Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 26 Aug 2015, 13:45 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
E bine că ai deschis un thread special. Nu fiindcă țineai tu morțiș, ci fiindcă evenimentul îl merită. |
Ma bucura faptul ca macar in aceasta privinta suntem de acord.
Sper sa participe cat mai multi oameni si lucrurile sa se desfasoare cu multa atentie si tact. In caz contrar am convingerea ca Ronnie, la cum il stim, nu va mai calca in Romania. Doamne ajuta! Sa fie bine si sa ne bucuram in primul rand pentru ca suntem contemporani cu un asemenea fenomen si nu in ultimul rand pentru ca avem ocazia sa il vedem pe viu chiar in tarisoara noastra.
_________________ ONLY POT THE BLACK FOR PERFECTION!
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
Trimis: Joi 27 Aug 2015, 8:54 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu pot decat sa-mi doresc ca organizatorii sa se informeze atent de cum ar trebui sa arate o arena de snooker si sa amenajeze totul astfel incat toti spectatorii sa fie multumiti. Tare imi e ca pt profit sunt in stare sa ingramadeasca cateva mii de oameni si doar cateva sute sa vada spectacolul in conditii bune. Si sper totodata ca spectatorii sa dea dovada de fair-play si sa se comporte ca atare, pt ca la noi se mediatizeaza doar fotbalul si local kombat unde spectatorii sunt cum sunt. Cu siguranta vor fi blituri si telefoane care vor suna, insa poate nu vom avea parte de mai mult.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Joi 27 Aug 2015, 10:33 Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut stirea, am auzit si la radio, dar inca nu stiu ce sa cred. PTC-ul de la Sofia este intre 18-22 noiembrie. Nu prea vad cum ajung cei doi la Bucuresti pe 21. O'Sullivan poate, ca a mai motivat el ca pierdea trenul/avionul ca motiv pentru pierderea unui meci, dar pe Bingham nu il vad sa faca asa ceva.
Sper totusi sa vina campionul mondial in Romania, si sa fie gresita doar data anuntata (la PTC sau Romania Event, nu conteaza). Dar si daca PTC e mai devreme, totusi UK Champ ramane pe 24 noiembrie, e cam prea aproape 22 sa fie in Romania cei doi.
Tinem pumnii stransi si asteptam.
Edit: Am vazut ca avem si o sectiune separata pentru asta. Scuze pentru postul pus aiurea.
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Lun 31 Aug 2015, 6:50 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt curios de pretul biletelor. Daca pleaca de la 15-20 de euro, sa inteleg ca ajung la 40-50 in primele randuri?
Ca pret, e cam la fel ca un bilet la o sesiune de finala de campionat mondial, la Sheffield (la semifinala stiu ca erau cam 45 de euro in 2015).
|
|
Sus |
|
Dr.Killjoy Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 436
|
|
Sus |
|