Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Lun 29 Noi 2004, 23:38 Titlul subiectului: Merry Christmas? :)) |
|
|
Da... S-o dus si campionatul asta, ca sa zic asha...
Presupun ca pana la urmatorul campionat nu prea va mai fi actziune pe-aici. Imi va fi dor de voi.
Oricum, daca aflatzi noutatzi super importante sunt convinsa ca le vetzi posta si aici sa vedem si noi.
In rest, ce pot sa zic? Ma bucur ca forumul asta a mers atat de bine, sper sa reushesc sa fac ceva si cu site-ul...
Sper sa prindem in curand totushi si vremea in care o finala ne va ramane in minte din nou ca "m-a tzinut cu sufletul la gura... Ce mai finala!!!!".
Ce pot sa zic? Chiar imi va fi super dor de voi, mai ales de catziva... N-am sa mai dau nume (ca am mai patzit-o o data pe un grup: SI EU????? EU NUUUUUUU????)... Cred ca se stiu ei cei de care-mi va fi dor.
Oricum, imi va fi dor de snooker in special... De Stephen nu mai vorbesc, ca n-a mai dat pe-acasa de multa vreme.
De asemenea sper totushi sa tzinem legatura, macar printr-un mesaj pe saptamana! Pana la urmatorul campionat mai este "ENORM DE MULTTTT" (Nu m-am putut abtzine... Chiar vorbesc serios si-mi asum pleonasmul, cu toate ca am citat). Mai bine de o luna si jumatate...
Da. Cam atat! Va pupic, fortza in tac, sanatate, spor la treaba si nu va urez Merry Xmas si Happy New Year de-acum pentru ca intentzionez sa mai intru pe-aici.
Pupici multzi again.

_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
Trimis: Mar 30 Noi 2004, 15:15 Titlul subiectului: Re: Merry Christmas? :)) |
|
|
Mrs. Hendry a scris: |
Da... S-o dus si campionatul asta, ca sa zic asha...
Presupun ca pana la urmatorul campionat nu prea va mai fi actziune pe-aici. Imi va fi dor de voi.
Oricum, daca aflatzi noutatzi super importante sunt convinsa ca le vetzi posta si aici sa vedem si noi.
In rest, ce pot sa zic? Ma bucur ca forumul asta a mers atat de bine, sper sa reushesc sa fac ceva si cu site-ul...
Sper sa prindem in curand totushi si vremea in care o finala ne va ramane in minte din nou ca "m-a tzinut cu sufletul la gura... Ce mai finala!!!!".
Ce pot sa zic? Chiar imi va fi super dor de voi, mai ales de catziva... N-am sa mai dau nume (ca am mai patzit-o o data pe un grup: SI EU????? EU NUUUUUUU????)... Cred ca se stiu ei cei de care-mi va fi dor.
Oricum, imi va fi dor de snooker in special... De Stephen nu mai vorbesc, ca n-a mai dat pe-acasa de multa vreme.
De asemenea sper totushi sa tzinem legatura, macar printr-un mesaj pe saptamana! Pana la urmatorul campionat mai este "ENORM DE MULTTTT" (Nu m-am putut abtzine... Chiar vorbesc serios si-mi asum pleonasmul, cu toate ca am citat). Mai bine de o luna si jumatate...
Da. Cam atat! Va pupic, fortza in tac, sanatate, spor la treaba si nu va urez Merry Xmas si Happy New Year de-acum pentru ca intentzionez sa mai intru pe-aici.
Pupici multzi again.
 |
Cu siguranta nu de mine 
_________________ GO RONNIE!! GO!!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm 4 Dec 2004, 10:38 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca tuturor ne va lipsi snookerul si de aceea vom vizita acest forum si ne vom impartasi noutati pentru a ne mai alina dorul. Cred ca este devreme pentru urari de sarbatori. Eu sigur voi mai reveni. Macar odata pe saptamana.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21288 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin 24 Dec 2004, 9:29 Titlul subiectului: |
|
|
CRACIUN FERICIT SI ANUL 2005 SA FIE UN AN MAI BUN DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
SA AVEM PARTE DE TURNEE DE SNOOKER FRUMOASE SI DISPUTATE!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
Trimis: Sâm 25 Dec 2004, 20:00 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu va doresc la toti Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si impliniri.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|