Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2018-2019 » Campionatul circuitului 2019
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mac1951ro
Addicted to snooker


Data înscrierii: 28/Apr/2011
Mesaje: 394

MesajTrimis: Lun 25 Mar 2019, 15:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De acord Ovidiu cu ceea ce spui referitor la a semnala "derapajele"de comportamnent ale unor jucatori.Snookerul asa cum este el acum(nu si cum era pe vremea aparitiei lui in pub-urile londoneze !),presupune fair play ,respect intre jucatori si pentru spectator.

Gesturi ale lui Ronnie facute de-a lungul carierei la masa de joc (ca scobitul in nas ,dinti,rosul unghilor ,etc,etc)tin mai mult de educatia lui ,dar desigur pot oripila orice privitor.Nu cred ca Ronnie isi da seama ca poate fi lipsit de respect fata de spectatori cand isi ridica piciorul pe masa de joc sa-si lege sireturile ,sa joace descult fiindca il rod pantofi ,isa intoarca spatele la o ceremonie de premiere.

Nu sunt convins ca daca cineva ii va atrage atentia se va indrepta. Singura modalitate prin care s-a mai incercat renuntarea la gesturi necugetate a fost amendarea sa.

Nimeni nu-i perfect,intrebarea esentiala este daca istoria snookerului ii va sterge toate acestea si el va ramane pentru fanii lui si nu numai ,un foarte mare jucator.Eu cred ca istoria snookerului va consemna si aceste "picanterii "ale unui mare jucator ca fapt divers si nu-i va afecta in nici un fel piedestalul pe care va fi urcat.

Deocamdata ma bucur de ce ofera ca joc. Despre restul sa scriem noi cei care urmarim snookerul si precum spui sa sanctionam derapajele.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mac1951ro Trimite mesaj privat
serbanm
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Feb/2011
Mesaje: 181

MesajTrimis: Lun 25 Mar 2019, 17:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt de părere că, strict în privința jocului la masă, Ronnie este unul dintre cei mai fair play jucători. După mine, mult peste Selby(asta doar pentru că el a fost pomenit aici). În ce privește comportamentul lui general, totul ține de educația primită, de cum și unde a fost crescut. Nu ar fi imposibil de schimbat și de învățat regulile de politețe, dar cred că el nu își dorește. Oricum, felul în care a fost crescut a influențat tipul de jucător care a devenit.
Mă gândesc că dacă ar fi fost o persoană mai echilibrată și mai reținută în comportament, fără depresie ar fi fost un jucător cu performanțe mult mai mari. Sau poate tocmai firea lui l-a îndreptat spre performanțele obtinute😃


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui serbanm Trimite mesaj privat
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Mar 26 Mar 2019, 9:44    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, Mac, nu asta am trait.
Speram ca Ronnie va castiga turneul stiind ca in urma victoriei il va detrona pe Selby, desi Neil este unul dintre favoritii mei.

Din nou nu sunt de acord cu tine, jucatorul trebuie privit in ansamblu, iar Ronnie se comporta in jurul mesei de snooker ca si cum a fost implorat de noi toti (organizatori, oficiali, restul jucatorilor profesionisti, fani ai sportului) sa participe, derapajele lui fiind impulsionate de o atitudine "****-off", daca voi nu ma vreti asa cum sunt, imi pot vedea linistit de viata.

Consider ca daca Ronnie ar fi penalizat in diferite moduri si in repetate randuri, cu siguranta va regreta o posibila iesire din main tour, eu unul m-am saturat de reactiile deplasate la adresa arbitrilor (orice jucator cerebral, daca ar fi deranjat de lipsa performantei arbitrului, i-ar putea face observatie in pauza dintre frameuri, nu in fata camerelor de filmat).

Pe cat de talentat i-a fost daruit sa fie, pe atat de...om mic ramane, iar scuza cu educatia primita nu mai este de actualitate, in vremurile noastre ar trebui sa continuam a ne imbunatati continuu unele aspecte ale personalitatii.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2018-2019 » Campionatul circuitului 2019 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community