Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Întrebare cu apel la luciditate : nu cine ați dori să câștige, ci cine credeți că va câștiga turneul ? |
Ryan Day |
|
75% |
[ 3 ] |
Dominic Dale |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 4 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 22 Iun 2007, 1:30 Titlul subiectului: General |
|
|
Iată că va începe, curând, noul sezon și nu va începe chiar bine. Confuzie, bâlbâieli, dat în gropi. Tipic WSA.
Atenție : în ultima rundă - prima de la Shanghai - pot interveni schimbări, depinzând de rezultatele probabilei runde a wildcard-urilor, care va avea loc în China.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Sâm 11 Aug 2007, 19:59, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 29 Iun 2007, 23:06 Titlul subiectului: |
|
|
Așa va fi : cu toate că, în momentul în care scriam cele de mai sus, WSA nu anunțase nicio rundă a wildcard-urilor, acum se știe că va exista una – 8 tineri chinezi contra ultimilor 8 calificați (Scott MacKezie, Stuart Pettman, Fergal O’Brien, Adrian Gunnell, Dom Dale, Tony Drago, Michael Judge & Mike Dunn).
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Lun 6 Aug 2007, 15:32 Titlul subiectului: |
|
|
Chinuit, fragmentat, agasant pe alocuri si de-a dreptul prost mi se pare meciul intre MacKenzie si Quintian. La fel de adevarat e si faptul ca e abia a doua oara ca-l vad pe Scott la TV; prima data parca a invins la 0 un nume mare, candva prin toamna/iarna trecuta.
Ce arena spatioasa! Runda wildcardurilor, trei mese si tot e la fel de mult loc precum la Sheffield din semifinale incolo. Si ce festiv arata, cu rosul imperial al covorului. (Ce festiv arata si Crucible inainte de era 888.com! Memories, memories...)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
Trimis: Mar 7 Aug 2007, 13:54 Titlul subiectului: |
|
|
dap... frumos...
mie imi pare rau ca nu e transmis in direct meciu` Ding Junhui - Yu Delu
ma uit la rezultat in direct pe worldsnooker.com
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 7 Aug 2007, 15:03 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Dom Dale : “Sunt bucuros de victorie și de faptul că așa pot să mai stau un pic pe-aici, la Shanghai. Joc cu un nou tac John Parris și mă simt mulțumit de felul în care îmi merge jocul. E un oraș magnific, iar primirea de care ne-am bucurat a fost extraordinară. Excelentă e și locația.
Nu știam mare lucru despre adversarul meu, dar wildcard-urile stau întotdeauna foarte bine la capitolul tehnicii de joc. Cred că Liu Chuang o să facă o treabă foarte bună în acest sezon, cu condiția de a se obișnui repede cu mesele rapide din Marea Britanie – cu mesele, cu mâncarea și cu vremea de pe la noi...”
Întrebat dacă acea culoare roz a cămășii i-a purtat noroc, DD a spus : „Îmi place să mai adaug ceva culoare snookerului. Văzusem că, în programul turneului, organizatorii îmi puseseră o poză în care eram brunet și purtam o cămașă neagră. Mi-am zis că oamenii o să mă creadă un tip plictisitor, așa că am vrut să-i ajut să-și dea seama că sunt vesel și extrovertit !”
Higgo : „E primul meu turneu după victoria de la Crucible și am avut ceva emoții. Spre sfârșitul meciului, presiunea a devenit cam puternică și am făcut câteva greșeli, fiindcă mă grăbeam să trec mai repede linia de sosire. E un rezultat foarte bun, pentru că Jamie e un jucător excelent. În plus, anul trecut, la Beijing, a fost finalist și are aici o mulțime de fani. Dar atmosfera a fost foarte bună, iar spectatorii au fost nepărtinitori. Ar fi interesant dacă în optimi o să joc cu Mark Selby. La Sheffield l-am bătut, dar, recent, în Polonia m-a bătut el e mine.”
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 7 Aug 2007, 18:09 Titlul subiectului: |
|
|
Așaaaaa... Frame decisiv, deci. Steve e muuuult mai obișnuit decât Fergal să "ia" ultima tranșee. Cred că are prima șansă.
Hai, Steve !
Stephen Maguire intră în cercul (destul de strâmt - 24 de "capete" ) al jucătorilor care au marcat cel puțin una sută de breakuri 100(+) în competițiile oficiale. Bravo, Mags ! 8)
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Mie 8 Aug 2007, 9:40, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|