Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20744 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 366
|
Trimis: Mie 24 Mar 2021, 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Kyren Wilson : „Jucam și eu în stilul lui Judd și al lui Ronnie – la mine nu ține ...” |
Dupa asa declaratie a cam meritat infrangerea de astazi, trebuie sa vada partea pozitiva a intamplarilor, acum va merge acasa sa petreaca timp cu copii, el nu putea sa frece toata saptamana tacul in vant.
|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 366
|
Trimis: Mie 24 Mar 2021, 23:02 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru declaratii, Clara, am ramas suprins ca Hawkins e genul de baiat care-si pierde serile si mintile prin pub-uri, fizicul nu-l tradeaza, inca ...
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 24 Mar 2021, 23:40 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere, Andrei. Să-i mulțumim lui Phil Haigh, harnicul jurnalist. (Care mi-e simpatic și pentru că are două pisici pe care le adoră și care dorm cu el în pat. )
În privința lui Kyren, mie mi s-a părut de bun simț declarația. O autoevaluare realistă. Chestia asta cu pozitivitatea e bună și ea, dar numai până la un punct, numai dacă o susține realitatea. De pildă, degeaba – cu un epuizant, quasi-supraomenesc efort de imaginație – am gândi noi pozitiv despre liderii politici europeni ai momentului : asta nu-i face nici mai competenți, nici mai morali. Gândirea noastră pozitivă nu ajunge. E ca în cazul fustei mele galbene. A fost, probabil, singura mea piesă de îmbrăcăminte mini. Am purtat-o prima dată când am ieșit la o prăjitură cu mama. „Ce fustiță interesantă,” a zâmbit mama cam strâmb. După care a încercat s-o mai tragă de tiv ba în față, ba în spate. Parcă mă aud și acum hohotind de râs : „Las-o, mamă, n-o mai trage că atâta e !”
Așa și cu dotările & autoevaluările. Cred că e de bun simț să știi cât mai devreme cât de lungă ți-e fustița și dacă trasul de tiv ajută la ceva.
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 329
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 26 Mar 2021, 0:46 Titlul subiectului: |
|
|
Barry și-a ținut cuvântul în privința „răzbunării.” Din păcate pentru Hawksie însă, ceea ce urmează este, probabil, o semifinală ușurică pentru Ronnie. Sau, în orice caz, una care-i pune mult mai puține probleme decât erau de prevăzut inițial, cu Trump ca adversar.
N-am auzit/văzut încă declarațiile post-meci, dar aș paria că Juddul critică (din nou) condițiile de joc.
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 250
|
|
Sus |
|
|