Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2020-2021 » Mastersul 2021
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cine credeti ca va castiga Mastersul in acest an ?
John Higgins
70%
 70%  [ 7 ]
Yan Bingtao
0%
 0%  [ 0 ]
Stuart Bingham
20%
 20%  [ 2 ]
Dave Gilbert
10%
 10%  [ 1 ]
Voturi totale : 10

Autor Mesaj
mac1951ro
Addicted to snooker


Data înscrierii: 28/Apr/2011
Mesaje: 394

MesajTrimis: Mar 19 Ian 2021, 9:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca am fost gresit inteles prin ce am scris si este numai vina mea ca nu am fost destul de explicit.

Nu sunt si nu a fost in intentia mea sa ma erijez ca adept al "politiei gandirii".Sunt un contestatar puternic al "corectitudii politice"sub toate formele ei maligne de exprimare. Cu atat mai mult aici pe acest forum.

Ce m-a "activat "sa scriu asa a fost exasperarea ca peste tot ,oriunde,cu cine vorbesti,unde te exprimi ,dai peste contestari a oricarei opinii.Viata m-a facut sa inteleg ca e greu sa ai o pozitie echilibrata si sa porti un dialog civilizat.Cam totul se discuta si se judeca acum despre orice, in alb si negru.

Este din ce in ce mai greu sa gasesc parteneri de dialog care sa nu uzeze de asa numitul "whataboat-ism ".Daca spui ceva, ti se arunca in fata "..dar despre asta ce spui ?"," .....voi vorbiti care ati ucis negri !",se stiu bine expresiile astea .
Abordand postarea mea in aceasta cheie ,sigur ca am uzat si eu ca si Clara de acest mod de dialog ,folosind "whataboat-ismul " cu varf si indesat.

Daca s-a inteles ca iau partea comentatorilor si ca m-a deranjat ce s-a spus despre ei ,a fost gresit inteles.Asta au inteles sa produca ziaristii in emisiunile lor iar criticile sunt perfect indrepatite.
Eu am ceva nu cu critica ,a carei lipsa te arunca in groapa "spalatilor pe creier",ci cu critica de multe ori nejustificata.
Dar dreptul la opinie si subiectivism ca si prezumptia de nevinovatie sper ca mi se acorda si mie.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mac1951ro Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 19 Ian 2021, 17:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Păi, ceri drept la opinie după ce tocmai ai contestat altcuiva dreptul la opinie. Ai contestat dreptul cuiva de a critica – deci da, te-ai erijat în „polițist de opinii” și ai mai și adus vorba de rasism, de covid etc. Adică ieși la bătut câmpiile, iar acum vii și mă asociezi pe mine la whataboutismul de care ai dat dovadă numai tu. E culmea pentru că întotdeauna răspund limpede și la obiect.

Te erijezi în polițist de opinii și mai departe : adică decizi tu care critică e justificată și care nu este ? Trebuie să ne dai tu voie să spunem despre un ins că ni se pare a fi un jucător bun sau prost, că e frumos sau urât, gras sau sfrijit ?! Că n-ar fi „corect politic” ?! Nu, nu merge așa. În niciun caz. Poate ar fi indicat să te obișnuiești să începi mai des cu un „după părerea mea” și să nu mai dai note postărilor altora.

În treacăt fie spus, n-am remarcat să te fi manifestat pe aici ca un contestatar puternic al corectitudii politice, dar mă bucur dacă ești.

Am impresia că, în general, te uiți mult prea mult la televizor. Emisiuni cu ziariști ?! Ferească Dumnezeu de marea majoritate a ăstora ! Noroc că e lesne de priceput care de unde-și ia „informațiile” și se cam știe care de unde-și ia banii pentru vorbele vomitate în văz-auzul populației. Acum, n-au mai rămas de urmărit la TV decât unele filme și sportul.

În legătură cu activitatea mea de moderator, mulțumesc pentru apreciere.

Rămân convinsă de cauza reală a intervenției tale.

Nu am de gând să mai continui această discuție.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 19 Ian 2021, 17:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)




Girlfriend – oare ?...

