Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga turneul ? |
John Higgins |
|
41% |
[ 10 ] |
Luca Brecel |
|
12% |
[ 3 ] |
Mark Williams |
|
33% |
[ 8 ] |
Ben Woollaston |
|
12% |
[ 3 ] |
|
Voturi totale : 24 |
|
Autor |
Mesaj |
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm 21 Feb 2015, 22:06 Titlul subiectului: |
|
|
multumiri pt finalul luca-higgins. nu a fost transmis de eurosport nu?
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 21 Feb 2015, 22:19 Titlul subiectului: |
|
|
Nu, Gaby, am impresia că Eurosportul din România nu a transmis meciul. A fost transmis însă de Eurosportul britanic, german, rusesc, poate și în alte variante naționale.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Tudorg Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Apr/2012 Mesaje: 137 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 22 Feb 2015, 0:37 Titlul subiectului: |
|
|
Haide Mark! pentru o finala ca pe vremuri..old schhol! Un come back la care nu cred ca se mai gandeau multi pt galez deja de cativa ani! In plus la el acasa..
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 22 Feb 2015, 14:50 Titlul subiectului: |
|
|
Video – semifinala Higgins v Brecel
Video – semifinala Williams v Woollaston
Mark a avut amabilitatea de a-i aduce la Cardiff cu mașina și pe Joy Woollaston, mama lui Ben, împreună cu Edward Woollaston, băiețelul de doi ani al jucătorului (pentru cazul în care puștiul va fi scos sub lumina blitzurilor, la ceremonia de premiere, dacă tăticu-său va câștiga primul său mare titlu deși nu văd de ce copilașul n-ar putea fi arătat lumii și dacă va ieși campion Higgo ).
Ar fi un record dacă ar ieși campion scoțianul : până acum, nimeni n-a câștigat turneul de mai mult de trei ori, iar pentru el ar fi a patra oară.
Ar fi putut tot atât de bine să fie 4-4 (în care situație, bineînțeles, cel mai bun din 17 ar fi devenit cel mai bun din 9 ), dar lumea s-a apucat din nou să repete porecla aceea insinuantă ”The Duke of Fluke”... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Dum 22 Feb 2015, 19:20, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
shake13 Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Apr/2012 Mesaje: 306 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum 22 Feb 2015, 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
e binecunsocut norocul lui John Higgins in momentele cruciale ale unui meci dar bila maro din jocul 8 a fost un fluke crass
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Haikou World Open 2014, Masters 2015, Campionatul Mondial 2015, World Grand Prix 2016, Campionatul Mondial 2022
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
|
Sus |
|
zveros A super fan
Data înscrierii: 17/Apr/2013 Mesaje: 65 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 22 Feb 2015, 21:14 Titlul subiectului: |
|
|
O săptămână bună pentru familia Woollaston, conform articolului lui Hector Nunns.
|
|
Sus |
|
zveros A super fan
Data înscrierii: 17/Apr/2013 Mesaje: 65 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 22 Feb 2015, 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
Zveros, acesta este ultimul avertisment. Am avut răbdare și ți-am tot dat șanse să te adaptezi nivelului acestui loc. Dacă nu poți și nu poți să te controlezi, vei fi invitat să părăsești forumul. Tu chiar nu te uiți în jur, la ce se postează ?
În afară de limbaj, există oare vreun mesaj postat de tine în care să nu fie vorba despre norocul unuia sau altuia dintre jucători ? Cam monoton.
Cum am spus, acesta este ultimul avertisment. Abaterea următoare e de adio.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Lun 23 Feb 2015, 6:30 Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate nu am avut o finala Higgins-Williams, asa cum as fi dorit eu. Ben nu a putut tine pasul, chiar daca John nu a jucat cel mai bun snooker. Higgins a avut totusi un procentaj la buzunar peste 90%, ceea ce nu e rau si foarte foarte bun jocul la siguranta in a doua parte a meciului.
In nici un caz nu a fost vorba de o lovitura norocoasa, care a castigat un meci pana la 9. Woolaston pur si simplu a cazut in a doua repriza. Pacat. Speram la ceva mai bun, dar e totusi placut sa il mai vad pe Higgins zambind la finele unui turneu mare. Aproape uitasem imaginea asta...
Bravo John!
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 23 Feb 2015, 9:15 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am mizat pe Woolaston,nu de alta ,dar era mai in spiritul a ceea ce s-a intamplat pana acum la Cardiff,unde nimeni nu mai era castigator doar pentru ca era favorit.As fi fost curioasa ce ar fi iesit la Oscue,eu cu siguranta atacam ,din nou,ultima pozitie!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|