Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

STAY IN TOUCH ! WHAT'S NEW IN SNOOKERLAND ?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 240, 241, 242  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » The News
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 20 Mar 2020, 8:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)



Trist, dar inevitabil. Așa cum era de așteptat, Campionatul mondial va fi amânat pentru finalul verii. O dată exactă este, deocamdată, greu de precizat, din motivele dependenței acesteia de organizarea altor evenimente sportive de importanță cel puțin egală dacă nu mai mare, cum ar fi Jocurile Olimpice. S-a considerat că renunțarea la spectatori ar fi inacceptabilă, prin urmare opțiunile alternative erau anularea sau amânarea. Calificările pentru Campionatul mondial 2020 și, bineînțeles, Q-School 2020 se amână și ele, iar datele la care vor fi disputate depind de datele la care va putea fi programat Campionatul mondial (Comunicat oficial WST).



Barry Hearn : „Pentru noi toți, sunt vremuri grele, dar suntem hotărâți s-o scoatem la capăt. Fanii din întreaga lume – și, evident, cei 144 de jucători direct implicați în acest mare turneu – așteaptă cu nerăbdare să afle dacă și când va avea loc Campionatul mondial. Îi pot asigura pe fiecare dintre ei în parte că, împreună cu televiziunile, proprietarii locațiilor, sponsorii și toți ceilalți parteneri, facem tot posibilul să confirmăm cât mai curând noile date ale acestor competiții.

Jucătorii de snooker nu încasează salarii de nicăieri. Au nevoie de ocazii pentru a câștiga premii, adică bani. Prin urmare, avem o mare responsabilitate față de ei. În acest moment, explorăm posibilitatea de a organiza unele turnee fără spectatori numai și numai pentru a ține circuitul profesionist în viață. Vom veni cu detalii săptămâna viitoare.

Televizarea în direct a celor mai mari competiții sportive poate constitui o sursă de inspirație și de susținere psihică pentru toți oamenii, în această perioadă de încercare, așa încât vă asigur că ne străduim din răsputeri să găsim soluții.”


_________________

Chiar în această după-amiază, toți jucătorii profesioniști au primit câte un email prin care sunt invitați să ia cât mai curând posibil legătura cu WPBSA pentru a li se pune la dispoziție ajutor imediat – financiar și de orice altă natură practică au nevoie. Alte noi măsuri de acest fel vor continua să fie luate în zilele și săptămânile următoare (Anunț).

Sper ca unii dintre ei să aibă bunul simț de a declina (cu eleganță & obligatorii mulțumiri) această generoasă ofertă de susținere pentru simplul motiv că n-au nevoie de ajutor financiar.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 30 Mar 2020, 13:34    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, off-topic, dar de stringentă actualitate : loc de dat cu capul (& impresiile personale), în timp de coronaviroză Arrow http://www.snookerforum.ro/viewtopic.php?p=60505#60505

_________________________


Reproduc un fragment din ceea ce cred că este una dintre cele mai serioase și lucide analize. Autorul este Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, membru al mai multor organizații științifice naționale și internaționale.

„[...]1. Este pandemia COVID-19 un pericol real sau este o manipulare?
Răspuns: În acest moment, nu știm. Poate să fie una sau alta, dar și una și alta. Nu sunt disponibile numere de încredere, numărul persoanelor infectate menționat în mod regulat este doar al celor la care a fost detectat virusul. În condițiile în care nu se face testarea peste tot și în care 80% dintre infectați sunt asimptomatici sau fac forme ușoare este clar că nu reflectă realitatea. Dar nimeni nu poate nega că există o afecțiune determinată de noul coronavirus. Este nevoie de multă ignoranță sau rea-voință să spunem, având în vedere raportările, că nu este epidemie. În același timp, este adevărat că problema nu a fost cauzată doar de virusul corona.

