Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Trimiterea snookerului pe Eurosport 4K

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ce parere aveti despre trimiterea snookerului pe Eurosport 4k ?
Buna idee !
0%
 0%  [ 0 ]
Proasta idee pentru iubitorii acestui sport.
93%
 93%  [ 14 ]
Nu ma intereseaza, am 4K.
6%
 6%  [ 1 ]
Voturi totale : 15

Autor Mesaj
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Joi 4 Mar 2021, 18:39    Titlul subiectului: Trimiterea snookerului pe Eurosport 4K Răspunde cu citat (quote)

Ce părere aveți despre trimiterea (să zic „exilarea” ?) snookerului pe Eurosport 4k ?



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen


Ultima modificare efectuată de către Clara White la Mar 7 Feb 2023, 14:24, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Dr.Killjoy
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Noi/2004
Mesaje: 388

MesajTrimis: Joi 4 Mar 2021, 20:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Extrem de proasta ideea trimiterii snookerului pe Eurosport 4k. O spun cu toata sinceritatea, desi ma aflu in postura fericita de a detine atat televizor 4k ("necesar", din pacate, pentru a viziona canale 4k in reteaua RCS, cel putin) cat si abonamentul de 5 lei. Am scris necesar in ghilimele, deoarece RCS, a luat imbecila decizie, habar nu am cand, de a restrictiona continutul 4k, acesta nemaifiind disponibil, cum era la inceput, pe orice tip de TV, cu standard CI+, mai exact un TV Full HD/HD Ready din 2011 incoace. Acest aspect nu are absolut nicio legatura cu capacitatea tehnica a dispozitivului, de a decoda semnalul. E pur si simplu decizie de marketing. Decizie cel putin la fel de imbecila, ca decizia de a scoate optiunea alegerii comentariului in limba engleza. Optiune care, "surpriza", e prezenta pe 4k. Personal, nu dau o ceapa degerata, pe continutul 4,8,12,16,Nk. Ca om care mai stie ce e un televizor "patrat", pentru mine e suficient SD/HD/Full HD. Singurul motiv pentru care am achizitionat un televizor 4k si abonamentul lunar de 5 lei a fost pentru snooker. Atat.

De preferat, in detrimentul unui abonament Eurosport Player, de 5 ori mai scump, pe care l-am avut si prin intermediul caruia am avut mai multe neplaceri , decat satisfactie. Lag, intreruperi, caderi ale stream-ului, nesincronizare intre sunet si imagine,imposibilitate de accesare, etc. Toate astea in conditiile unei conexiuni la internet cu o latime de banda de 1 Gbps, conectat la internet atat prin cablu cat si prin Wi-Fi,pe aparate diferite. Incercat pe mai multe aparate, sa ma conving ca nu fac ceva gresit.: calculator, laptop, telefon, tableta, toate cu aceleasi rezultate, in mare masura.

In alta ordine de idei,pe langa suita de programe si aplicatii care nu mai functioneaza, o sumedenie de live stream-uri nu mai pot fi accesate, datorita deciziei unanime,extraordinar de "intelepte", a unor "burici ai pamantului", ca Flash Player-ul nu mai e bun si trebuie scos din uz. Ceea ce s-a si intamplat. Daca pana nu demult am luat ca pe o bataie de joc, ceea ce se petrece de un an incoace, unanimitatile astea devin deja extrem de periculoase si amenintatoare. Tot pentru "bunastarea generala si pentru binele comun", a fost adoptata, desigur, in unanimitate, si Solutia Finala, printre multe alte nenorociri.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Dr.Killjoy Trimite mesaj privat
mircea22
Addicted to snooker


Data înscrierii: 17/Feb/2009
Mesaje: 1198
Locație: Oltenia

MesajTrimis: Joi 4 Mar 2021, 21:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne place să recunoaștem sau nu, 4K va fi probabil standardul de vizionare într-un viitor nu foarte îndepărtat.
Într-o lume în care interesul material eclipsează orice direcție de dezvoltare spirituală sau mentală deciziile marilor distribuitori de programe TV nu ar trebui să ne mai mire cu nimic.
Iar în contextul actual, indiferent de schimbări, ratingurile nu pot avea decât o evoluție pozitivă, nu-i așa?!...



