Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga turneul ? |
Ryan Day |
|
0% |
[ 0 ] |
Liang Wenbo |
|
5% |
[ 1 ] |
Shaun Murphy |
|
23% |
[ 4 ] |
Ronnie OSullivan |
|
17% |
[ 3 ] |
Neil Robertson |
|
0% |
[ 0 ] |
Stephen Maguire |
|
0% |
[ 0 ] |
Judd Trump |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
52% |
[ 9 ] |
|
Voturi totale : 17 |
|
Autor |
Mesaj |
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Mie 4 Feb 2015, 14:42 Titlul subiectului: |
|
|
Trump poate sa joace diseara. Important e ce avem peste o ora.
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie 4 Feb 2015, 16:31 Titlul subiectului: |
|
|
Ce penibili sunt cei de la WPBSA, nu programeaza la masa principala meciul dintre doi campioni mondiali....
O porcarie, exista stream pentru celelalte mese?
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20618 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 4 Feb 2015, 16:41 Titlul subiectului: |
|
|
Hei, take it easy, Ady. Încearcă pe http://www.hahasport.com/ În principiu, între meciul unor foști campioni mondiali și meciul campionului mondial en titre este preferat cel de-al doilea și, oricum, televiziunea care face transmisiunea (și nu WPBSA) este cea care are ultimul cuvânt în alegerea meciului televizat.
Meciul televizat în sesiunea de seară va fi cel al lui Judd Trump.
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Mie 4 Feb 2015, 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
Da, trebuie sa recunosc ca acum am pariat pe Ebdon.
Vedem mai departe...
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 5 Feb 2015, 0:23 Titlul subiectului: |
|
|
Clara, ce este CLS? faptul ca Mark este campionul en titre nu inseamna ca nu exista meciuri mai interesante decat cele in care este el prezent.
Oricum nu am noroc deloc, maine seara cand o sa fie Selby-Ebdon, Eurosport o sa transmita Cupa Africii, deci n-o sa-l vad nici la acest concurs pentru ca de Selby nu trece niciodata.
Inca totusi nu ma pot impaca cu ideea ca am ratat un 133 ! Rar vezi la Ebdon unul de peste 60, de 130+ nici nu mai vorbesc.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 5 Feb 2015, 1:12 Titlul subiectului: |
|
|
Multumes Clara, tocmai am verificat pe google ce inseamna CLS si dupa am intrat pe forum, am vazut ca a castigat cateva meciuri uluitoare in luna Ianuarei, 1-3 cu Trump, 3-2 cu Ronnie, foarte interesant, dar in acelasi timp a pierdut in finala cu Ben, pacat.
La cat de bine joaca Selby nu cred ca poate sa-i reziste mai mult de 1-2 jocuri, mai bine pierde la 2, decat la 4 in decisiv ca sa-mi dea sperante
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker
Data înscrierii: 05/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 5 Feb 2015, 21:14 Titlul subiectului: |
|
|
Ms gi0nel, super tare, chiar nu inteleg rationamentul acestor programari, nu vad unde este logica......
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 5 Feb 2015, 22:01 Titlul subiectului: |
|
|
Atunci o fii principiul rotatiei. S-ar putea in sferturi sa-l vedem pe Bingham sau pe Maguire (bineinteles daca isi castiga meciurile).
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2014, UK Championship 2014
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 5 Feb 2015, 22:27 Titlul subiectului: |
|
|
... și mai e și faptul că, pe drept sau pe nedrept, Peter și-a creat reputația de jucător mai lent, iar la TV poate mai mult decât în oricare altă parte, timpul înseamnă bani : pentru Peter trebuie să aloci un interval orar mai lung decât pentru alți jucători, iar asta costă. Ca să nu mai spun că sponsorii sunt interesați să apară „legați” de nume foarte populare, iar Peter nu e chiar pe gustul tuturor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 674 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|