2. Dacă nu am fi testat, nu am fi observat noul virus?
Răspuns: Nu. Am fi raportat doar o creștere a infecțiilor respiratorii acute. Dar la testare avem o problemă. Wolfang Wodarg[ spune: “Testele, care se utilizează în prezent, nu sunt nici validate și nici specifice, virologii vor doar să câștige bani cu aceste teste”. Conform însă analizelor publicate pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății, dar și conform declarațiilor producătorilor, numeroase testări încrucișate au arătat că testele sunt specifice. Dar la fel de adevarat este că nu au urmat procedura de omologare. Și până la omologare, suspiciunile persistă. De exemplu, virusologul Christian Drosten o consiliază profesional pe Angela Merkel, dar tot el a dezvoltat în ianuarie 2020 un test pentru virusul Sars-CoV-2 achiziționat de guvernul federal.

3. Care este mortalitate prin noul coronavirus?
Răspuns: Nu știm. În tanatogeneză (fenomenele și cauzele care determină moartea) cauzalitatea poate fi directă, indirectă sau concuratoare. În această pandemie, regula este: dacă testul este pozitiv, atunci a murit din cauza noului coronavirus. Nimeni nu mai stă să analizeze dacă a murit cu coronavirus sau de coronavirus.

4. A fost pregătită Organizația Mondială a Sănătății și sistemele de sănătate să facă față pandemiei?
Aici răspunul este fără echivoc NU.

a. Sistemele de sănătate au fost sufocate. După criza pieței financiare din 2008, fondurile publice au fost folosite pentru salvarea băncilor, în timp ce „troica” (Banca Centrală Europeană, Comisia UE și Fondul Monetar Internațional) a cerut măsuri de economii substanțiale în sectorul social și, mai ales, în cel medical. Cea mai simplă metodă a fost reducerea numărului de paturi din spital: de la 3 la 1 (conform OMS 2017). Finanțarea spitalului a fost schimbată spre rentabilitatea economică.

Din 2004, în Europa, au fost introduse așa-numitele DRG-uri: companiile de asigurări de sănătate nu mai plătesc serviciile, care sunt furnizate în beneficiul bolnavilor, ci rate forfetare pentru fiecare caz în parte. Privatizarea spitalelor și înființarea grupurilor de spitale private a fost încurajată. Investițiile au fost raționalizate. În plină pandemie, medicii din Italia, Spania, Franța dar nu numai de acolo au reclamat condiții catastrofale de lucru. Paturile cu ventilatoare din unitățile de terapie intensivă din spitale nu au fost suficiente, astfel încât a trebuit efectuat un triaj, o selecție a bolnavilor în funcție de vârstă și de șansele de supraviețuire prin care cei mai bătrâni și bolnavi au voie să moară (Italia). Ei mor singuri, rudele nu au voie să-i vadă. Înmormântarea nu mai este permisă, militarii trebuie să ajute acum la eliminarea morților. Echipamente de protecție eficiente pentru personalul medical au fost sau insuficiente sau deloc și de aici numărul mare de infectări în rândul acestei categorii.

b. Organizația Mondială a Sănătății a reacționat iresponsabil. A dat mesaje panicarde, care au îngrozit populația. Au recomandat aceleași măsuri, care s-au dovedit ineficiente în pandemia din 2009. Au lăudat modelul chinezesc și au impus statelor să-l urmeze, deși știau că, dată fiind cenzura și măsurile represive ale comuniștilor chinezi, cifrele raportate nu au putut fi verificate.

O paranteză. Cu câteva luni înainte ca OMS să lanseze pandemia corona, Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins, (octombrie 2019), a creat pentru OMS un scenariu pentru o pandemie gripală la nivel mondial. Denumit „Eveniment 201” a fost realizat în colaborare cu doi parteneri puternici: Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Bill & Melinda Gates. Scenariul prezintă o epidemie de corona, care a ucis 65 de milioane de oameni în întreaga lume. Scenariul este, în mod evident, elaborat pentru ca să ofere un substrat științific pentru privatizarea și restructurarea neoliberală a sistemului de sănătate global. Recomandările vizează cooperarea consolidată între guverne și companii private în parteneriate public-privat. Împreună cu organizațiile internaționale, trebuie promovate cercetările privind vaccinurile. Trebuie o cooperare cu companiile media, astfel încât în cazul unei pandemii piața să poată fi inundata rapid cu mesajele și informațiile dorite (care sunt redactate de OMS), iar alte mesaje trebuie suprimate din punct de vedere tehnic.

