Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19495 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
MARK WILLIAMS : ”Asta va rămâne una dintre cele mai frumoase victorii din cariera mea, pentru că vine la atât de mult timp după ultima. Ajunsesem la un moment dat pe o pantă așa de periculoasă, încât nu mai vedeam cum aș putea să-mi opresc declinul. Dar, cumva-cumva, am reușit. Am început să muncesc mult mai serios și am ajuns în câteva sferturi, iar asta mi-a dat o mai mare încredere în mine. Pe urmă, odată ce m-am asigurat de locul în top 16, m-am simțit foarte relaxat. Azi, abia în ultimele două jocuri ale finalei am fost ceva mai încordat. Sunt foarte bucuros fiindcă tocmai l-am învins pe jucătorul care în acest sezon este cel mai bun din lume.
Este excelent că mi-am reintrat în formă tocmai acum, când se apropie Campionatul mondial. Dar la Sheffield, în prima rundă, am un meci așa de greu, încât dacă mă duc acolo fără a avea destulă încredere în mine, n-am absolut nici o șansă. Cu câteva luni în urmă, nu credeam că mai pot câștiga vreun meci, dar acum sunt convins că pot să înving absolut orice adversar.
A fost o clipă când am avut impresia că o să câștig cu 9-7, dar când am avut acel kick, iar John a închis masa, mi-am zis că gata, am mai pierdut un meci. Ultimul joc a fost foarte dificil și amândoi am simțit din plin presiunea. Dar am reușit să trimit în buzunar bila verde și ea a fost cea care mi-a adus victoria.”
JOHN HIGGINS : “A fost și ceva snooker de calitate și ceva snooker de mai slabă calitate, amândoi ne-am aruncat la lovituri riscante. Mark ar fi putut câștiga cu 9-7 dacă nu prindea kickul acela la bila neagră, deși în ultimul joc a avut totuși o doză bună de noroc ! A fost un meci foarte tensionat. Am avut o șansă la acea bilă verde și lovitura nu fusese rea, dar bila n-a vrut să cadă în buzunar. După prima sesiune ar fi trebuit să fiu la conducerea meciului, dar de la 4-4 știam că urma să mergem cap la cap. În general, jocul meu a fost bun, doar că uneori îmi aleg aiurea loviturile ! Mă simt pregătit pentru Sheffield – o să și am nevoie să fiu pregătit, fiindcă cine are rezultate bune acolo ia locul 1 în clasamentul mondial.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 27 Mar 2006, 11:30, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1595 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1246 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
|