Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 4 Mai 2007, 12:40 Titlul subiectului: Mark Selby |
|
|
Văd că Mark începe să-și câștige admiratori – și pe bună dreptate.
Spicuiesc dintr-un scurt interviu apărut în ediția de azi a ziarului The Mirror
„Mama m-a abandonat când aveam 8 ani și nu am nici un fel de contact cu ea și familia ei, iar tata a murit de cancer când aveam 16 ani, cu puțin timp înainte de trecerea mea la profesionism, așa că nu am părinți care să vină să mă susțină aici, la Crucible. Dar am un frate și o mulțime de prieteni. Ei sunt lângă mine și mă încurajează. Mi s-a spus că acasă, la Leicester, concetățenii mei s-au bucurat foarte mult că am ajuns în semifinale.
Mă gândesc mult la tata – i s-a pus diagnosticul în septembrie, iar în octombrie a și murit. În octombrie 1999. Aș dori să câștig titlul mondial de dragul lui : simt că de unde este acum, veghează asupra mea. Dacă ar mai fi fost printre noi, ar fi ținut să mă însoțească în turneele la care particip și aș dori să realizez ceva de care ar fi și el mândru. M-a susținut întotdeauna. A știut ca nimeni altul să mă motiveze și să mă încurajeze. De atunci, a trebuit să găsesc doar în mine însumi forța de a continua. Până la 23 de ani, am avut parte de foarte multe necazuri – mai multe decât cele prin care alții trec într-o viață întreagă... Dar supărările și problemele m-au făcut mai puternic. Totuși, în situații dificile, ca aceea în care Ali Carter a egalat și a dus meciul în frame decisiv, tot gândul la tatăl meu m-a ajutat să mă mobilizez și să înving.
Snookerul mă ajută să uit de o mulțime de lucruri dureroase. Fiecare turneu înseamnă enorm pentru mine. Sunt profesionist de la vârsta de 16 ani – în acel moment, eram cel mai tânăr profesionist din Main Tour : îl depășisem pe Shaun cu două luni ! Lui tata îi plăcea să joace pool (varianta englezească), așa că tot cu disciplina asta am început si eu. Malcolm Thorne, fratele lui Willie, m-a ajutat enorm. M-a sponsoritzat imediat ce am trecut la snooker. În ultimii doi ani, stau și eu și bat la porțile marii performanțe. Poate că vine și momentul meu. De ce nu chiar acum, fiindcă jocul îmi merge bine și cred că am o șansă...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Vin 4 Mai 2007, 14:37, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
kenvelo Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 120 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 6 Mai 2007, 22:31 Titlul subiectului: |
|
|
I-auzi, Mark, ce-a scornit Mr Beare : "The Jester from Leicester". Sau, mai pe larg, "The jester from Leicester, marvellous Mark Selby". Mde... Jester fiindcă, am mai scris pe aici, pe undeva, unul dintre talentele lui Mark este acela de a spune banc după banc și de a fi sufletul petrecerilor. De sunat nu sună rău porecla asta...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 8 Mai 2007, 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
dragul de el...
ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad in forma maxima, sper sa mai auzim de el...si la cat mai multe turnee castigate, mark!
A castigat respectul meu.
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 8 Mai 2007, 17:00 Titlul subiectului: |
|
|
Un jucator foarte talentat.. mai ales la loviturile de distanta GO MARK !
_________________ Addicted to snooker ! Ronnie Is The BesT !
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
t_t
Data înscrierii: 22/Aug/2007 Mesaje: 6