Guvernele (cu câteva excepții) au ascultat de OMS și au încercat să limiteze viteza de răspândire a coronavirusului cu măsuri drastice fără precedent (carantină, izolare, distanță socială, interzicerea întrunirilor, închiderea magazinelor etc.). Pentru prima oară de la Decretul lui Constantin cel Mare, creștinii nu pot participa la slujbe religioase. Iacobinii, bolșevicii, ISIS au încercat, dar nu au reușit acest lucru (slujbele se țineau în clandestinitate). Viața socială s-a mutat în lumile digitale, lucru deosebit de periculos. Măsurile de combatere a coronavirsului merg mână în mână cu abolirea fără precedent a libertăților democratice – măsuri care sunt aprobate cu entuziasm de majoritatea populației. „Dacă nu ai ști despre ce este vorba, procedura din ultimele zile ar putea fi citită ca scenariul unei preluări de putere”, scria istoricul René Schlott pe 16 martie în Süddeutsche Zeitung. Rezultatul: virusul se răspândește cu viteză necontrolabilă (dovadă că în țările în care nu s-au adoptat aceste măsuri nu avem o creștere extraordinară, semnificativă statistic), personalul medical este epuizat fizic și psihic, spitalele sunt “sufocate”, economia intră în criză.

Pe 18 martie, Frank Ulrich Montgomery, vicepreședintele Asociației Medicale Mondiale, a exprimat scepticism cu privire la măsuri (interviu în Bonn Anzeiger) ”Deoarece trebuie să presupunem că virusul va fi alături de noi mult timp, mă întreb când vom reveni la normal? Nu putem ține școlile și grădinițele închise la nesfârșit. În Italia, măsurile nu au ajutat niciodată, a fost o măsură de disperare politică, deoarece se crede că măsurile coercitive sunt mai eficiente decât cele generate de rațiune”.

În concluzie, în plină pandemie COVID-19, nu cunoaștem incidența, morbiditatea, mortalitatea, gravitatea, dar din frica irațională declanșăm o criză economică și socială și renunțăm cu entuziasm la drepturile fundamentale ale omului. [...]" (Sublinierile îmi aparțin.)

Mai mult(e) Arrow http://www.snookerforum.ro/viewtopic.php?p=60505#60505


_________________________


Măsura aceasta a izolării în case ne expune bombardării, intoxicării permanente & programatice cu panica propagată de „știrile” TV. Printre imbecile & nenumărate „vorbim despre” și ridicol-școlărești „de asemenea”, tot felul de piți (altfel, majoritatea, drăguțe) apar pe ecran și citesc de pe prompter cifre reale sau fabricate (cine le verifică ?!) de contaminări, victime, sicrie etc. După „revoluție la TV”, avem „molimă la TV.” Să nu urmărim decât un singur telejurnal pe zi. Atât ajunge și e chiar prea mult.

Așa cum am mai spus, pe aici, să fim foarte atenți la ce se întâmplă pe fondul acestei panici. Atenție la cum funcționează politizarea nesimțită, reducerea la sentiment(alism), lauda de sine/partid etc. Și, înainte de orice, să nu cedăm panicii. Fiindcă (iarăși mă repet), brutal zis, cine are de murit moare și cine are de trăit trăiește.


