Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Mie 31 Aug 2005, 1:49 Titlul subiectului: Ce-am invatzat si ce-am apreciat |
|
|
Ma gandeam acum cateva zile ca, de multe ori, imi amintesc si folosesc poate chiar ca pilda pentru viatza mea, actziunile unor jucatori de snooker sau anumite chestii legate de ei.
Acesti oameni minunatzi si tacurile lor magnifice m-au invatzat niscaiva lucruri.
M-au invatzat ca in spatele unui vrajitor din Wishaw se ascunde un tip a carui dovada de dragoste pentru sotzia lui este renuntzarea la turneu, daca ea intra in travaliu, si a carui sotzie nu poate decat sa-i promita ca va keep the baby in pana se incheie turneul.
M-au invatzat ca un campion mondial nu trebuie neaparat sa fie faimos si sa aiba multe meciuri castigate inainte.
M-au invatzat ca atunci cand exista dragoste (si tratament corespunzator) pot fi biruite boli severe.
M-au invatzat ca exista un Mozart si in altele decat muzica.
M-au invatzat ca you gotta love snooker, dar when the baby comes e mai bine sa ii acorzi atentzia meritata.
M-au invatzat ca potzi fi un talent imens sa castigi multe meciuri si toata lumea sa te aprecieze, dar nu este obligatoriu sa te consideri in toate mintzile datorita acestor lucruri.
M-au invatzat ce-i aia fair play, ce-nseamna sa te comportzi admirabil chiar daca adversarul te scoate din mintzi.
M-au invatzat ca si in situatziile in care e musai sa fii serios tot se pot face glume (la care de obicei te cutremuri de ras pe dinauntru).
Mi-au reamintit ca greselile “se-ntampla si la case mai mari.”
Mi-au reamintit ca “la serviciu” trebuie de multe ori sa te comportzi altfel decat acasa sau poate chiar este mai bine sa te comporti altfel.
M-au uimit cand au simtzit ca daca nu te potzi abtzine si gata cand nu-tzi place un adversar, il potzi provoca la un meci de box (mai in gluma, mai in serios).
M-au invatzat ca de dragul unui lucru itzi potzi schimba numele.
Si poate tot ce-am spus eu nu este mare lucru. Va invit sa completatzi voi. Am vrut initzial sa fac un articol lungutz pe aceasta treaba. Ulterior mi-am dat seama ca el poate fi completat doar cu ajutorul vostru.
Poate ce-am scris eu nu e nici macar a suta parte din cate am invatzat sau am apreciat la ei. Sper sa ma ajutatzi in aceasta problema.
Cam atat, deocamdata. Promit sa revin cu alte invatzaminte. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 31 Aug 2005, 2:00 Titlul subiectului: |
|
|
Mrs. Hendry, păi cum să nu te "iert" că ți-ai luat vacanță vreme de o săptămână dacă atunci când reintri în condei & forum vii cu asemenea lucruri !!! FOARTE FRUMOS ȘI PROFUND SPUS. 8)
Acuma, nu e mai puțin adevărat că dacă nu trebuie numaidecât să ai ochi ca să vezi, e obligatoriu să ai inimă ca să simți inima altuia/altora. Și de unde e, și Dumnezeu cere, și oamenii cer... 8) 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
|