Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm 11 Mai 2013, 18:25 Titlul subiectului: |
|
|
Ce dor mi-era de Hendry....
Placuta revederea cu toate aceste LEGENDE!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Undergrow Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 12 Mai 2013, 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte tare si amuzanta competitia. Ms. Adi ca ai deschis topic p-aici, altfel nu stiam de el. Am prins si eu azi de la scorul de 10-9 pt. Anglia si Irlanda de Nord si au fost interesante. Mi-au placut interactiunile dintre John Virgo si jucatori. Super tare ideea de a comenta live astfel incat sa auda toata sala si jucatorul de la masa.
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Dum 12 Mai 2013, 23:20 Titlul subiectului: |
|
|
Grozavă ideea acestui turneu, cred că și jucătorilor le-a plăcut deși s-a întins pe parcursul câtorva zile. Mi-a adus cumva aminte de Cupa Mosconi, păstrând proporțiile.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 469 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 13 Mai 2013, 10:53 Titlul subiectului: |
|
|
Am prins si eu un pic din turneul legendelor duminica noaptea. Foarte faina atmosfera, jucatorii cordiali. Cred c-ar face foarte bine snooker-ului si pe viitor genul asta de promovare. Fara incrancenare, vechi rivali discutand amical. Superb.
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Lun 13 Mai 2013, 13:31 Titlul subiectului: |
|
|
Eu m-am uitat constiincioasa si sambata si duminica. Sambata volumul comentariului lui John Virgo era mult redus, duminica si-au mai revenit.
Notez incantarea domnului Ancuta pe cand comenta evolutiile lui Jimmy. Si faptul ca Jimmy a avut cateva momente de maxima inspiratie.
Momentul hihi: zice Virgo "Yeah, builders' snooker, botch it and leg it!". Adica ceva de genul "Snooker de amatori, da-o-n bara si tai-o de-acolo!"
Teribil ce m-am emotionat urmarindu-l pe Cliff Thorburn. Care, tremurand putin si trebuindu-i aproape 40 de secunde pentru o lovitura, a facut breakuri de 60+ si 70+. Mare domn! Jos palaria!
Apropo, domnule Ancuta! Este Cliff THORBURN, nu THORNBURN, ca nu e personajul din Shogun!
Si inca o chestie: tocmai pe cand comentatorul susura ca evolutii ca a lui Cliff se puteau vedea si in Campionatul National, face The Grinder un break de 70+. Sa nu fim rai, desigur, dar...commentator, please!
In rest, mare bucurie de a juca, orgoliul unei evolutii cel putin decente din partea tuturor, competitivitate, final la bila neagra, sutare din greu, buzunare cat galeata (cum altfel ar fi intrat niste bile de-a lungul mantei laterale care muscasera din ea cu mile inainte de tinta), imagini savuroase din culise, Michaela imbracata foarte fain...si faultul la bila alba al lui Ronson care a adus victoria echipei adverse. Hihi.
|
|
Sus |
|
|