Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19495 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 22 Aug 2005, 1:52 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
MATTHEW STEVENS : “O să muncesc din greu în sezonul ăsta și dacă o să joc la fel de bine pe cât am jucat săptămâna asta, atunci cine știe … Titlul mondial e premiul cel mare și pe ăsta îl vreau. Am jucat bine în primele 3 meciuri de aici și chiar în primele jocuri ale finalei, până la 6-1. Se părea că va fi o finală scurtă, însă nu e niciodată ușor să lupți cu Stephen. Pe măsură ce diferența de scor scădea, am început să simt o tensiune din ce în ce mai mare apăsând pe umerii mei, deși spre sfârșit, am fost destul de relaxat. În ultima vreme, am mai pierdut vreo două finale la un scor strâns, așa că e bine că am depășit blocajul și am trecut linia de sosire. Sunt mulțumit de forma în care mă simt, mai ales având în vedere că n-am prea exersat înainte de turneul ăsta. Mai am 6 săptămâni până la următorul și atunci o să fiu pregătit.”
STEPHEN HENDRY : "După cât de prost am jucat, mă și mir cât de strâns a fost scorul. Până la urmă, aproape că scăpasem, ca Houdini ! Mi-a trecut prin minte că aș putea câștiga, chiar dacă n-am reușit să fac nici un break de măcar 40, dar totul părea să fie împotriva mea, de fiecare dată când aveam o șansă - sau apărea un kick, sau bilele căpătau traiectorii ciudate. Am lucrat de curând la câteva aspecte tehnice și e greu să joci într-așa o tensiune preocupat fiind de tehnică. Totuși, sunt de tras multe învățături bune din ceea ce s-a întâmplat săptămâna asta."
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 22 Aug 2005, 2:40, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19495 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 23 Aug 2005, 22:34 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte de acord, Aura !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Joi 25 Aug 2005, 20:05 Titlul subiectului: |
|
|
Hear, hear!
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
|