Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti ca va castiga turneul ? |
Martin Gould |
|
0% |
[ 0 ] |
Dave Grace |
|
0% |
[ 0 ] |
Liang Wenbo |
|
5% |
[ 1 ] |
Marco Fu |
|
0% |
[ 0 ] |
Neil Robertson |
|
64% |
[ 11 ] |
John Higgins |
|
5% |
[ 1 ] |
Matthew Selt |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
23% |
[ 4 ] |
|
Voturi totale : 17 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 4 Dec 2015, 16:53 Titlul subiectului: |
|
|
Necaz mare cu ”live”-urile astea din studio. Cam greu cu traducerea dar, la noi, ce-i drept, merge și așa, mai cu improvizația, mai cu deducția, mai cu câte un „da” la fiecare cinci cuvinte, mulți aud, puțini cunosc, cu veselie & tupeu, tot înainte !
(În ceea ce mă privește, repede, înapoi la BBC sau, în cel mai rău caz, la British Eurosport ! )
Și nu, domnilor comentatori Eurosport România (pentru toate sporturile), nu există sens pozitiv al cuvântului „tupeu” – pretenția asta incultă este, în același timp, din punct de vedere etic, perversă, total caracteristică actualei confuzii (ca să nu zic actualei degradări) morale generale.
Există, cu sens într-adevăr pozitiv, vocabulele „curaj”, „îndrăzneală” sau „cutezanță” – „tupeu” înseamnă „îndrăzneală nerușinată”. În ce distorsionat sistem de valori ar fi asta o calitate ?
Dar, mă rog, fiecare vorbește după cum gândește. Și gândește după cum este.
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 0:29 Titlul subiectului: |
|
|
Grace chiar este simpatic, sper sa treaca de Gould. Pare omul care face mai mult decat poate, sper sa il vedem intr-o finala.
Am inteles ca in viata de zi cu zis se ocupa cu curatatul meselor de snooker.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 2:19 Titlul subiectului: |
|
|
Am râs cu lacrimi : dl Ancuța a avut unde găsi informația referitoare la clubul unde lucră David Grace, dar despre duduca durdulie din public (da, din public, nu, nu din audiență, că în limba română „audiență” înseamnă altceva) n-a mai avut unde se informa (probabil că nici comentatorii British Eurosport n-au discutat între ei situația așa încât nu i-a auzit în căști). Riscant cu improvizațiile & deducțiile. Acuma, e drept că duduca durdulie are unele puncte în comun cu Big Man Dave, dar nu e sora, ci logodnica lui. O cheamă Gemma Ryan.
Am aflat : comentatorii de la British Eurosport au abordat subiectul duducii numai că nu știau despre ce e vorba ! Genialissimul de Joe Johnson a lansat presupunerea cu relația fraternă. Ce să-i faci, așa-s unii – atunci când nu știu ceva, în loc să tacă, se lansează să-și dea cu presupusul. Sau iau drept adevăr toate bazaconiile pe care le aud. Dar nu e rău, altfel de ce/cine am mai râde și noi, din când în când ?!... Că viața-i scurtă.
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 10:59 Titlul subiectului: |
|
|
Eheeeee,acum cativa ani cand am "infierat" penibilul mod de a comenta meciuri de snooker al lui Ancuta,am fost certat chiar de tine Clara,ca nu era frumos ce faceam.Just,asa era,si nu am mai comentat prestatia jenanta a comentatorului.nici acum nu o sa o fac,dealtfel de multa vreme nici nu il mai urmaresc comentand,prefer meciurile transmise pe snookerroom.
Astept cu mare interes meciul Robertson-Selby,nu am un favorit clar,ii ador pe ambii,deci,cel mai bun sa invinga,cred ca va fi un meci absolut fabulos ca nivel de joc,si de asemenea mai cred ca invingatorul va si triumfa anul acesta la U.K. Championship,nu vad cum oricare dintre Wenbo si Grace ar putea emite pretentii la o finala cu "best of 19".Insa imi aduc acum aminte finala pierduta de Judd in fata lui Wilson,in joc decisiv,tot in formatul "best of 19",dar in asemenea format,atat Selby cat si Robertson sunt mai de anduranta chiar si decat Judd.
