Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie 3 Iul 2013, 19:23 Titlul subiectului: |
|
|
sevvilla86 a scris: |
Nu stiu daca se mai uita cineva la ciclism, dar ar trebui pentru ca a 100-a editie a Turului Frantei se anunta extrem de interesanta. |
Eu ma uit atat cat am timp! Imi place, dar din pacate ajung acasa pe la 17.30 - 18.00 cand e pe terminate!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 17 Iul 2013, 18:59 Titlul subiectului: |
|
|
Incredibil, Froom chiar vrea sa-l surclaseze pe Contador cu fiecare etapa ce trece. Nu stiu, parca mi-e greu sa cred ca zvacul lui Froom se datoreaza doar talentului si antrenamentului intens.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Haikou World Open 2013, China Open 2013
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 8 Mai 2014, 21:53 Titlul subiectului: |
|
|
Cum incearca Lance Armstrong sa isi imbunatateasca imaginea in ochii fanilor: https://www.youtube.com/watch?v=5qwrb4FhJlU
Pe mine sincer ma scarbesc tentativele astea ale lui Lance de a parea baiat simpatic, as prefera sa nu il mai vad niciodata.
*Si daca tot eram prin zona sa spun si ca maine incepe Giro. Traseul este extrem de spectaculos, ca de fiecare data in Giro...numele cu adevarat mari (Contador, Froome, Wiggins, Nibali) lipsesc insa. Favorit este, dupa parerea mea, columbianul Nairo Quintana. Ma astept sa mai lupte pentru victorie si Joaquim Rodriguez, Rigoberto Uran sau Domenico Pozzovivo. Sper sa se claseze cat mai bine si favoritul meu, Cadel Evans. 
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi 8 Mai 2014, 21:57 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am oprit clipul la secunda 5, când zice "7 times tour de France winner" ... ăăă... seven times cheater poate.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin 9 Mai 2014, 10:04 Titlul subiectului: |
|
|
pe principiu asta, e un blank total in istorie. Cel mai bine e doar sa te uiti, pacar ca spectacolul s-a mai terminat. Si atunci, dar si acum se dopeaza, dozajul probabil ca difera, dar in rest e la fel. Mai bine un dozaj cu 20% mai puternic si un spectacol, decat cu 20% mai putin si o lalaiala castigata la contratimp.
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 700
|
Trimis: Vin 9 Mai 2014, 15:27 Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa fie clar de la ce persoana vine acest mesaj, marturisesc din start ca eu nu ma pricep la ciclism, si nici nu urmaresc. Altfel spus... Nu inteleg acest sport, si mai ales, nu vad de ce ar dori cineva sa urmareasca la tv asa ceva. Dar gusturile nu se discuta, normal.
Anyway, m-am bagat in discutie fiindca m-a intrigat si pe mine acest subiect acum ceva timp, cand mi-am si downloadat un documentar... "The Armstrong Lie". N-am reusit sa-l vizionez in totalitate, fiindca m-am plictisit la un moment dat. Sincer sa fiu, mi s-a cam facut mila de el (de Lance... Louis sau Neil ?!? ). Si nici nu cred ca ar trebui judecat atat de drastic... Oi fi eu impresionabil sau naiv, dar am vazut si partile bune din cariera sa. Chiar ma-ntreb cam cati din vechii fani inca i-au ramas fani, ca sigur mai sunt cativa...
Ca incheiere... Desi nu am facut conexiunea imediat dupa vizionare, cei de la South Park (cu toate ca nu cred ca sunt prea multe persoane pe forum care urmaresc acest desen animat) au facut o parodie intr-un episod aparut in octombrie 2012... 
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
Ultima modificare efectuată de către Redboy la Vin 9 Mai 2014, 18:42, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|