_________________________


Recunosc că m-a amuzat copios ultraeficienta inițiativă MAI ca din mașinile de poliție să se difuzeze imnul național. Hai să fim atenți și la asta : Deșteaptă-te, române ! înseamnă (1) „da' trezește-te odată, adormitule !” și (2) „ia încearcă să nu mai fii prost !” Dar ce ne facem atunci când se globalizează atât „adormirea” cât și „prosti(re)a” ?...



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Dum 5 Apr 2020, 17:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)



Barry Hearn a „ocupat,” pentru Campionatul mondial de snooker, datele între care BBC-ul ar fi transmis Jocurile Olimpice. Neprecizate încă, din motive tehnice, aceste date s-ar situa în perioada celei de-a doua jumătăți a lunii iulie și, mai departe, în luna august. Se așteaptă OK-ul oficial al BBC. S-a rezolvat și cu Teatrul Crucible, care și-a „golit” tot planul de spectacole & afișul acelor săptămâni, tocmai în vederea găzduirii competiției (The Sun de azi).

În acest moment, nu se mai respinge total varianta desfășurării turneului fără public, dar atât organizatorii și BBC-ul, cât și sponsorii sunt deja entuziasmați de probabilele recorduri la cifrele de audiență, mai ales în condițiile în care transmisiunile sportive live vor fi unicele în program și vor veni după o atât de lungă & dureroasă „secetă” în materie.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mie 8 Apr 2020, 14:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)



Duminică, 5 aprilie, Barry Hearn a suferit o criză cardiacă de mică amploare. A fost internat de urgență, iar medicii de la Spitalul universitar din Basildon (Centrul cardiotoracic) și Spitalul din Broomfield s-au decis asupra procedurii de abordat astfel încât, ieri, marți, asupra lui Barry s-a intervenit chirurgical, fără ca operația să pună probleme dificile sau alarmante. Totuși, omul a depășit șapte decenii și, în urmă cu mai mulți ani, a trecut și printr-un infarct miocardic. Dar acum totul este în regulă, iar în cursul zilei de azi, Barry, The Extraordinary se întoarce acasă, în stare fizică bună și cu moralul intact. Există mult loc pentru speranță și ar trebui să ne facem și un pic de timp pentru rugăciune, mai ales că rareori se întâmplă ca un sport să-i datoreze atât de mult unui singur om.


PS Ora 17.50 : Tocmai am văzut că Mr Hearn s-a și repus pe twitterit, dar la activitatea asta s-a mai dedat și în zilele trecute. E bine însă că se simte bine.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mie 22 Apr 2020, 16:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)



S-a anunțat, azi, de către WPBSA și BBC : Campionatul mondial începe pe data de 31 iulie și se desfășoară la Teatrul Crucible.

(Dacă situația nu se înrăutățește prea tare & guvernul brit nu se repede sub fotoliile ministeriale de frică, fiindcă, în acest trist caz din urmă, după cuvenitele mulțumiri recunoscătoare adresate Chinei, turneul ar putea fi amânat din nou.)



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Joi 30 Apr 2020, 20:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)



Azi, Peter Ebdon, campionul mondial din 2002, și-a anunțat retragerea din activitatea competițională – ca profesionist al tacului, cel puțin.

Tot în cursul zilei de azi, a fost făcută publică și înțelegerea survenită între WPBSA (World Professional Billiards and Snooker Association) și PBA (Professional Billiards Association). În atmosfera actuală, vestea nu cade ca un trăsnet – sinceră să fiu, nu mă interesează de să nu mai pot. Sigur că visele olimpice (pentru 2032) sunt aurii (cu roz trandafiriu), dar acum există alte urgențe și alte griji.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Joi 21 Mai 2020, 17:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la 1 iunie !

