Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20482 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 2 Apr 2022, 21:08 Titlul subiectului: |
|
|
Făcută de cine ?... Tema era mult prea nesemnificativă pentru așa ceva. Nu există suficient interes pentru acest turneu, nu se putea obține „efect”.
Cei de la Snooker.org sunt prea serioși pentru glumițe de acest gen. Au primit și ei informația, au publicat programarea și, ulterior, au făcut și ei corectarea datelor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 973 Locație: constanta
|
Trimis: Mar 12 Apr 2022, 9:38 Titlul subiectului: |
|
|
Acum dragalasii organizatori pot sa intocmeasca draw-ul Play Offs caci tururile de calificare ale campionatului mondial le-a adus calificarea in circuitul mondial profesionist lui Michael White si David Lilley care nu mai trebuie sa participe.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 10 Mai 2022, 14:33 Titlul subiectului: |
|
|
.
Arbitrii care oficiază în Play off :
De la stânga spre dreapta : Glen Sullivan-Bissett, Robin Dalgleish, Rod Eaton, Mark King, Marek Sedmak, David Brown, Julian Bell și Graham Mason.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
Trimis: Mar 10 Mai 2022, 22:06 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
De la stânga spre dreapta : Glen Sullivan-Bissett, Robin Dalgleish, Rod Eaton, Mark King, Marek Sedmak, David Brown, Julian Bell și Graham Mason. |
Sunt doar arbitri din Regat convocați pentru acest turneu? Mă gândesc că sunt rațiuni financiare la mijloc...
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 11 Mai 2022, 0:23 Titlul subiectului: |
|
|
Da, Mircea. Toți sunt englezi. Recunosc că la tine m-am gândit în primul rând, apropo de poza următoare, unde se regăsesc arbitrii de mai sus plus Brendan Moore, Jason Ferguson și gazda tuturor. Această gazdă e dl Chusak Phetmalaikul, proprietarul restaurantului Thai River, din Durham (la o azvârlitură de băț de Darlington), care i-a invitat, marți seara, pe distinșii oficiali, să întâmpine cu poftă & voie bună meniul thailandez al casei.
Știu că te amuză astfel de poze. Aș mai adăuga, în treacăt, că Chusak are și un băiat, Manasawin, care bate de zor la porțile Snookerlandului.
Doar nu-i nimic rău în a fi amabil cu șefia & referimea.
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 973 Locație: constanta
|
Trimis: Mie 11 Mai 2022, 8:38 Titlul subiectului: |
|
|
Poate ca va castiga acest Play Offs un jucator care n-a mai fost in circuitul mondial profesionst...Harvey Chandler a fost insa n-a rupt gura targului.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
Trimis: Mie 11 Mai 2022, 22:26 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Știu că te amuză astfel de poze. |
Mulțumesc!
Da, sunt și amuzante, dar în primul rând eu cred că aceste instantanee au puterea de a crea impresii noi cu privire la niște persoane pe care întotdeauna le vedem la televizor doar într-o anumită ipostază: cea de arbitri.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|