mondial ca si importanta.

Numai bine !



_________________
"Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mrs. Hendry Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Vlad Răzvan
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2010
Mesaje: 116
Locație: București

MesajTrimis: Dum 6 Feb 2011, 3:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mulțumesc foarte mult pentru toată documentarea! Notworthy

Anul ăsta nici nu se pune problema. Laughing Am întrebat pentru a-mi face o idee, să știu la ce să mă aștept.

Este scumpuț, într-adevăr. Mă așteptam la ceva de gen, cunoscând faptul că Anglia este o țară foarte pretențioasă din punct de vedere financiar. Ce să spun... Va fi greu să ajung acolo, dar mi-a trezărit o idee cu German Masters. Clar, din punct de vedere financiar, va fi muult mai rentabil, iar turneul în sine îmi place foarte mult, in cele mai mici detalii. Cu multă voință și răbdare, la anul voi fi acolo. Problema ar fi reprezentată de bilete, întrucât observ că nemții sunt chiar foarte fini cunoscători ai fenomenului și "înfulecă" tot ce prind în doar câteva zile.

Îmi surâde și ideea turneelor mici, mai ales din punct de vedere financiar și al lejerității achiziționării biletelor, dar nu știu în ce măsură voi fi satisfăcut de un asemenea eveniment. Deh, sunt și pretențios. Embarassed

În fine, până la anul sau peste doi, trei ani, când voi face în sfârșit marele pas, mă voi delecta cu Liga Națională, pe viu (pe care am descoperit-o în Ianuarie) și cu, să sperăm, eventualele meciuri demonstrative din București ale "greilor". Smile

Mulțumesc frumos încă odată pentru răbdarea cu care te-ai documentat și ai răspuns ! Smile

Salutări !


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Vlad Răzvan Trimite mesaj privat
CristiPOLI
More than a fan


Data înscrierii: 20/Iul/2011
Mesaje: 46

MesajTrimis: Mar 29 Mai 2012, 12:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Real, nici nu stiu sa tin bine in mana instrumentul Smile). Tot pe langa dau sau bila peste masa. Sunt cam praf, dar sa privesc imi place. Arta!


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui CristiPOLI Trimite mesaj privat
chitu90
More than a fan


Data înscrierii: 06/Iun/2012
Mesaje: 35

MesajTrimis: Mie 22 Aug 2012, 10:39    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam scump.. Mai bine ne uitam la televizor si cu banii aceia putem face alte lucruri..


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui chitu90 Trimite mesaj privat
florin90
Vizitator





MesajTrimis: Mie 22 Aug 2012, 21:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca iubesti acest sport, nu te mai uiti la bani.


Sus
marmota
Vizitator





MesajTrimis: Mie 10 Oct 2012, 10:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta cam asa e..daca iti place intradevar sportul asta, dai cat e nevoie;)


Sus
mireldumitrache
Vizitator





MesajTrimis: Joi 18 Oct 2012, 20:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate pe viitor se vor organiza turnee importante si la noi in tara...


Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Unele și altele Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community