S-a anunțat, azi, că snookerul este primul sport de anvergură mondială care își reia activitatea competițională și revine în transmisiuni TV live. Documentare, analiză, răbdare, planificare, perseverență – energie și pasiune investite de Barry Hearn, acest om absolut providențial pentru Snookerland. Se reia activitatea cu ce se poate și cum se poate, iar cei (mai ales dintre jucători) care vor căuta inițiativei cevașilea noduri în papură n-au decât, din partea mea, să se ducă unde, dacă m-ar cunoaște personal, le-ar putea spune imaginația că i-aș trimite eu, dacă i-aș cunoaște personal.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 3 Aug 2020, 12:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A fost anunțat un calendar provizoriu al primei părți a sezonului următor. Arrow https://wst.tv/nine-events-before-christmas-as-world-snooker-tour-announces-provisional-calendar/

Niciunul dintre aceste nouă turnee nu va fi organizat în China, mama coronavirozei & isteriei aferente.

Mastersul Arabiei Saudite rămâne pentru toamna anului 2121.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Cristi
Addicted to snooker


Data înscrierii: 25/Ian/2010
Mesaje: 588
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 2 Sep 2020, 11:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revine in arena Stephen Hendry

Sursa:

https://ronnieo147.com/2020/09/02/the-return-of-the-old-king/

https://wst.tv/king-of-the-crucible-hendry-returns/?fbclid=IwAR02cwkhtiJVgYXyJszQzj6jCQ8OMSRixgh0IcvDBrLqihx_1BZxC70BmDo

Sa vedem de ce mai e in stare. Mult succes.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Cristi Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 9 Oct 2020, 8:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PAUL HUNTER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . 14 octombrie 1978 – 9 octombrie 2006



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 9 Oct 2020, 23:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Reanne Evans MBE



Multipla campioană mondială a snookerului feminin a primit cunoscuta distincție MBE. Numele ei a fost citat, alături de alte nume, din alte domenii de activitate, pe lista numită „de onoruri” a Casei Regale.

Așa arată decorația :




_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ovidiu
Addicted to snooker


Data înscrierii: 26/Apr/2015
Mesaje: 214
Locație: Muntenia

MesajTrimis: Mie 4 Noi 2020, 18:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiam unde sa postez asta, asa ca o fac aici. Smile

Alegerile din America ne arata ca si electoratul de acolo seamana destul de mult cu al nostru, iar despre o batalie doctrinara nici nu s-a putut vorbi. Polarizarea societatii americane este incredibil de mare. Dintre senil si un nebun (ceva combinatie intre Vadim si Dragnea), as alege seninul, mi-e nitel simpatic.

Laughing



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Tour Championship 2021
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Ovidiu Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 17 Noi 2020, 19:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)



Cui nu i-e dor de Marco Fu ? Mie, da. Îmi lipsește clasa acestui jucător – eleganța, rezerva discretă, modestia, absența prostiei gălăgioase și a mitocăniei. Clasa. Așa că mi-e dor de Marco. Nu că nu s-ar mai găsi unele dintre aceste calități și pe la alții, în doze mai mari sau mai mici, dar acești „alții” nu sunt niciodată suficient de numeroși.

Așadar, vești despre Marco : acum câteva zile, într-un meci de antrenament, a realizat un break maxim în 6 minute și 30 de secunde (filmat), iar o săptămână mai târziu, un break de 148. Și abia așteaptă să revină în Regat. Adică, la snookerul profesionist (The South China Morning Post de azi, 17 noiembrie).



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mie 25 Noi 2020, 21:06    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mare ședință mare, azi, la șefia WPBSA. Să fim atenți (cum nu ostenesc să repet) la ceea ce se mai întâmplă. Hotărârile au fost adoptate în unanimitate. Rămâne de văzut care sunt aceste hotărâri și cum vor funcționa ele în practică. (Detest unanimitățile.)



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ocnenodis hg
Addicted to snooker


Data înscrierii: 18/Sep/2011
Mesaje: 951
Locație: constanta

MesajTrimis: Mie 25 Noi 2020, 21:48    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da draga Clara daca o majoritate a nascut bolsevismul si o forma de dictatura de la unanimitati ne asteptam la...totalitarism!!!


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Ocnenodis hg Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » The News Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 240, 241, 242  Următoare
Pagina 233 din 242

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community