Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2020-2021 » CAMPIONATUL MONDIAL 2021
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cine credeti ca va fi campionul mondial 2021 ?
Stuart Bingham
25%
 25%  [ 3 ]
Mark Selby
50%
 50%  [ 6 ]
Kyren Wilson
8%
 8%  [ 1 ]
Shaun Murphy
16%
 16%  [ 2 ]
Voturi totale : 12

Autor Mesaj
mircea22
Addicted to snooker


Data înscrierii: 17/Feb/2009
Mesaje: 1198
Locație: Oltenia

MesajTrimis: Mar 18 Mai 2021, 20:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristi a scris:

Eu il credeam pe Selby un baiat corect, nu indrageam jocul sau incalcit si anost, insa nu il credeam in stare de astfel de chestii...Adica e evident faptul ca bilele au fost repozitionate gresit si a tacut malc si nu a zis nimic.

Cristi, eu cred că generalizăm prea ușor. Căutăm „patterns” care să ne întărească propriile convingeri deoarece așa funcționează mintea umană.
Departe de a fi un fan al jocului mental practicat uneori de Mark Selby, dar în general cred că ne legăm prea mult de o anumită poziție sau lovitură sau declarație pentru a pune o etichetă unui jucător. Sunt sigur că, dacă vrem, găsim astfel de exemple pentru oricare jucător din Circuit, fie că au fost voluntare sau nu.

Sunt de acord cu ceea ce spune Monique în articol: este doar o situație controversată și este poate uimitor faptul că Mark nu a pus la îndoială poziționarea bilelor. Să răspundă și Selby, să vedem și punctul său de vedere.

Lucrurile trebuie analizate cu tot contextul aferent, o premisă suplimentară poate schimba cu totul concluzia. Să presupunem că a observat și a tăcut mâlc, cum zici tu. Asta nu înseamnă că este un trișor sau că este total lipsit de fair-play.

Referitor la Eurosport: de acord cu ce spunea Clara: cu cât se generează mai mult trafic, cu atât mai bine. Nu moralul face rating-ul, ci imoralul, senzaționalul... Nu contează părerea unuia sau altuia (indiferent de nume), ci cota de piață de la sfârșitul zilei. Wink



_________________
"That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mircea22 Trimite mesaj privat
Cristi
Addicted to snooker


Data înscrierii: 25/Ian/2010
Mesaje: 588
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 19 Mai 2021, 7:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact...am asteptat si eu sa vad ce spune Selby (care se pare ca nu a zis nimic legat de acest incident, desi in alte ipostaze e vehement).

Citat:
Să presupunem că a observat și a tăcut mâlc, cum zici tu. Asta nu înseamnă că este un trișor sau că este total lipsit de fair-play.

Pai chiar asta ar fi. Este la fel ca si cand un jucator face fault, isi da seama si nu recunoaste. Isi creaza avantaj pe moment.

Era evident ca nu putea juca de prima data cu sprijinul (ca ar fi facut-o fara sa clipeasca). Si la fel cum zicea si Ronnie, Murphy ar fi trebuit sa puna la indoiala repozitionarea bilelor cand a vazut ca Selby revine la sprijin. Dar el a mers pe incredere.

Legat de minutele de gandire la anumite lovituri, consider ca ar fi corect si normal sa se introduca un shot clock gen 1 min si cu posibilitate de extensie ca la biliard (acolo e 30 sec dar la snooker ar fi prea putin)



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Cristi Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2020-2021 » CAMPIONATUL MONDIAL 2021 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 12 din 12

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community