Am zis, formatul diferă, dar un frame câștigat rămâne un frame câștigat, iar un frame pierdut rămâne un frame pierdut, indiferent câte frame-uri are meciul. În comparația respectivă, diferența mi se pare că-i alta (și, implicit, valoarea realizării scoțianului e cu atât mai mare) : la Gibraltar Open au participat snookeriști de toată mâna (128 !), dar la Players, elita din Top 16.
Nici eu nu sunt de părere că Juddul ar fi ajuns încă la maximum de potențial, dar un record numai al lui cred că tot a stabilit : e primul jucător care să câștige câte (măcar) cinci turnee de clasament în două sezoane consecutive – iar sezonul de față încă nici nu s-a-ncheiat. Unsprezece titluri de clasament de la începutul sezonului trecut și dacă ar fi fost sezoane normale, cu încă și mai multe turnee, cine știe cum ar mai fi stat lucrurile.