Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Pe cine ați miza pentru titlul din acest sezon ? |
Mark Allen |
|
14% |
[ 4 ] |
Ricky Walden |
|
0% |
[ 0 ] |
John Higgins |
|
17% |
[ 5 ] |
Ding Junhui |
|
10% |
[ 3 ] |
Matthew Stevens |
|
17% |
[ 5 ] |
Judd Trump |
|
7% |
[ 2 ] |
Mark Selby |
|
14% |
[ 4 ] |
Neil Robertson |
|
17% |
[ 5 ] |
|
Voturi totale : 28 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 12 Dec 2012, 22:11 Titlul subiectului: Discuții |
|
|
Premii mai mari decât anul trecut. Bineînțeles, la Haikou va exista și o rundă a wildcardurilor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Joi 28 Feb 2013, 19:09, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Mie 19 Dec 2012, 10:53 Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea, Adi, e ca nu o sa joace contra lui Wenbo. Chiar cred ca o sa treaca tinerelul Liam Highfield prin toti, pana pe tabloul principal. Daca gasesc ceva pe la bookies, cred ca o sa si pun 5 lei pe asta.
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Mie 19 Dec 2012, 11:56 Titlul subiectului: |
|
|
Ieri s-a intamplat o minune...
...prin faptul ca scotianul M.Leslie a bifat prima sa victorie in actualul sezon competitional.Oare M.Dunn il va imita sau tinde a egala "recordurile" stabilite in ultimile doua sezoane stabilite de R.Evans si D.Hogan?Ei au incheiat acele sezoane fara a obtine vreo victorie.
Si iata ca si M.Dunn reuseste sa obtina prima victorie sa din acest sezon competitional fara victorii ramanand R.O'Sullivan,M.Khairy si F.Ziegler primii doar cu o prezenta iar ultimul fara niciuna in acest sezon.
Ultima modificare efectuată Ocnenodis hg la Joi 20 Dec 2012, 11:37, modificat de 4 ori în total |
|
Sus |
|
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 20 Dec 2012, 13:02 Titlul subiectului: |
|
|
Kid-ul n-are prea multe să-și reproșeze (în afară de câte o lovitură de siguranță ratată pe ici, pe colo). A egalat de două ori (parcă), iar în decisiv, a greșit, e drept, dar Zhang a venit la masă și nu s-a lăsat până n-a golit-o de tot, cu un 131. Ce să mai facă Luca ?!... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
|
Trimis: Joi 20 Dec 2012, 22:16 Titlul subiectului: |
|
|
RVI a scris: |
Parerea mea, Adi, e ca nu o sa joace contra lui Wenbo. Chiar cred ca o sa treaca tinerelul Liam Highfield prin toti, pana pe tabloul principal. Daca gasesc ceva pe la bookies, cred ca o sa si pun 5 lei pe asta. |
Si bineinteles ca nu am apucat sa pariez. Offf...
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 22 Dec 2012, 3:47 Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea, Adi, e ca nu o sa joace contra lui Wenbo. Chiar cred ca o sa treaca tinerelul Liam Highfield prin toti, pana pe tabloul principal. Daca gasesc ceva pe la bookies, cred ca o sa si pun 5 lei pe asta. |
Si bineinteles ca nu am apucat sa pariez. Offf... |
Excelent pronostic RVI (ai fost extrem de aproape....) Insa sunt fericit pt EBDON. Sper din tot sufletul sa aiba un adversar usor (sigur in primul tur nu o sa transmita meciul lui Peter) deci singura sansa ca sa apara la TV este sa ajunga macar in sferturi sau sa joace in primul tur cu (Judd/Higgins / Ding sau poate chiar Selby)
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Sâm 22 Dec 2012, 9:48 Titlul subiectului: |
|
|
Oricum Adi amicul Peter are..
...asigurata si prezenta la China Open scapat de calificari el find detinatorul trofeului editiei precedente.
Pare sa ii priasca China si ma mir ca nu s-a...stabilit acolo!
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 22 Dec 2012, 12:03 Titlul subiectului: |
|
|
Andrew Higginson, Jamie Cope, Nigel Bond, David Gilbert, Alan McManus, Mark Joyce, Ian Burns și Simon Bedford au, mai întâi, de jucat în runda wildcardurilor.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
|
Trimis: Dum 23 Dec 2012, 8:09 Titlul subiectului: |
|
|
O'Sullivan are locul asigurat pe tabloul principal, ca doar e campion. Ar fi avut si la UK, si la China, si la Haikou... Chef sa fie, ca loc se gaseste...
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 23 Feb 2013, 14:27 Titlul subiectului: |
|
|
Ali Carter s-a retras din această competiție, din motive medicale. Ca urmare, miza meciului dintre Nigel Bond și Zhu Yinghui este, acum, un loc în optimi.
|
|
Sus |
|
|