Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti ca va castiga in acest an ? |
Ronnie OSullivan |
|
45% |
[ 5 ] |
Anthony Hamilton |
|
27% |
[ 3 ] |
Shaun Murphy |
|
9% |
[ 1 ] |
Luca Brecel |
|
18% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 11 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Joi 9 Noi 2017, 18:35 Titlul subiectului: |
|
|
Dar draga Clara tocmai primul calificat in semifinale nu apare in acest ultim tablou postat.Se supara Anthony pe tine!!!!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mr.GloSs Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2011 Mesaje: 232 Locație: Braila
|
Trimis: Joi 9 Noi 2017, 23:34 Titlul subiectului: |
|
|
Iată că dorința lui Anthony s-a îndeplinit. Va juca împotriva unui zeu în semifinală. Impresionantă performanța lui Ronnie, să-i bați în decursul unei zile pe Neil și Higgins, nu-i la îndemâna oricui și mai ales în ce manieră. Mâine se anunță un meci extrem de interesant, eu cel puțin de-abia îl aștept. Acum îmi pare rău că turneul nu este transmis la noi, mi se pare puțin cam "inconfortabilă" urmărirea pe streaming. Fie, eu, ca de obicei, voi merge pe nostalgie, voi merge pe o victorie a lui Anthony. Sunt conștient de imposibilitatea victoriei, așadar aleg cu sufletul.
Go, ANTHONY! 
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 9 Noi 2017, 23:53 Titlul subiectului: |
|
|
Că bine zici, Mr.GloSs, mulțumesc că mi-ai adus aminte : n-ar fi rău să punem de-un pollișor ! Cine credeți că va câștiga turneul ?
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 10 Noi 2017, 10:35 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Că bine zici, Mr.GloSs, mulțumesc că mi-ai adus aminte : n-ar fi rău să punem de-un pollișor ! Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Cu plăcere, Clara! Eu am citit de data aceasta altfel întrebarea: "cine ați vrea să câștige ?" De crezut, cred că (aproape sigur) va câștiga Ronnie.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 10 Noi 2017, 11:38 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă-i p-așa, atunci tot cu Anthony o să votez și eu. 8)
De la un Anthony, la altul : declarația zilei de ieri a fost, cred, cea a lui Anthony McGill. Cu modestia-i caracteristică, tânărul a insistat asupra distanței valorice care-l separă de John Higgins. I s-a replicat că totuși a câștigat unele dintre meciurile cu „zeul” scoțian, dar Anthony a aruncat argumentul decisiv : „Păi, până și o veveriță chioară găsește, din când în când, câte o alună !”
Acuma, admirația & recunoștința discipolului față de maestru sunt explicabile & onorante pentru ambii, dar adevărul este mai puțin drastic decât îl enunță McGill. În materie de H2H, distanța aritmetică nu e chiar atât de mare.
Meciuri : John Higgins 5–3 Anthony McGill
Frame-uri : John Higgins 32–22 Anthony McGill
Dincolo de aritmetică însă, în viața adevărată, distanța e alta. Distanța experienței, controlului emoțiilor, amplitudinii viziunii etc. Anthony i-a luat lui John o optime, o șaisprezecime, un meci scurt, de grupă, dar John i-a luat lui Anthony două finale. Aritmetica e departe de a spune totul.
Poate fi simplă coincidență, dar Anthony a postat, azi, pe Twitter, un cântec al lui Neil Young : "Old man look at my life, I'm a lot like you were"... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Dr.Killjoy Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 436
|
Trimis: Vin 10 Noi 2017, 15:21 Titlul subiectului: |
|
|
Am votat si eu cu Anthony. Ar fi de vis, daca ar castiga, dar indiferent de rezultat, pana la urma, imi doresc sa nu fie "the last hurrah" pentru el.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 10 Noi 2017, 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
S-a anunțat, azi, că turneul rămâne la Coventry pentru încă trei ediții. La anul, competiția va avea loc între 5 și 11 noiembrie, iar biletele se pun în vânzare luni.
Altminteri, Hai, Anthony !
Mai ales că, în materie de H2H, lucrurile stau cam așa :
Meciuri : Ronnie O'Sullivan 9–2 Anthony Hamilton
Frame-uri : Ronnie O'Sullivan 64–33 Anthony Hamilton
|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
|
Sus |
|