Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20572 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 0:53 Titlul subiectului: |
|
|
După meci :
STEVE DAVIS : „Pentru mine, această victorie este un bunus dublu. Puțin mai târziu o să mă și ciupesc ca să mă asigur că nu visez ! Deocamdată însă mă bucur nu numai pentru că am ajuns în cea de-a o suta finală, ci și pentru că mi-am învins adversarul cel mai înverșunat. Îi datoram o replică. De fapt, îi datoram cam treizeci de asemenea replici ! Acum că sunt în pragul finalei dorite, vreau s-o și câștig. Am crezut că Stephen o să ducă scorul la 8-7, dar n-am lăsat să-mi scape acea ultimă ocazie și bine am făcut. Nu am fost sub tensiune nici măcar o clipă și asta s-a văzut la breakul cu care am încheiat meciul : fiecare bilă s-a dus exact unde am vrut eu.
Nu cred că l-am mai văzut pe Stephen jucând atât de prost cum a jucat în prima sesiune. Părea să nu fie în stare să marcheze nici un punct. Eram uluit. Mă tot așteptam să intre în priză și să mă spulbere. Dar n-a făcut-o. În jocul al 10-lea, totul mergea aproape perfect și ajunsesem la 8-2, dar în următoarele două am ratat câteva ocazii, am greșit la câteva lovituri care oricum erau foarte dificile, iar el a început să joace din ce în ce mai bine și să adune puncte.”
STEPHEN HENDRY : „Dacă se ia în considerare întregul meci, [Steve] a meritat victoria. Eu am jucat execrabil, mai ales în prima sesiune, ceea ce nu mi-a fost de ajutor mai departe. Când eram condus cu 7-1, am avut de recuperat un handicap enorm. Ca să fiu sincer, către sfârșitul meciului, m-am gândit că aș mai putea să-l câștig. Dar n-am fost în stare să mă hotărăsc în ce fel să abordez o bilă neagră în ultimul joc și aceea s-a dovedit a fi o greșeală fatală. N-am intrat cu adevărat în meci decât atunci când scorul a devenit 8-2. Dacă e să lași lucrurile să-ți scape de sub control și să te trezești că ai de urcat un asemenea munte în fiecare meci, până la urmă pierzi lupta. Steve a fost fenomenal și are întreaga mea admirație.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 16:31 Titlul subiectului: |
|
|
STEVE DAVIS despre cea de-a 2-a semifinală : “Ding și Joe reprezintă două tipuri diferite de jucători. Ding este exponentul noului val, în timp ce Joe întruchipează vechea școală a snookerului tradițional, dar este un adversar foarte periculos. Bate la ușa marii performanțe de un număr de ani. Meciul va fi o ciocnire nu a civilizațiilor, ci a stilurilor de joc.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 20:51 Titlul subiectului: |
|
|
2-1 Ding Jun Hui ... Probabil cel mai frumos joc pe care l-am vazut anul acesta
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 20:54 Titlul subiectului: |
|
|
WOOOW ... meciul numarul 3 din semifinala dintre Ding și Perry a fost suuper ....break'ul lui Ding .. de 100 ... .. faptul cum comenta domnul Marius Ancuța ... a fost frumoos totul... mi-a intrat la inimă...
_________________ HUNTER Lover 4 EVER!!! ...♥ PAUL!!!!!!
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 23:35 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sper intr-o finala Steve Davis - Ding Junhui. Desi Ding nu are un meci usor acum in compania lui Perry.
Daca este sa vedem o finala Steve Davis - Ding Junhui ar fi probabil cea mai interesanta finala din ultimul timp. Cel mai batran jucator profesionist din top16 cu cel mai tanar jucator al momentului.
Bineinteles ca voi tine cu Steve oricine ar juca finala in compania lui. Chiar si Ding , care este preferatul meu in locul lui Steve.
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
|