Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 18 Noi 2005, 2:04 Titlul subiectului: |
|
|
Primii 4 clasați joacă semifinalele și învingătorii joacă finala.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 18 Noi 2005, 2:29 Titlul subiectului: |
|
|
* Se utilizează formula capilor de serie - adică primul și al doilea sunt considerați astfel. Primul joacă împotriva ocupantului locului 4, iar numărul 2 împotriva numărului 3.
* După meci :
RONNIE : „A fost un meci fantastic. Ding a jucat mai bine decât mine și ar fi trebuit să câștige, dar ne calificăm amândoi și ăsta e lucrul cel mai important. Este un mare jucător, indiferent că are 18 sau 118 ani ! Are un creier făcut pentru snooker. Sunt sigur că va deveni campion mondial.”
STEVE : „Aproape că am jucat bine, dar a fost un meci ciudat și uneori bilele care ricoșau din mantă ajungeau te și miri unde. N-au fost breakuri de peste 100 – eu am fost cât pe ce să fac unul în ultimul joc, dar tot meciul a fost o muncă grea : doi jucători aflați în nu cine știe ce formă și, cu cele 25 de secunde pe cap, selecția loviturilor devine o treabă foarte serioasă, așa că mi s-a întâmplat în seara asta să mai și dau din colț în colț.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 24 Noi 2005, 22:39 Titlul subiectului: |
|
|
Ding e și cam demoralizat după ce i-au făcut ștabii figura și nu l-au mai invitat la Masters - după ce anul trecut ajunsese în sferturi !...
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 24 Noi 2005, 23:38 Titlul subiectului: |
|
|
DUPĂ MECI :
STEVE : “Sunt destul de mulțumit de situație. Am irosit ocazia de a câștiga al doilea joc, dar l-am câștigat pe al treilea. Poate că lui Ding i-a fost greu să se motiveze, având în vedere că el e oricum calificat în semifinale, așa că n-a început meciul prea bine, cu toate că spre sfârșit și-a arătat adevărata clasă. În ceea ce mă privește, am venit ca să mă bucur de joc. N-am nici cea mai vagă idee despre cum o să se descurce Shaun [calificarea lui Steve e condiționată de înfrângerea lui Shaun] , dar am sentimentul că o să urmăresc semifinalele la televizorul de acasă !...” 
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 25 Noi 2005, 0:56 Titlul subiectului: |
|
|
DUPĂ MECI :
RONNIE : “Fiecare dintre noi și-a câștigat singur dreptul de a fi aici [în semifinale] și a fost să fie Steve și nu Shaun – ăsta-i snookerul. N-am avut intenția să-i fac cuiva vreo favoare. Eu mi-am văzut de treaba mea – aceea de a-mi câștiga meciul și de a încerca un 147. Cu Steve mă aștept la un meci dur, că doar nu degeaba e de șase ori campion mondial și nici n-ar juca dacă n-ar fi convins că poate să câștige. Shaun a fost sub cea mai mare presiune și așa o să fie cât va deține titlul mondial. La urma urmei, suntem și noi oameni, iar un jucător mare găsește întotdeauna puterea de a-și reveni.”
MAGS : "E plăcut să închei cu o victorie. Nu m-am simțit în forma cea mai bună în Ligă, dar n-am vrut să trec prin toată această serie de meciuri fără să câștig măcar unul, iar breakul a fost un binevenit bonus…”
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 25 Noi 2005, 10:59 Titlul subiectului: |
|
|
Zolt nu e singurul care l-ar vrea pe Steve in finala. Eu as fi vrut o finala Ronnie - Steve.
Din pacate avem doar o semifinala Ronnie - Steve. Oricat de mult as tine eu si la Steve Davis, tot Ronnie e primul, si e clar ca doresc sa castige Ronnie.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 3 Dec 2005, 16:38 Titlul subiectului: |
|
|
Înainte de semifinale
STEVE : “E grozav că încă mă mai aflu în competiție. Acum trebuie să găsesc o modalitate de a-l opri pe Ronnie. Poate c-o să-i pun niște superglue pe fotoliu !...”
|
|
Sus |
|
|