Cu toate că, în privința sportivilor chinezi și ruși, nu poți fi niciodată sigur de vârsta anunțată, Buftache chiar arată de vreo 20 de ani. Nu sunt sigură că Miss Ada Zhang ar fi chiar de seama lui. Și cam prea demonstrativ luatul de braț, după ce Buftache s-a chinuit cu cele 9 kile ale trofeului. Mai degrabă, aș zice că duduia e doar ofițerul îndeaproape supraveghetor. Laughing

Iar dacă Partidul a delegat un ofițer supraveghetor, înseamnă că se mizează mult pe viitorul lui Buftache și pe potențialul lui ca valoare propagandistică.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mircea22
Addicted to snooker


Data înscrierii: 17/Feb/2009
Mesaje: 1198
Locație: Oltenia

MesajTrimis: Mie 20 Ian 2021, 1:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pot să continui cu criticile?!
Nu mi-a plăcut festivitatea de premiere, extrem de scurtă. Interviul cu Yan de după meci a fost... de fapt n-a prea fost. Înțeleg că există reguli în contextul actual, dar mă așteptam să se pună puțin mai mult accent pe jucători, ei au fost eroii serii.
Gata, am terminat. Mulțumesc! Smile

Acum laudele:
1. Welcome back, John Higgins! Notworthy
Minunat să-l vezi jucând ca acum 10-15 ani, în unele momente chiar mai bine.
Are tac nou, mă bucur că simte bine cu el (s-a văzut asta încă de la CLS).

2. Sesiunea a doua a finalei este de înregistrat și revăzut atunci când vrem să ne reamintim ce înseamnă snooker-ul. Au fost 10 frame-uri care au avut de toate: break-uri construite cu migală, închideri de masă de peste 100 de puncte, serii de lovituri de siguranță superbe, jocuri terminate la bila neagră.
Un adevărat regal snooker-istic!

3. Aproape, foarte aproape de joc decisiv și în finală. Incredibilă tăria de caracter a lui Yan, chiar dacă au apărut și emoțiile pe final: dacă ar fi pierdut finala l-ar fi urmărit mult timp ratarea bilei roșii în buzunarul galben din frame-ul al 18-lea.

4. Nu pot să uit în niciun caz sfertul de finală Higgins vs O'Sullivan. Mare păcat că n-am avut în acea seară măcar un „best of 19”, ambii jucători păreau în transă, la un cu totul alt nivel. Sper să-i mai revedem duelându-se, în special în turneele importante.



_________________
"That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mircea22 Trimite mesaj privat
Bleic
Addicted to snooker


Data înscrierii: 03/Oct/2008
Mesaje: 393
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 20 Ian 2021, 20:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fiind fan O'Sullivan, si pe mine ma doare cand vad comentariile de pe aici la adresa lui; orice declaratie/parere pe care o emite e o tampenie, comentatorii il ridica in slavi nejustificat, cand a insistat sa ramana la masa sa joace desi jocul era pierdut a fost o adevarata crima, etc
Ce sa zic, intre atatia sfinti jucatori de snooker se mai rataceste si cate un derbedeu, care pe deasupra se intampla sa fie si al naibii de bun la joc.
Mbine, a fost, ca acum l-au cam ajuns si pe el batranetile.



_________________
Applause ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Bleic Trimite mesaj privat
mircea22
Addicted to snooker


Data înscrierii: 17/Feb/2009
Mesaje: 1198
Locație: Oltenia

MesajTrimis: Joi 21 Ian 2021, 23:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bleic, ești nedrept! Smile

Până la urmă nu avem cum să fim cu toții fani ai aceluiași jucător, iar pe de altă parte fiecare persoană are dreptul la o părere care poate să fie mai mult sau mai puțin subiectivă (din punctul cui de vedere?!).

Spuneai de comentatori - da, câteodată sunt enervanți atunci când rezumă totul la un singur jucător, cel puțin pentru mine; am explicat într-unul din mesajele anterioare. Eu cred că un comentator trebuie să fie echilibrat și obiectiv... măcar să încerce asta. Dânșii nici măcar nu s-au străduit (vorbesc aici de comentatorii din studioul Eurosport UK, la sfertul dintre Ronnie și John).
O să ți se pară paradoxal, dar m-au deranjat cu atât mai tare cu cât eram eram de partea lui Ronnie în acel meci.
Eu încerc totuși să mă rezum la evoluția jucătorilor de la masa de joc, la gândurile și trăirile pe care încearcă să le controleze. Jucători, că-s doi!
Părerea mea! Wink

P.S. Iar partea cu fanii care se supără atunci când jucătorul favorit este criticat / atacat (chiar și să fie pe nedrept), să-mi fie cu iertare, dar nu o înțeleg.
Cred că este sănătos și constructiv să avem păreri diferite, atâta timp cât ne respectăm ca oameni, unii pe alții.



_________________
"That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mircea22 Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2020-2021 » Mastersul 2021 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community