Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 13:50 Titlul subiectului: |
|
|
Posseidon a scris: |
Puneti fratilor banii pe scotian..de-acum inainte, cand spun scotian, nu ma mai refer anymore (daca pot sa ma exprim asa, si iata ca pot ) la Hendry sau la Higgins, de acum inainte cu titlul generic de scotian ne vom referi la Maguire.(scuze, Mrs., dar vremea lu' Hendrica a cam, si anume, trecut)  |
Beyyy... Sa tzii tu minte ca Stephen Hendry va ramane singurul Highlander adevarat. ))) Si mi-e greu sa cred ca atunci cand vei zice Scotzianul, fara sa precizezi care, lumea va pricepe... Cu toate astea, cand vei zice "omul recordurilor" totzi vor sti despre cine vorbesti. Uh huh, uh huh. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
Folks in Snookerland, o sa rideti sau nu, dar am vaga impresie ca de shocatzi veti fi nitzelush shocatzi. Nu stiu de ce, dar cred ca, dintre noi toti cei de aici, numai eu se intimpla sa am stramosi de origine scotiana. Ei (stramosii, adica ) se trag din clanul McAlister of Glenbarr ( din care se considera ca face parte si subsemnata ). Intemeietorul clanului nostru, Alastair Mor, fiu al lui Donald of the Isles, a murit cu nu putzina glorie in anul de gratie 1299. In aceasta calitate "etnica", dati-mi, rogu-va, voie sa afirm raspicat si cu scotiana fermitate ( rauvoitorii ii zic "incapatinare"!... ) ca Marele Scot ramine pentru totdeauna Hendry. No kidding.Si fara vreun pui de "smile".
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 469 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 17:36 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Folks in Snookerland, o sa rideti sau nu, dar am vaga impresie ca de shocatzi veti fi nitzelush shocatzi. Nu stiu de ce, dar cred ca, dintre noi toti cei de aici, numai eu se intimpla sa am stramosi de origine scotiana. Ei (stramosii, adica ) se trag din clanul McAlister of Glenbarr ( din care se considera ca face parte si subsemnata ). Intemeietorul clanului nostru, Alastair Mor, fiu al lui Donald of the Isles, a murit cu nu putzina glorie in anul de gratie 1299. In aceasta calitate "etnica", dati-mi, rogu-va, voie sa afirm raspicat si cu scotiana fermitate ( rauvoitorii ii zic "incapatinare"!... ) ca Marele Scot ramine pentru totdeauna Hendry. No kidding.Si fara vreun pui de "smile". |
Clara, eu cred ca te-ai uitat la alta versiune a "Braveheart:, si anume, versiune beta sau ceva de genu' asta. Ce bine ar fi daca am ignora pentru cateva momente istoria (hai, va acord ragaz pentru un minut de reculegere, pentru cel care A FOST Stephen Hendry) si am avea indrazneala sa privim spre prezent, dar mai ales, spre viitor, unde acest falnic scotian se inalta, precum stejarul din Borzesti, simbol al luptei pentru libertate. Si l-am numit aici pe Maguire.
Hai baiete, stim ca poti s-o faci!!!
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
Marturisesc cinstit ca nu stiu ce inseamna BRAVEHEART"versiune beta" etc ( Braveheart sau William Wallace pe numele sau, s-a batut cu englezii si i-a infrint linga podul de la Stirling, unde se si afla monumentul ridicat in onoarea sa. Si tot nu vad legatura. Si nici nu inteleg de ce ar trebui sa ignoram istoria ( si aici de istoria snookerului vorbim ). Sau a inventat Maguire ceva in snooker? Asa, ex-nihilo ?!... Pina una-alta, cind spui "Scotianul", spui Stephen Hendry si, indiferent ce se va intimpla in viitor, pina nu ii egaleaza cineva performantele, tot el va ramine "Scotianul". Altminteri, all the best lui Maguire! Toti ne bucuram atunci cind vedem snooker de calitatea celui jucat de el. Oare, daca eu mi-l iubesc pe Jimmy, ar trebui sa-i detest pe Hendry, Ronnie, Davis etc???!!!... Sau sa le neg calitatile ? Sau sa fac abstractie de ei ? NU.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 19:28 Titlul subiectului: |
|
|
OK. Kidding is OK.
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 27 Noi 2004, 13:40 Titlul subiectului: |
|
|
Finala Maguire - Gray (9-4)
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Sâm 27 Noi 2004, 15:15 Titlul subiectului: |
|
|
Finala cred ca va fi Maguire-Gray. Nu cred ca va avea probleme Maguire sa castige.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Mar 30 Noi 2004, 0:39 Titlul subiectului: |
|
|
La acest scor as putea mai degraba sa spun ca a fost un meci de antrenament pentru Maguire.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|