Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
sentence Vizitator
|
Trimis: Joi 6 Iun 2013, 14:00 Titlul subiectului: |
|
|
s-au dublat premiile in eptc-uri!!! din puntu meu de vedere e ceva super important nu stiu daca a observat cineva. De fapt pffff...''la noi se joaca de placere si pt competitie..banii sunt pe locul doi''. O ipocrizie in Romania asta de ma doare capu. Si 99,9% din jucatori ..nu au bani sa se duca la concursuri. BRAVO BRAVO BRAVO!!!!
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Vin 7 Iun 2013, 5:44 Titlul subiectului: |
|
|
Nu chiar dublat, dar au crescut bine. De la 70.000 , la 125.000 Euro. Nu prea ne afecteaza pe noi, ca jucatori, ca e cam greu de ajuns la "struguri" la PTC-uri, dar .... La mai mult...
Tiberiu a pierdut ieri cu 4-0. Nu imi facuse o impresie asa buna Joe Steele, chiar credeam ca putea sa castige cateva jocuri un jucator roman in fata lui.
|
|
Sus |
|
sentence Vizitator
|
Trimis: Vin 7 Iun 2013, 10:04 Titlul subiectului: |
|
|
din cate am vazut mai sunt jucatori romani, ceea ce salut din toata inima..crezusem ca e numai Tiberiu Teodoru. Jucatori romani prezenti mai sunt Cosmin Constantin ,Rareș Șinca si Paul Croitoru, sper sa nu fi gresit. Daca vreunul dintre ei citesc aici...i-as ruga sa ne spune macar in mare cam cat costa cu tot cu deplasare, hotel, mancare acest turneu per persoana. Cred ca sunt foarte importante aceste informatii sau curiozitati pt fanii lor sau pt alti jucatori din Romania . Multumesc anticipat!
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
|
Trimis: Vin 7 Iun 2013, 15:35 Titlul subiectului: |
|
|
Mai intai de toate: Bravo Paul! A reusit sa castige un joc in fata lui Jamie Cope. Uau!
http://livescores.worldsnookerdata.com/Matches/Result/13359?matchId=179718
Restul baietilor au cam luat-o la zero, deocamdata. Mai avem sperante cu Toma.
La intrebare pot sa iti raspund si eu, sentence. Am fost anul trecut. Intrarea este 100 de lire, transportul 150 de lei (cu masina, noi am fost 4). Cazarea intre 70 si 150 de lei pe zi, depinde cat esti de pretentios. Bilete la meciuri nu ai nevoie ca jucator. Mancare si bere... depinde de fiecare.
Un total as zice de 1200 RON. De aici poti sa mai adaugi, bineinteles... Fiecare cu gusturile lui. Eu prefer berea, si e destul de ieftina la Sofia...
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
|
Trimis: Dum 9 Iun 2013, 8:36 Titlul subiectului: |
|
|
Cateodata chiar ii invidiez pe arbitrii nostri... Cum o fi sa arbitrezi un meci Higgins-Higginson, si apoi un Higgins-Brecel... Bravo Alex!
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
|
Trimis: Dum 9 Iun 2013, 16:34 Titlul subiectului: |
|
|
Asa da. 3 jocuri consecutive dintr-o vizita... Asa arata John Higgins in forma.
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 10 Iun 2013, 10:38 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Alex ptr finala !!! Felicitari si celorlalti arbitrii romani asemenea !!!
Cu aceasta ocazie as vrea sa-l felicit pe Paul Croitoru ptr frame-ul castigat pe merit in fata lui Jamie Cope (doar o rosie pe masa, si inchidere de masa), chiar mai mult de atat scorul trebuia sa fie 2-2, dar cand dai la hit & hope (frame-ul 4, dupa un snooker foarte bun reusit de Paul in spatele bilei albastre) iar norocul tine cu jucatorii mai buni ...nu prea ai ce sa-i faci. Cred ca este primul frame castigat de un roman in fata unui jucator profesionist intr-un meci oficial.
Ceilalti jucatori, atat Tiberiu cat si eu am fost foarte aproape sa le luam un frame de fiecare, dar n-a fost sa fie. Rares nu prea a avut sanse cu David Grace (venea la masa si reusea breakuri de 70, 80, 100+) iar meciul dintre Andrew Higginson si Toma Marinescu nu l-am urmarit.
Felicitari tuturor ptr prestatie si devotament !!! 
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
paul_croitoru
Data înscrierii: 11/Iun/2013 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar 11 Iun 2013, 9:12 Titlul subiectului: |
|
|
Mai intai de toate: vreau sa-i multumesc lui Radu pentru felicitari .... UUAAAAUUUUU!
VAAAAIIII dar ce avem noi aiiiiiceaaa ... ceilalati baieti au luat-o la zerooo..... they must reaaaaly SUUUCKK .... probabil n-au avut noroc sa pice cu gareth allen sa ia si ei un frame ... si sa se mandreasCA CA i-a stricat masa ..... UUAAAAUUUUUUU!!!! (BTW afghanistanu a avut 3-0 cu el la mondiale )
Am si un mesaj pentru Tibi : ESTI VARZA .... n-ai fost in stare sa iei un frame
chiar daca ... ATOTSTIUTORU' ..... DUMNEZEU' SNUCARISTIC ... a concluzionat ca un jucator roman ar fi putut sa castige cateva jocuri in fatza lui ..... de exemplu ... ammm .. lets seeeee ... locu 147 in campionatul national .. .. ca sa nu mai zic .. de RVI (care a castigat frame de la gareth allen ) .. care l-ar fi batut cu 3 breicuri de 147 si unu de 155 ...
OHHHH WAIT .. THERE IS MOOOOOORE
FOLLOWING YOU LOGIC(sau ce o fi aia ) .... anu trecut gion highinz ar fi trebuit sa castige macar cateva framuri lui giad shtramp ... he must realy suck .. also ....
Un mesaj pentru D-na profesoara : Imi cer scuze .. dar brown nosing is not my thing ... si imi creste tensiunea cand vad ca cineva terfeleste in raha..... I mean ... mocirla sportul asta pe care cu toti il iubim ...
LA ANU SI LA MULTI ANI pentru toti iubitorii de online-snucar ...
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
|
Trimis: Mar 11 Iun 2013, 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
Interesant limbaj si eticheta pentru un jucator, Paul... O dovada scrisa bine, ca nu papionul te face domn...
Chiar nu am reprosat vreunui jucator ca a pierdut la zero, doar constatam un fapt. Daca atunci cand te felicita cineva reactionaezi asa, oare cum reactionezi cand esti criticat...
Pe Tiberiu in nici un caz nu l-am ciritcat, doar ca Steele era in opinia mea cel mai accesibil adversar. I-am tinut pumnii, la fel ca si celorlalti jucatori romani, doar ca nu a fost sa fie.
De final, te rog, nu mai vorbi de logica. Daca tu aia intelegi din ce am scris, e problema ta, dar aia din cauza altor frustrari, nu o pune pe seama logicii. Si ca tot vorbesti de terfelit, cred ca tocmai ai aratat aici destul.
|
|
Sus |
|
paul_croitoru
Data înscrierii: 11/Iun/2013 Mesaje: 4
|
|
Sus |
|
|