_________________
"That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mircea22 Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Joi 4 Mar 2021, 23:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu știu cum va arăta viitorul și nu cred că știe cineva. Putem presupune sau visa, în funcție de cum ne dictează fantezia și/sau interesul. Asta nu cred însă că înseamnă că trebuie să acceptăm dictatura marilor corporații care au nerușinarea să ne împingă cu spatele la zid. Fără să protestăm și, cum zice Mircea, fără ca nici măcar să ne mai mirăm. Totul numai ca să cumpărăm, să cumpărăm, să cumpărăm.

Mirarea este foarte importantă. Ea arată că încă mai știm ce e normal și ce nu, ce se cuvine și ce nu, ce se poate și ce nu.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
AndreiCS
Addicted to snooker


Data înscrierii: 29/Ian/2008
Mesaje: 366

MesajTrimis: Dum 7 Mar 2021, 22:40    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat un televizor 47 la sfarsitul lunii iulie 2020, in ideea ca pana la debutul campionatului mondial de sezonul trecut sa actualizez si grila de programe si sa accesez Eurosport 4k.
Jonglarea catorva transmisiuni intre canalele obisnuite si varianta 4k ale Eurosportului, pe care nu-l aveam, m-au frustrat atat de mult incat am considerat ca forma de protest neplata a 5 lei pe luna doar pentru a urmari snooker din cand in cand.
Cel putin in cazul snookerului migrarea transmisiunilor pe postul 4k este din ce in ce mai deasa.
Cu siguranta voi plati pentru 4k in momentul in care Digi imi va oferi posibilitatea sa platesc doar ce urmaresc, o lista de 10 canale, maxim 15, fiind arhisuficienta.
La fel, daca am posibilitatea sa accesez postul pentru o luna de zile platita de "proba", il voi accesa luna viitoare, iar daca calitatea oferita de-a lungul campionatului mondial de luna viitoare ma va multumi, voi pastra optiunea.
Calitatea transmisiunilor sportive nu au fost deloc multumitoare, de multe ori intrebandu-ma daca sunt pe SD sau HD, sau avand nenumarate probleme de redare a imaginii pe versiunea HD, zgomote si linii mov/rosii in sus sau josul transmisiunilor de snooker.
Daca sunt utilizatori ai site-ului care locuiesc in sector 3 Bucuresti si sunt abonati Digi, va rog sa-mi spuneti daca ati intampinat aceleasi probleme, iar celor care urmaresc 4k daca diferenta de calitate este usor sesizabila.

Ce ma deranjeaza la Eurosport este lipsa de respect fata de angajati, zilele trecut cred ca domnul Bontea a fost intrerupt in timpul comentariului, dar si fata de telespectatori care sunt informati ca transmisiunea de pe canalul 2 se muta pe canalul 1, insa acolo de fapt era festivitatea de premiere la sarituri cu schiurile, snookerul nefiind preluat nici macar dupa incheierea respectivei transmisiuni, moment in care am decis sa realimentez contul unei case de pariuri romanesti care a transmis imagini de la toate cele 4 mese in aceasta saptamana, in acest fel avand sansa sa vad cat de bine poate juca Jimmy la varsta lui.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui AndreiCS Trimite mesaj privat
snooky
Addicted to snooker


Data înscrierii: 11/Ian/2006
Mesaje: 1210
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun 5 Apr 2021, 22:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PARCA NUMAI SNOOKERU E PE 4K? DIN PACATE, MI-E SCARBA DE EUROSPORT,PT CA MINT ! IN RECLAME SI IN PROGRAMUL LOR, APAR LIVE, DAR APOI,CIUCIU ! HOP PE HD SAU 4K. NESIMTITI.



_________________
"Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui snooky Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community