Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Coronavirus !
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mircea22
Addicted to snooker


Data înscrierii: 17/Feb/2009
Mesaje: 1198
Locație: Oltenia

MesajTrimis: Sâm 28 Aug 2021, 23:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

https://dilemaveche.ro/sectiune/dilemablog/articol/covid-valul-patru



_________________
"That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui mircea22 Trimite mesaj privat
Dr.Killjoy
Addicted to snooker


Data înscrierii: 20/Noi/2004
Mesaje: 388

MesajTrimis: Dum 29 Aug 2021, 14:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:

Eu una sper din toată inima ca, într-o zi, curând, toți decidenții politici și, împreună cu ei, toți medicii și ziariștii care li se fac complici, să răspundă în fața justiției – așa cum s-a întâmplat cu decidenții, cu medicii și cu oamenii din presă care au devenit complicii „experimentatorilor” din timpul regimului nazist. Aceia au fost spânzurați. De ăștia, eu aș avea mare grijă și i-aș ține în viață cât mai mult posibil ca să apuce să vadă rezultatele faptelor lor.


Total de acord cu ceea ce ati afirmat ! Pana la urma, viata isi pierde valoarea, daca moartea nu are un pret. Iar, plata trebuie sa o faca cei vinovati. Si aici vorbim de mortii rezultati in urma terapiei genetice experimentale si a tratamentelor gresit aplicate, din spitale, etc. In privinta carora exista dovezi suficiente. Pana la urma gripe au existat de cand e lumea si nu s-a mai "sigilat" planeta. Ati publicat pe forum o multitudine de informatii clare si exacte cu privire la realitatea lucrurilor, de la inceputul pandemiei si pana in prezent.

Pozitia mi-am exprimat-o de la inceput, in raport cu vaccinul si cu pandemia. Sa fie clar si din partea mea, sunt vaccinat cu toate vaccinurile necesare, cunoscute ca benefice pentru sanatate. Nici pe departe de a fi antivaccinist sau adept al unor teorii ale conspiratiilor. Afirmatiile si ideile proprii sunt bazate pe fapte,informatii si certitudini pe care le-am aflat in mod direct de la persoane cu competente in domeniul medical, de cel mai inalt nivel. Nu din media sau terte parti. Sa fiu si mai clar de atat, desi nu sunt medic, de peste 10 ani lucrez in domeniul medical, in sistemul informatic. Parintii mei sunt medici, cu o vechime/experienta in domeniul medicinii de peste 40 de ani ,fiecare dintre ei. Unul dintre unchii mei, actualmente pensionar, a fost rector al UMF, prof. univ. dr. in domeniul biofizicii. Am o groaza de cunostinte, amici, prieteni,care sunt medici.Atat in tara cat si in strainatate. Niciunul dintre ei, nu a recomandat vaccinul. Concluzia de baza a fost una singura: "Nu exista suficiente date, in raport cu efectele adverse, care apar din ce in ce mai frecvent si cu o severitate mai crescuta, punand in pericol sanatatea si chiar viata."
Cu alte cuvinte, riscurile reprezentate de imbolnavirea cu noul coronavirus, ce declanseaza un sindrom respirator acut sever, aceeasi catalogare pe care o are si o gripa sezoniera, sunt mult mai diminuate,in raport cu gravitatea bolii si potentiale sechele aparute dupa vindecare, mai ales in cazul unei persoane fara alte boli (cronice) asociate, decat riscul de imbolnavire cu ceva mult mai sever, ca o miocardita de pilda, risc datorat vaccinului.

Pana la urma, fiecare face cum considera. Dar in raport cu viata, sanatatea si propria-mi siguranta, deciziile le voi lua eu. In baza informarii si a informatiilor corecte. Nu altii. Atat cat inca se mai poate. Si cu siguranta, nu imi voi inocula organismul, cu substante, ce se dau la piata la pachet cu 2 mici si-o sticla cu apa, printre altele.



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Dr.Killjoy Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator


Data înscrierii: 21/Noi/2004
Mesaje: 20094
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Dum 29 Aug 2021, 22:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dr.Killjoy, micii & berea nu sunt singurele stimulente menite să susțină această terapie genetică experimentală. Am aflat din The Toronto Sun că, în Canada, autoritățile sunt mai creative – până chiar dincolo de limita cinismului/ umorului negru : au anunțat că vor acoperi cheltuielile de înmormântare pentru toți cei pe care-i trimit la Domnul prin neprețuitele injecții. Laughing

>> https://torontosun.com/news/national/burial-costs-covered-for-canadians-killed-by-approved-vaccines

Bine că-și asumă cineva măcar o mică frântură din uriașa responsabilitate care apasă și va apăsa pentru totdeauna, în istoria omenirii, pe umerii decidenților actuali – decidenți ori orbi, ori lași, ori criminali.



_________________
Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community