Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 916 Locație: constanta
|
Trimis: Dum 12 Mar 2023, 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Si inca in ce mod a iesit scotianul campion mondial...Furandu-i ucraineanului trei jocuri la secventele bilelor colorate!!!
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19494 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 12 Mar 2023, 23:47 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: |
Finala U-21. Pretenții de seriozitate, aspirații către profesion(al)ism etc etc și, ce să vezi, la fotografia oficială, obrăznicătura de scoțian scoate limba !...
Cred că dezinvoltura (ca să nu spun impertinența) gestului pomenit mai sus ascundea mari emoții & un mare efort al lui Liam de a și le ține sub control. Ca dovadă eliberarea prin lacrimi, după victorie, în îmbrățișarea cu Raymond Graham, tatăl noului campion european U-21 :

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 15 Mar 2023, 16:51 Titlul subiectului: |
|
|
Andrei Orzan a depasit faza grupelor si ajunge in fazele eliminatorii!!!
.................................................................................................
Si Tudor Chitu l-a urmat!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1189 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 19 Mar 2023, 22:51 Titlul subiectului: |
|
|
Și pe mine m-a mirat că oamenii mai vor snooker-plus. Nu cred că se pune problema de turnee & statistici oficiale (încă) și, după câte știu, e vorba doar de Edinburgh și împrejurimi. Mini-turnee amicale, reuniuni între pasionați, dar, în fond, care e motorul tuturor reușitelor dacă nu pasiunea ?! Nu-mi fac iluzii însă faptul că unii jucători tineri sunt interesați de 15+8 mi se pare promițător. Poate și simptomatic : o fi și o reacție naturală la toate simplificările, micșorările & comodizările actuale, la „hai-să-mi-fie-mai-ușor-ul” general. (Ca în poza aceea a sute de inși aliniați, cu brațul drept ridicat în salutul nazist, iar printre ei, unul curajos care nu salută. De regulă, sub poză scrie „Nu fi ca ei, fii ca el.” Adică, de pildă, dacă toți joacă aiureala de 6-bile roșii, tu joacă snooker-plus. Nu ca să „contrazici”, nu ca să faci pe interesantul, ci pentru că nu poți altfel.)
Încă ceva : tonul cu care Ross Muir a spus că, pe 19 februarie 2023, a participat la acel turneu a fost de o matter-of-factness totală, ceea ce demonstrează că nu e deloc vorba de ceva excepțional. O să încep să pun întrebări.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 21 Mar 2023, 0:37 Titlul subiectului: |
|
|
Unii ar prefera 15+8 în loc de 6+6 sau power snooker sau shoot-out. Puțini, ce-i drept.
Iar la conducerea marilor trusturi media nu sunt oameni nebuni care să riște oficializarea snooker plus-ului la TV. Deși un mic turneu anual nu cred că ar strica. Zic și eu...
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 13 Iun 2023, 7:37 Titlul subiectului: |
|
|
In complet anonimat se disputa pana pe 21 iunie Campionatul Africii...Pentru mine era mai interesant caci campionul va fi ultimul jucator calificat in circuitul mondial profesionist pentru urmatoarele doua sezoane.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 6 Sep 2023, 18:06 Titlul subiectului: |
|
|
Astazi s-a anuntat pe site-urile WPBSA si WSF ca viitoarele campionate mondiale ale jucatorilor amatori organizat de WSF va avea loc in perioada 29 ian - 11 februarie 2024 in Albania.
Moshu dupa ce anul acesta aceste campionate au fost organizate in Australia se astepta ca anul viitor sa fie organizate...pe Luna!!!
Tot astazi a aparut si draw-ul Q Tour Event Two care se disputa in perioada 15 - 17 sept la Stockholm in Suedia si la care participa Maxim Ene,Mihai Vladu si Corina Maracine carora le uram succes.
|
|
Sus |
|
|