P.S. Nu se poate sa nu ii urez astazi LA MULTI ANI lui RONNIE,si personal ii multumesc pentru sutele de jocuri in care m-a incantat,dealtfel multi dintre noi probabil au inceput sa urmareasca acest superb sport in mare masura si datorita lui.Magnific,genial,urias jucator.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|
Mr.GloSs Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2011 Mesaje: 232 Locație: Braila
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 15:00 Titlul subiectului: |
|
|
Zenart, nu-mi mai aduc aminte, fiidcă situații de acest gen au fost destul de multe, în decursul anilor, dar probabil că și acum aș face la fel și din același motiv : respectarea regulilor forumului. Nu mă dau în vânt după înfierări, mai ales că, nu-i așa, se poate spune aproape orice păstrându-se totuși cel mai înalt nivel de eleganță în exprimare. Altfel, da, și eu tot cu briții, dar fac incursiuni și în Eurosportul „românesc” – nu există să nu dau peste ceva demn de consemnat, într-un fel sau altul.
Printre perlele de ieri : „Aceasta este o poziție favorabilă și bună.”
Redboy a scris: |
 |
Mulțumiri lui Ocnenodis hg și lui Skorpyo pentru linkuri !
Frame-uri : 19-20
PIOS 3, 2005 (128 ) : David Grace 4–3 Liang Wenbo
Grand Prix, 2008 (64) : David Grace 3–5 Liang Wenbo
ET4, 2010 (64) : David Grace 4–2 Liang Wenbo
Openul Chinei, 2014 (128 ) : David Grace 5–4 Liang Wenbo
Campionatul Regatului Unit, 2014 (128 ) : David Grace 3–6 Liang Wenbo
.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Undergrow Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 17:03 Titlul subiectului: |
|
|
Porecla lui David Grace : nu cred că e cineva care să nu știe, dar menționez totuși că Amazing Grace este un imn (la origine, anglican, iar ulterior, adoptat de mai toate cultele protestante, în special americane). Lumea își cam pierde răbdarea, de la o vreme și încep a fi propuse și variante mai profane precum ”Amazing disgrace”...
Sincer, eu nu-l văd pe Wenbo capabil să reziste nervos la un asemenea ritm. (Tare-mi vine a crede că Ronnie, dacă n-ar fi ocupat să-și serbeze aniversarea, ar dori să vină să-l susțină pe chinez. Ține foarte mult la Wenbo și din rezultatul talentelor culinare ale acestuia s-a înfruptat nu o dată... )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 17:34 Titlul subiectului: |
|
|
Penibil Gould! Cred ca in seara asta vedem defapt finala turneului.
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 18:24 Titlul subiectului: |
|
|
Gusturile nu se discuta, iar David nu e vreun fotomodel, dar totusi...
Sper sa ajunga in finala, conduce si sta bine. O eventuala finala nu l-ar baga cel putin in top32? Daca castiga probabil ca intra in top16-19.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 19:01 Titlul subiectului: |
|
|
Pentru prima data,sunt si eu de acord cu Adi4ebdo,si eu il vreau pe Grace in finala.
|
|
Sus |
|
Mr.GloSs Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2011 Mesaje: 232 Locație: Braila
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 5 Dec 2015, 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
Daca a ajuns si Liang sa faca sarituri precum la atletism la 110 m garduri,e clar,se duce naibii decenta,educatia, atitudinea estetica daca vreti a unui castigator la masa de snooker.Nu m-ar mira ca in cazul in care ar triumfa,sa se lase la bustul gol si sa arunce papionul in public,ca tricoul la fotbal...
In atare conditii,gestul lui Ronnie de a juca in sosete anul asta la Sheffield a fost chiar decent.
|
|
Sus |
|
|