Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Credeti ca se va marca un 167 la acest turneu? |
Sigur ca da ! |
|
0% |
[ 0 ] |
Sigur ca nu ! |
|
75% |
[ 6 ] |
Nici nu stiu, nici nu-mi pasa ! |
|
25% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 8 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerella Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 264
|
Trimis: Lun 4 Mar 2024, 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred. Cred ca este prea greu de realizat.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2024
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21249 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 6 Mar 2024, 19:39 Titlul subiectului: |
|
|
Jan Verhaas a fost întrebat, azi, pe Twitter, ce se întâmplă dacă, de exemplu, printr-un ricoșeu, bila aurie ajunge în mijlocul mesei, între bilele roșii sau lângă manta superioară : o ia arbitrul de acolo și o pune la locul ei inițial, lipită de manta inferioară ? Jan a răspuns că nu. Arbitrul trebuie s-o lase acolo unde a ajuns până în momentul în care oricum trebuie s-o ia de pe masă întrucât nu mai este realizabil breakul maxim.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 6 Mar 2024, 23:52 Titlul subiectului: |
|
|
Am aflat de la Rolf Kalb că hotărârea de a se amâna finala cu o oră a fost luată pe la ora (noastră) 19.30. Încă o bâlbâială (dez)organizatorică saudită. Oamenii ăștia au o grămadă (enormă !) de lucruri de învățat în materie de găzduire a turneelor de snooker.
Trebuie spus că nici măcar site-ul oficial WST n-a anunțat nimic despre asta. Tăcut chitic & alt nimic.
Tăcut chitic în toate sensurile expresiei : livescoringul s-a blocat la 2-3 și așa a rămas până la capătul finalei. Minunatul nou site de peste 300 000 de lire. Bravo, WST !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
bogdan78 Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Apr/2009 Mesaje: 125
|
Trimis: Joi 7 Mar 2024, 0:45 Titlul subiectului: |
|
|
Mi s-a parut ca la o petrecere cu manelisti cand se arunca cu bani in stanga si in dreapta, cand nenea ala a anuntat dublarea premiului anul viitor. Cam de prost gust.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|