Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 674 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
MarkSelby More than a fan
Data înscrierii: 02/Dec/2012 Mesaje: 28
|
Trimis: Sâm 31 Oct 2015, 11:58 Titlul subiectului: |
|
|
Bine ca a castigat ultimul joc Selby dar si asa e greu Higgins de batut e intr-o forma foarte buna.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 31 Oct 2015, 16:13 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă John Higgins va câștigade finala, îl va egala pe Steve Davis la numărul turneelor de clasament din palmares – va avea, adică, 28 de turnee de clasament : cu unul mai multe decât turneele de clasament câștigate de Ronnie.
Nu la fel stau lucrurile dacă la numărul turneelor de clasament alăturăm și Mastersul. În această din urmă statistică, Ronnie își păstrează superioritatea.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm 31 Oct 2015, 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca va castiga Gilbert,dupa cum decurg lucrurile in ultima vreme!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 1 Noi 2015, 12:09 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu imi doresc sa castige Gilbert.Asa cum Kyren Wilson l-a invins pe dragul meu JUDD,venit ca outsider la concurs,asa si Gilbert sa il invinga pe Higgins.Si ca bani,da,vreau premiul cel mare pentru David Gilbert,John are destui...Il vad totusi castigator pe Higgins,are o forma foarte buna,dar mai ales experienta in sesiuni decisive.Mare,mare experienta.Si nu in ultimul rand,ar fi frumos ca la turneul Campionul Campionilor de la Coventry sa ii avem si pe Kyren si pe David.
Off topic:
Am sa atasez o poza cu ceva ce mie imi "gadila" placut retina.Jimmy la Crucible 1980,cand tutunul nu era interzis la tv.,dar alta epoca,alta boemie..Alte vremuri Bibicule....
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
Ultima modificare efectuată de către zenart la Dum 1 Noi 2015, 16:38, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|