Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Credeti ca Paul va castiga campionatul mondial (obiectivi) |
da |
|
43% |
[ 7 ] |
nu |
|
56% |
[ 9 ] |
|
Voturi totale : 16 |
|
Autor |
Mesaj |
gomattgo

Data înscrierii: 24/Aug/2005 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar 13 Sep 2005, 10:47 Titlul subiectului: Paul Hunter |
|
|
Sunt foarte curios ce o sa-mi raspundeti
eu spun da ... Paul e un mare talent
dar sunt sigur ca 90% dintre voi vor spune tot da
|
|
Sus |
|
Lady Hunter A super fan
Data înscrierii: 19/Mai/2005 Mesaje: 53
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
Trimis: Mar 13 Sep 2005, 23:26 Titlul subiectului: |
|
|
Anul acesta nu prea cred ca are sanse sa castige campionatul mondial, cu toate ca dupa Stephen este al doilea in preferintele mele. Totusi, cred ca la anul va avea sanse mai mari. Anyway, good luck Paul.
Am mutat acest thread la Forumul general pentru ca la Jucatorul preferat avem deja 4 subiecte despre Paul Hunter (3 dintre ele sunt inchise), iar acolo ar trebui sa existe un singur subiect despre fiecare jucator pentru a fi mai organizat forumul. Daca se doreste crearea de chestionare care nu se potrivesc cu nici unul dintre celelalte forumuri, e de preferabil sa fie create la Forumul general. La jucatorul preferat trebuie mentinut cate un singur thread pentru fiecare jucator.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 13 Sep 2005, 23:52 Titlul subiectului: |
|
|
Formularea este oarecum vagă . În nici un caz nu îl va câștiga în sezonul actual. Dacă îl va câștiga vreodată ? Aici, ca să se dea un răspuns cu pretenții de seriozitate, trebuie analizate și apoi puse în balanță calitățile și neajunsurile jocului lui Paul, iar ecuația trebuie completată cu analiza "contextului valoric" : care ar fi contracandidații și care ar fi calitățile & neajunsurile din jocul acestora. Mai intervine și scuturătura psihică (pe lângă trauma fizică) suferită și concluzia de maxim bun simț enunțată în aprilie de Higgie : când te lovește viața în așa hal, ajungi să te gândești că snookerul "is just a game" și că mai sunt și altele pentru care merită trăit. Adică, problema motivării. Sigur că îi dorim numai bine blonduțului nostru. Eu una mă mulțumesc să-i doresc ceea ce-și dorește el. În primul rând, să trăiască, să se simtă bine, să-și vadă copilașul sănătos, să se bucure de snooker... Titlul mă interesează mai puțin spre deloc. Adică, dacă l-ar avea, l-am iubi mai mult ?!... Sau acum, că nu-l are, îl iubim mai puțin ?!...
Altminteri, ader total la părerea lui Jimmy despre Paul : http://forum.snookerforum.ro/viewtopic.php?t=18&start=75
(Iar în legătură cu organizarea forumului, ader total la părerea lui Zsolt. 8) )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
gomattgo

Data înscrierii: 24/Aug/2005 Mesaje: 7
|
Trimis: Mie 14 Sep 2005, 18:20 Titlul subiectului: |
|
|
Ei bine cred ca aveti dreptate ... Sunt destul de nou si nu stiam de aceste "restrictii" privind chestioanarele ... De-acum cat timp voi reusi sa ma mentin in acest forum nu o sa mai fac chestionare la Jucatorul preferat . Si oricum chestionarul aceste despre Paul e complet neinteresant ... Mai bine as fi facutul unul cu Matty ... Si scuze pentru formularea "vaga".
_________________ snookerul e magie
snookerul e arta
snookerul e Matthew
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Dum 9 Oct 2005, 22:20 Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand bine v-am regasit, oameni buni. Va trebui sa ma scuzati daca cel putin in debutul sezonului nu voi mai fi chiar atat de activa pe forum, dar... cricumstantele nu sunt tocmai in favoarea mea.
Intr-adevar formularea este destul de vaga..
Daca e vorba de ideea de a acastiga vreodata titlul, atunci, DA, sincer cred ca Paul Hunter il va castiga, dar dupa umila mea parere, acest lucru nu se va intampla de mai multe ori. In lumina celor spuse de Clara mai sus, cred sincer ca singura motivatie pentru un titlu ar fi sa-si demonstreze siesi ca poate ajunge acolo. Odata ajuns acolo insa, nu prea il vad pe Paul ca un "campion de cariera" un workahoolic" (nu stiu cum se scrie, sincer)... ca pe cineva care si-ar vinde sufletul ca sa ramana pe prima pozitie ani dea randul, deci...
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 9 Oct 2005, 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
Interesanta treaba asta cu vandutul sufletului. Nu pot decat a ma intreba: la ce anume te-ai referit cu vandutul sufletului? Cine si l-a vandut pentru a face acest lucru? si Pentru a sta in frunte niscaiva ani este chiar necesar sa-tzi vinzi sufletul?
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
andrei1911
Data înscrierii: 24/Noi/2005 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi 24 Noi 2005, 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
asta e primul meu mesaj pe care il scriu pe acest forum si desi acest topic a fost creeat acu ceva timp am vrut sa imi dau si eu cu parerea.nu tiu cati dintre voi stiu acum acest lucru dar analizele facute recent de Paul nu sunt tocmai roz asa ca probabil ar trebuit schimbata intrebarea din chestionar. in momentul asta mi se pare mult mai pertinent sa intrebi daca Paul isi va continua sau nu cariera.Ar fi cu adevarat o mare pierdere ca el sa se retraga.Oricum eu cred ca el isi va lua o pauza in urmatoarea perioada
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland