Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  Următoare
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2018-2019 » CAMPIONATUL MONDIAL 2019
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cine credeti ca e campionul mondial 2019 ?
John Higgins
24%
 24%  [ 6 ]
Gary Wilson
12%
 12%  [ 3 ]
Judd Trump
52%
 52%  [ 13 ]
Dave Gilbert
12%
 12%  [ 3 ]
Voturi totale : 25

Autor Mesaj
Blackzet
Addicted to snooker


Data înscrierii: 27/Apr/2011
Mesaje: 128

MesajTrimis: Dum 14 Apr 2019, 22:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca casitiga James Cahill si Michael Judge acestia se vor intalni in ultima runda de calificari si vom avea calificat la CM un jucator care nu este in circuit la acest moment.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Blackzet Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 15 Apr 2019, 1:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a întâmplat nemaiîntâmplatul : un amator va juca la Crucible !

Ocazie pentru Michael Judge de a-și consolida recordul de (până acum, opt) tentative de calificare eșuate chiar la mal, adică în runda a 3-a. Asta dacă nu cumva trece de James Cahill, numai că, la incapacitatea lui de a construi breakuri mai mari de 10 puncte, nu prea-l văd trecând. Dar ce victorie pentru un jucător despre care nici măcar nu fusese vorba c-ar juca în calificările pentru Campionatul mondial !

______________________



Runda a 3-a

Ryan Day / Tian Pengfei – Matthew Stevens / Chris Wakelin
Gary Wilson – Liang Wenbo
Robbie Williams / Luo Honghao – Sam Craigie / Tom Ford
Sunny Akani / Robert Milkins – Duane Jones / Anthony McGill
Graeme Dott / Xu Si – Pang Junxu / Kurt Maflin
Li Hang / Ian Burns – Ben Woollaston / Nigel Bond
Daniel Wells – Martin Gould
Michael Georgiou – Yan Bingtao
Ali Carter / Jimmy White – Michael White / John Astley
Ricky Walden / Eden Sharav – Zhou Yuelong / Liam Highfield
Fergal O'Brien / Mark Davis – Jordan Brown / Lyu Haotian
Thepchaiya Un-Nooh – Joe O'Connor
Michael Judge – James Cahill
Mark King / Lu Ning – Scott Donaldson / Ken Doherty
Matthew Selt – Zhao Xintong / Noppon Saengkham
Alan McManus / Martin O'Donnell – Zhang Yong / Joe Perry
.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Lun 15 Apr 2019, 2:48    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a acumulat oboseala inca din a doua zi, in prima sesiune avand parte de 3 meciuri echilibrate(Xiwen-Bingtao, Hamilton-Selt, Joyce-Un-Nooh) si suficient de lungi incat pauza dinaintea celei de-a doua sesiuni sa fie una de doar 15 minute.
Dupa vreo ora de motaieli continue si 3 frameuri din intalnirea Craigie-Ford, am decis sa dau fuga in camera sa dorm pana si cu riscul de a intarzia la sesiunea de seara, lucru care nu s-a intamplat.
La iesire dau peste Walden discutand cu al sau manager, probabil simtind pericolul ce il pastea (a pierdut ultimele 3-4 frame-uri ale sesiunii, nu?!).

Doi "cetateni" care urmareau in barul "caminului" meciul cormoranilor, au avut grija sa urle suficient de tare la golul doi al echipei din Liverpool incat sa trezeasca si mortii (pe mine).
Cum ma simteam suficient de odihnit, dau fuga la EIS sa prind ultimele frameuri din prima sesiune a intalnirii mai sus amintite, spre surprinderea mea scorul era egal, 3-3.
Incepe sesiune de seara care parea sa fie una lunga, putin inainte de miezul noptii fiind 2 partide care pareau ca se indreapta spre decisiv cu 2 avand decisivul in desfasurare.


Xiwen a reusit sa piarda frameul 18 dupa o batalie tactica la bila verde, daca nu ma insel, in timp ce Ebdon a trebuit sa se recunoasca invins.


Dupa ce a avut 9-6 si s-a vazut egalat de Jimmy Robertson, nu credeam ca O'Connor va gasi puterea sa castige frameul decisiv, insa a facut-o. Nu ii dau nicio sansa in fata lui Un-Nooh in turul decisiv, insa cine i-ar fi dat sanse lui Michael Judge in fata chinezului Guodong? Foarte necajit chinezul dupa decisivul nereusit, e alta atmosfera in jurul unui jucator care este insotit de manager, rude, prieteni (cazul lui James Cahill) si al unuia parasit, singur...asa parea Guodong care a mers repede spre iesire unde nu era asteptat de nimeni, si-a sprijinit tacul si a pus mana pe telefon, sa roage un apropiat sa vina sa il ia cu masina de la arena.


Apropouri:
- la pauza sesiunii de seara a aparut si Mark Davis, fiind insotit de Perry, preferand sa se aseze in sectorul din fata mesei libere, in stanga aveau Xiwen-Bingtao si Hamilton-Selt, in timp ce in dreapta se desfasura Cahill-Holt, fiecare uitandu-se unde dorea, Davis in stanga, Perry in dreapta, insa schimband opinii, Perry avand acceasi mimica ca la televizor, miscari repetate din sprancene Rolling Eyes
- dupa orele 23 inca se auzeau jucatori la mesele de antrenament.
Mesele de joc erau asezate in 2 randuri a cate 6 mese, fiind folosite 11, in capatul celor 2 randuri fiind o cortina ce ascundea mesele de antrenament.
- sanse mari sa-si faca debutul la Sheffield anul acesta le are James Cahill, are o zi de pauza ca sa-si recapete puterile din primul tur (4 sutare si un break de 98 de puncte realizate in intalnirea cu Higginson).

O ultima zi, a cate 3 sesiuni, importanta pentru mine, atat Jimmy, caruia nu-i dau sanse sa castige nici 4 frameuri in fata lui Ali, cat si Kendo, care daca va reusi sa se impuna tactic, ar trebui sa iasa izbaitor in final in defavoarea lui Donaldson, isi disputa meciurile din turul 2.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
mmb147
Addicted to snooker


Data înscrierii: 17/Apr/2015
Mesaje: 313

MesajTrimis: Lun 15 Apr 2019, 18:57    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Martin O'Donnell are peste 35 secunde media pe lovitura. Sinistru.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mmb147 Trimite mesaj privat
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Lun 15 Apr 2019, 19:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In sesiunea de dimineata am decis sa urmaresc iar zona meselor televizate, ajungand cu 5 minute inaintea orei 10. Zona de cca 30-40 de locuri din fata mesei numarul unu, masa unde urmau sa se intalneasca Jimmy White si Ali Carter, era plina.

Asa ca am decis sa ma asez cat mai aproape de masa 1, insa in sectorul dedicatei mesei doi, masa la care jucau Chris Wakelin si Matthew Stevens.

Intre noi fie vorba, la un moment dat am simtit miros de naftalina, am realizat ca mare parte din spectatori erau pensionari, de aici si izul.

Intalnirea a inceput cu un joc incalcit, genul de scrapy frames in timpul caruia te intrebi daca nu aveai altceva mai bun de facut (ma intrebam cum de nu am ales mesele din dreapta, 4, respectiv 5 unde evoluau Ryand Day, respectiv Ken Doherty). La masa numarul 3 evoluat Graeme Dott impotriva chinezului Xu Si.

Jimmy castiga nesperat primul joc al intalnirii, frameul doi debutand cu un break de 61 de puncte al lui Carter, partida parand ca intra pe fagasul normal. Stupoare, in urma a doua vizite la masa, veteranul reuseste sa fure si frame-ul 2, 62-61.
Jimmy continua evolutia buna, reusind o lovitura de distanta la inceputul frameului 3, insa rateaza bila neagra pe break de 23 de puncte. Dupa bila rosie, Ali hotaraste sa atace folosind prelungitorul bila neagra lasata pe buzunarul superior stang de Jimmy, pare ca nu-i iese o lovitura pozitionala reusita, in final breakul de 72 de puncte convingandu-l insa pe Jimmy sa ramana in scaun.
Ultimul frame al primei reprize incepe cu o noua lovitura de distanta reusita de Jimmy si un break de 25, insa ratarea ne duce pe toti cu gandul ca la ambele mese vom vedea egalitate dupa primele 4 frameuri jucate.
Carter reuseste un break de doar 38 de puncte, Jimmy 15, Carter rosie si lovitura de siguranta dupa care urmeaza o batalie in lovituri de siguranta castigata de Jimmy. Dupa doua snookere reusite la bila verde, lui Jimmy ii este lasata pozitie de inchidere.
Curata masa pana la bila albastra, 60-39, insa surprinzator Carter revine la masa pentru doua snookere. In zadar, lasa bila roz in apropierea buzunarului galben la prima lovitura de siguranta, 3-1.
Lucrurile pareau ca revin la normal si vom vedea o a doua repriza castigata de Carter, insa White reuseste sa se tina pe pozitii si egaleaza la 4.
4-5 scorul in dezavantajul ambilor veterani, White si Doherty, Stevens conducand insa cu acelasi scor.

In sesiunea a doua am descoperit randul doi de mese, cel la care se joaca 6 intalniri pana la sfarsitul zilei(sfarsitul tururilor 1 si 2), zona avand doar 2 randuri de scaune de sine statatoare, nu banci ca intr-o sala polivalenta.
Dezavantajul e ca din primul rand, unde am gasit loc, nu vezi decat masa din sectorul tau, ridicandu-ma putin in sezut(persoana inalta, 1.93) reuseam sa vad scorul la frameuri, cu greu cel de puncte din frameul in curs.
Insa avantajul este promititatea fata de jucatori, practic simtindu-ma in intimitatea acestora, cand jucau spre D (zona bilelor mici ca punctaj), parca jucatorii se uitau in ochii mei.
Masa care parea cea mai interesanta era Sherav-Walden, in dreapta avand O'Brien-Davis, prima intalnire incheiata dupa white washul chinezului Haotian, iar in stanga McManus-O'Donnell, partida departe de a se incheia, inca 5-7 cu o ora inainte de inceperea sesiunii de seara.

Am parasit arena cand cei doi luau pauza, de McManus am dat la iesire, tragea de zor dintr-o tigara.
Acelasi lucru facea Michael White dimineata, inainte de inceperea sesiunii.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Lun 15 Apr 2019, 19:40    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne asteapta doua zile a cate doua sesiuni, cate o sesiune pe zi pentru fiecare "jumatate" a cate 8 meciuri. Cel mai probabil la sesiunea de miercuri seara nu voi participa, deplaandu-ma spre aeroport, avionul de intoarcere fiind la ora 22:15.
Deseara nu as mai deschide calculatorul, las pozele facute in jurul teatrului dis de dimineata. Echipa tehnica (glumind cand treceam prin zona lor, "you know what Saturday is? Snooker!!!") pregatea locatia pentru montatul meselor.

Sheffield, casa snookerului:



Zona din jurul teatrului, care banuiesc ca e aproape de centrul orasului care pare mititel, e impanzita de materiale de promovare a Campionatului Mondial de snooker, as zice evenimentul primaverii:








Fug la sesiunea decisiva de seara, c'mon, Jimmy!!!


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Mar 16 Apr 2019, 8:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AndreiCS a scris:
Ryan Day
Liang Wenbo
Sam Craigie
Anthonny McGill, desi mi-as dori Sunny Akani

Stuart Carrington
Ben Woollastone
Hosseine Vafaei
Yan Bingtao

Ali Carter
Zhou Yuelong
Mark Davis
Jimmy Robertson

Xiao Guodong
Ken Doherty
Matthew Selt
Joe Perry

Update:

Gary Wilson – Liang Wenbo
Robert Milkins – Anthony McGill
Daniel Wells – Martin Gould
Michael Georgiou – Yan Bingtao
Eden Sharav – Zhou Yuelong
Mark Davis – Lyu Haotian
Thepchaiya Un-Nooh – Joe O'Connor
Michael Judge – James Cahill
Tian Pengfei – Matthew Stevens
Luo Honghao – Tom Ford
Graeme Dott – Kurt Maflin
Li Hang – Ben Woollaston
Ali Carter – John Astley
Lu Ning – Scott Donaldson
Matthew Selt – Zhao Xintong
Martin O'Donnell – Joe Perry


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
rudiprus
Addicted to snooker


Data înscrierii: 19/Apr/2013
Mesaje: 304

MesajTrimis: Mar 16 Apr 2019, 11:28    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gary Wilson – Liang Wenbo
Robert Milkins – Anthony McGill
Daniel Wells – Martin Gould
Michael Georgiou – Yan Bingtao
Eden Sharav – Zhou Yuelong
Mark Davis – Lyu Haotian
Thepchaiya Un-Nooh – Joe O'Connor
Michael Judge – James Cahill
Tian Pengfei – Matthew Stevens
Luo Honghao – Tom Ford
Graeme Dott – Kurt Maflin
Li Hang – Ben Woollaston
Ali Carter – John Astley
Lu Ning – Scott Donaldson
Matthew Selt – Zhao Xintong
Martin O'Donnell – Joe Perry

