Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Undergrow Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 25 Ian 2014, 16:24 Titlul subiectului: |
|
|
Si a mai fost un touching ball la bila neagra, care l-a pus in dificultate pe Harold si tot asa, a fost o lipsa de comunicare intre ei, timpul s-a scurs si Harold a dat o lovitura aiurea, la disperare, bine era in snooker la bila rosie cu acel touching ball, dar totusi putea sa fie mai "sprinten" arbitrul.
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
ney More than a fan
Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 34
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
ney More than a fan
Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 34
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21259 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 28 Ian 2014, 6:04 Titlul subiectului: |
|
|
Acum vad si eu ce a facut acest Marcel (care e considerat arbitru). O rusine ! practic a stricat in totalitate meciul, Dave era intr-o forma de zile mari , a reusit niste lovituri extraordinare.
Sper sa nu-i mai vedem fata aia aroganta cel putin catiava ani, am stiut de la inceput ca ceva e putred. Prea il trimiteau la toate meciurile la UK fara ca el sa reprezinte ceva si pana la urma s-a dovedit ca nici macar nu stia regulile jocului, bine ca n-a stricat meciuri pe la UK.
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 28 Ian 2014, 10:23 Titlul subiectului: |
|
|
Regula "La fiecare lovitură, ori este trimisă o bilă în buzunar, ori trebuie atinsă o mantă (fie cu bila albă, fie cu cealaltă)" nu este chiar exacta din punctul meu de vedere.
Daca tot s-au preluat reguli din lumea biliardului, la acea presupusa greseala a lui Marcel Eckhardt, in regulile de pool, ptr situatia respectiva avem: oricare bila de pe masa trebuie sa atinga manta dupa contact cu bila obiect/bila "on". Eu consider ca a procedat corect arbitrul si nu mai aruncati vina pe el la repezeala.
Pe de alta parte, toata aceasta maimutareala nu poate fi numit snooker, nici macar nu m-am uitat la vreun meci (exceptie frame-ul dintre Cope si Harold, m-a facut curios sa vad ce greseala a facut). Sa pui 10 sec pe lovitura e o idiotenie, mai ales in situatiile in care ai touching ball sau sa repozitionezi coloratele pe punct. Toata ideea de snooker e pierduta iar rezultatul acestui "show" e cel mai bine descris la finalul frame-ului dintre Jamie Cope si Dave Harold (strangeri de mana pe doua degete, confuzie, urlete grotesti din tribune, etc etc )
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 28 Ian 2014, 16:49 Titlul subiectului: |
|
|
CosminCtin a scris: |
Regula "La fiecare lovitură, ori este trimisă o bilă în buzunar, ori trebuie atinsă o mantă (fie cu bila albă, fie cu cealaltă)" nu este chiar exacta din punctul meu de vedere.
Daca tot s-au preluat reguli din lumea biliardului, la acea presupusa greseala a lui Marcel Eckhardt, in regulile de pool, ptr situatia respectiva avem: oricare bila de pe masa trebuie sa atinga manta dupa contact cu bila obiect/bila "on". Eu consider ca a procedat corect arbitrul si nu mai aruncati vina pe el la repezeala.
Pe de alta parte, toata aceasta maimutareala nu poate fi numit snooker, nici macar nu m-am uitat la vreun meci (exceptie frame-ul dintre Cope si Harold, m-a facut curios sa vad ce greseala a facut). Sa pui 10 sec pe lovitura e o idiotenie, mai ales in situatiile in care ai touching ball sau sa repozitionezi coloratele pe punct. Toata ideea de snooker e pierduta iar rezultatul acestui "show" e cel mai bine descris la finalul frame-ului dintre Jamie Cope si Dave Harold (strangeri de mana pe doua degete, confuzie, urlete grotesti din tribune, etc etc ) |
inseamna ca aia sunt nebuni de l-au suspendat pe Marcel. Un lucru e clar... meciul a fost facut praf de arbitru!! Jucatorii au avut o evolutie excelenta.
Preferam mai mult atmosfera de la debutul acestui tip de concurs cand tribunele erau undefa deasupra jucatorilor si cand atmosfera era mai mult spre show. Acum incearca sa faca si show si snokoer !! si intr-un final a iesit o porcarie.
Sunt frumoase aceste initiative , dar trebuie mai bine analizate. Cred ca snookerul are nevoie de un turneu unde jucatorii sunt relaxati si interactioneaza cu publicul.
|
|
Sus |
|
|