Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 15 Ian 2008, 22:11 Titlul subiectului: Tony Drago |
|
|
Nici nu-mi vine să cred că Tony-Tornada n-are un thread al lui !!!
Interviul de azi, la BBC : decupez spusele simpaticului maltez.
Tony : “Bineînțeles că mai pot să le fac față marilor jucători ! În acest moment, problema mea e că trebuie să merg la Prestatyn, pentru calificări. Asta e echivalent cu a începe fiecare meci de la 0-2, fiindcă urăsc locul ăla !!!...”
Nu i-a mers prea bine nici în recent încheiata primă etapă a calificărilor pentru Crucible 2008 : “Ce prostie am putut să fac !!!... Issara mă conducea cu 3-1, aveam șansa să reduc diferența, dar am ratat lovitura și, de nervi, am dat cu pumnul într-o latură a mesei ! M-am lovit destul de rău. Și acum mai am vânătaia, dar, în fine, sunt aproape de vindecare.”
Dar va trebui să ia din nou drumul Prestatyn-ului... “Am mai spus-o : cineva ar putea îngropa o mulțime de cadavre pe-acolo și nimeni n-ar ști nimic, fiindcă nu-i țipenie de om prin preajmă !!!... Unii jucători zic că nu-i chiar așa de rău, dar cei care zic asta n-au jucat în viața lor în marile arene cum sunt cea de la Wembley sau Teatrul Crucible. WSA are acum Academia de la Sheffield – nu-nțeleg de ce nu mută calificările acolo, fiindcă la Sheffield există restaurante bune, săli de cinema și de bowling... Șefii ar trebui să se gândească la interesele și la doleanțele jucătorilor. Din cauza amărâtului ăla de Prestatyn, s-ar putea să-mi pierd locul din Main Tour !!!... Pierderea locului în Main Tour ar însemna pentru mine o mare tristețe. Ar fi ca și cum aș pierde pe cineva drag sau ca și cum aș divorța... Dacă o să se întâmple așa, o să mă concentrez asupra biliardului. Să nu mă-nțelegeți greșit : n-o să renunț niciodată la snooker, dar vreau să joc la nivelul la care cred eu că merit să fiu.”
Cât despre ceilalți, Tony nu împărtășește opinia generală (dar știm noi cum se creează “opiniile generale” : se iau câțiva gazetari sportivi care repetă ad nauseam aceleași aiureli, iar mulțimea cititoare/ascultătoare le ia drept bune, le repetă și ea la rându ei și tot așa : se întorc la cei care le-au emis ca și când ar fi “opinii generale” ! De parcă prostia devine adevăr prin simplul fapt că se multiplică ! ) : “Actualul Top 8 nici nu se compară cu Topul 8 din anii ’90 ! Deocamdată, din actualul Top 8 n-aș remarca decât pe Ronnie O’Sullivan și pe Stephen Maguire.”
A fost întrebat și de recenta glorie obținută la Cupa Mosconi : “Barry Hearn a trimis invitații la o grămadă de jucători, încă din anul 1999. Ne întreba dacă n-am vrea să participăm la competiții de pool – competiții mari, adică. Mi-am zis “de ce nu, hai să-ncerc !” A fost superb și continuă să fie superb ! Am câștigat Masters-ul mondial în 2003 și uite că am fost invitat să fac parte și din echipa Europei la Cupa Mosconi 2007. Am primit și premiul pentru cel mai bun jucător din tot turneul. Multe amintiri plăcute am adunat din snooker, iar performanța de la Cupa Mosconi vine să li se adauge celor mai frumoase dintre ele.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 22 Sep 2009, 17:58 Titlul subiectului: |
|
|
HAPPY 44th BIRTHDAY, TONY !
(Am vrut să scriu "Happy 44th Birthday, Mr 210 Seconds !", dar am renunțat. Totuși țin la cifra asta, așa că adaug precizarea că-i vorba de cel mai rapid break 100(+) din istoria snookerului... (Altminteri, deh, ca-n deviza Ordinului Jartierei : Honi soit qui mal y pense... )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Dum 27 Sep 2009, 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
Întodeauna îmi face mare plăcere să revăd acest break.
The Tornado mai deţine recordurile de: "fastest-frame" (3 min.), cel mai rapid "best-of-9-frame" (34 min.) şi "best-of-17-frame" (81 min.). Tony Drago este un mare talent al snooker-ului, însă marile sale succese au venit în biliard.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 4 Aug 2018, 17:02 Titlul subiectului: |
|
|
Așa cum consemnează presa malteză, nu demult, Tony și-a anunțat retragerea din activitatea competițională de profesionist.
După ce a locuit în Londra timp de treizeci și doi de ani, omul care a fost cel mai rapid jucător din istoria de până acum a snookerului va reveni în insula sa natală, pe care o părăsise la vârsta de optsprezece ani.
A spus că va continua să joace la nivel local și național, cu gândul de a se califica în circuitul seniorilor ex-pro, care circuit este pe cale să capete contururi tot mai clare.
În ceea ce mă privește, vestea este tristă. L-am admirat mult pe Tony și o să-mi lipsească. Și trebuie să spun că nu-mi place nici substanțiala lui pierdere în greutate...

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 5 Aug 2018, 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Și trebuie să spun că nu-mi place nici substanțiala lui pierdere în greutate...
|
Dar ce s-a întâmplat cu el? Suferă de vreo boală sau este vorba despre o schimbare radicală a modului de viață?
Cumva îmi aduce aminte de Alex Higgins în ultimii săi ani; îmi pare cumva stors de energie cu această nouă înfățișare, poate mă înșel eu...
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 6 Aug 2018, 6:30 Titlul subiectului: |
|
|
A vrut el să slăbească (și pe bună dreptate), dar nici chiar așa. Omul trece printr-o perioadă proastă fiindcă se vede ajuns la final de carieră și-și dă seama că nu-și mai găsește loc printre profesioniști în condițiile în care snookerul a fost cam toată viața lui. Nu e prima oară când se află în situația asta. Data trecută, acum vreo 3-4 ani, Jimmy White l-a luat, pur și simplu, la el acasă și s-a pus pe antrenamente împreună cu maltezul. Schimbarea l-a repus pe acesta în ritm & pe linia de plutire. Numai că, vorba lui conu' Virgilică, fugit irreparabile tempus...
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 11 Dec 2018, 1:20 Titlul subiectului: |
|
|
Pentru cei îngrijorați de starea atât de simpatizatului maltez, iată o fotografie făcută ieri, luni, când, în plină formă fizică, Tony s-a dus la atelierul lui John Parris, tăticul tacurilor, care apare alături de el în imaginea de mai jos :

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 12 Dec 2018, 22:53 Titlul subiectului: |
|
|
Da, chiar pare în formă, în această fotografie.
Văd că în ultimul timp a și declarat că se simte mai bine, a reînceput să participe la competiții; sper să-l revedem cândva și în turnee de snooker.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|