...parerea mea



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2013, China Open 2014, Campionatul Mondial 2018
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui rudiprus Trimite mesaj privat
Seba
Addicted to snooker


Data înscrierii: 22/Apr/2010
Mesaje: 257
Locație: Timișoara

MesajTrimis: Mar 16 Apr 2019, 12:22    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thepchaya daca va juca precum in primele 2 meciuri eu nu ii dau nicio sansa in fata lui Joe O Connor.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Seba Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 16 Apr 2019, 14:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bună idee, Andrei ! Applause

Meciurile-s începute, dar încă nu suntem la Oscue. Iată și părerea mea :

Gary Wilson – Liang Wenbo
Robert Milkins – Anthony McGill
Daniel Wells – Martin Gould
Michael Georgiou – Yan Bingtao
Eden Sharav – Zhou Yuelong
Mark Davis – Lyu Haotian
Thepchaiya Un-Nooh – Joe O'Connor
Michael Judge – James Cahill
Tian Pengfei – Matthew Stevens
Luo Honghao – Tom Ford
Graeme Dott – Kurt Maflin
Li Hang – Ben Woollaston
Ali Carter – John Astley
Lu Ning – Scott Donaldson
Matthew Selt – Zhao Xintong
Martin O'Donnell – Joe Perry

Dacă am numărat bine, sunt nouă chinezi, în această rundă. Cam mulți. Laughing

______________________

Astă-noapte, s-au reacoperit mesele :


.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Mar 16 Apr 2019, 17:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate ca oboseala, sau mai degraba tensiunea, i-a cuprins si pe jucatori.
Urmaring intalnirea Davis- Haotian, am concluzionat a fi una dintre cele mai slabe sesiuni, desi la masa alaturata evoluau Wilson si Wenbo, partida ce a oferit 3 sutare, insa pe care nu le-am remarcat la fata locului.
6 partide s-au incheiat cu diferenta de 1 frame, Milkins si Cahill par a avea biletele asigurate, desi partida de ieri Walden-Sharav, Eden castigand ultimele 4 frameuri ale intalnirii, ne-a demonstrat ca orice este posibil in snooker.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 16 Apr 2019, 19:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crucible !...


.


Acușica !

________________


Tragerea la sorți a șaisprezecimilor va avea loc joi, la ora 13.00.

________________




Nou interviu (de marți) cu Leo Scullion, arbitrul finalei 2019.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Mie 17 Apr 2019, 16:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar mi-a placut sesiunea de dimineata de astazi, tensiune, intorsaturi de scor, la ora la care scriu tocmai ce s-a incheiat partida Michael Georgiou-Yan Bingtao, o intalnire care nu a avut parte de sutare, insa evolutia celor doi a incantat.
M-am bucurat pentru cipriotul englez.


Se califica si Gould, la o masa de pe cealalta parte, ratand realizarea unui sutar, cred ca a reusit doar 85 de puncte.
Despre Milkins-McGill ce pot spune, sa avem parte de primul(singurul) decisiv al zilei? Castigarea primelor 7 jocuri de scotian astazi a fost prevazuta poate de Robert care cu 40 de minute inaintea intalnirii a iesit la tigara.

later edit a castigat doar un frame englezul, 8-10!!!

Din pacate nu mai pot sta la sesiunea de seara, sa incerc a vedea prima repriza si sa merg cu taxiul catre aeroport poate prezenta riscuri, sau nu?!
Poate daca nu as fi fost asteptat acasa, incercam o nebunie sa raman si in weekend, sa-l vad pe Williams, insa...


Ramane poate pe altadata sa vad atmosfera de la Crucible.

Goodbye, Sheffield!


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mie 17 Apr 2019, 17:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mii de mulțumiri pentru corespondența specială de la Sheffield, Andrei ! Extrem de interesantă și de binevenită. Mai ales că, așteptându-te acasă ochișorii enormi care te așteaptă, e cam greu de imaginat însuși faptul că ai plecat. Very Happy

_______________________

Crucible :


.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
rudiprus
Addicted to snooker


Data înscrierii: 19/Apr/2013
Mesaje: 304

MesajTrimis: Mie 17 Apr 2019, 18:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce să spui despre Milkins? Brânză bună în....zadar, și mă cenzurez zicând doar atât. Nici McGill nu e departe, dar "laptic" e crema talentelor irosite.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2013, China Open 2014, Campionatul Mondial 2018
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui rudiprus Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2018-2019 » CAMPIONATUL MONDIAL 2019 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  Următoare
Pagina 5 din 23

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community