Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Ce zicetzi de propunere? |
Sunt de-acord |
|
80% |
[ 16 ] |
Nu-s de-acord |
|
5% |
[ 1 ] |
Nu ma intereseaza |
|
15% |
[ 3 ] |
|
Voturi totale : 20 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerforum Site Admin
Data înscrierii: 19/Noi/2004 Mesaje: 38
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 15:45 Titlul subiectului: Ce zicetzi? |
|
|
Deci... Cold feva zise ca ar fi cool sa facem un (mini) campionat de biliard intre noi (presupun ca in special intre cei din bucharest -incluzandu-i si pe cei care trec accidental prin Bucharest sau pot veni in acea perioada-).
El zise ca acest campionat sa fie de 9 ball, eu una ash prefera sa fie de 8 ball.
In rest, deocamdata se va ocupa dumnealui de popularizarea acestei idei, dar eu vreu sa mentzionez ca n-am nimic impotriva si ca mi-ar placea mult ca acest lucru sa se intample... Oricum spuneam de multa vreme ca ar fi frumos sa ne intalnim sa vedem macar o finala a unui campionat de snooker si sa ne cunoastem putzin... De ce nu ne-am cunoashte pentru inceput asha?
Bine, in ceea ce priveste locul, data sh-asha mai departe, deocamdata va voi lasa pe voi si pe Cold sa propuneti chestiile astea.
Am sa atashez si un chestionar si am sa mai fac un topique si pentru alt chestionar.
Ash aprecia daca in urma raspunderii la chestionar in ceea ce priveste optziunea: Sunt de acord, atzi lasa si un mesaj, spunand care suntetzi pentru a ne face o idee generala despre cine ar participa.
Eu una ma inscriu.
Mrs. Hendry
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 17:20 Titlul subiectului: |
|
|
Cum a spus si Mrs. ea nu are timp foarte mult pentru a nota si pentru a organiza acest event dar voi incerca eu sa va comunic cate ceva ... In primul rand campionatul acesta va fi unul intre noi iar daca vretzi sa mai aduceti un prieten va rog . Totusi rog sda fie extrem de fair-play asa cum vedem si noi zi de zi la televizor ... deci anuntul este clasicul ROG SERIOZITATE , eu insumi am un prieten care joaca bine si il voi inscrie . In ceea ce priveste regulile voi trimite un link la care sa va uitati si voi incerca sa fac un file la mine pe care sa vi-l trimit pe mail la requestul vostru
In ceea ce priveste numarul jucatorilor acesta va fi unul definit in urmatoarele zile , poate chiar maine dupa ce ma voi consulta cu colega noastra Mrs. Hendry care impreuna cu mine se ocupa de acest event. Vor exista arbitrii care probabil ca vor fi cativa recrutati dintre voi , eu si Mrs. (Asta in cazul ca noi vom avea timp sa ajungem la meciuri)
Meciurile se vor juca dupa un program fix in timpul week-endurilor.
Meciurile vor fi disputate pe un sistem ales de mine si colega mea dar si voi veti avea un cuvant de spus in asta , deci aici astept nishte sugestii parerea mea este ca cel mai bun sistem va fi cel mai bun din 9 sau 11 , respectiv primul la 5 sau 6 !!
Sper sa va placa ideea , dar mai mult sa va faceti timp sa jucam !! Eu unul voi face un efort considerabil in acest sens avand in vedere ca sunt elev in clasa a VIII-a ...
Va astept cu sugestii , mesajele private sunt bine venite de asemenea raspunsurile vor fi aici iar eu voi fi diponibil in fiecare zi de la 2 - 6 si poate seara !!
In acest week-end daca cineva doreste sa joace alaturi de mine sunt available ...
FORTA IN TAC !!
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 17:26 Titlul subiectului: |
|
|
Revin pentru a va anunta ca de astazi este disponibil pe un link al meu regulamentul viitorului nostru campionat !! http://www.billiardnews.ro
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
Ultima modificare efectuată Cold_Fever la Joi 24 Feb 2005, 14:36, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 17 Feb 2005, 22:34 Titlul subiectului: |
|
|
Daca tota lumea este de acord oare de ce nu se poosteaza aici , vreau sa fie mai multa lume care sa vina cu propuneri si sa se exprime , as vrea sa realizez o lista cui cei interesti , deci daca sunte-ti pentru si vreti sa jucati postati aici sau imi dati mie un mesaj privat !
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt interesat. Am si un prieten cu care joc de obicei si ar fi perfect daca ne-ati putea pune pe lista pe amandoi.
Pentru detaliile de care aveti nevoie dati un mesaj privat. Tin sa mentionez ca nu suntem extraordinari, dar ne dam silinta de fiecare data cand iesim la o bila sa jucam cat mai bine.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 22 Feb 2005, 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
******************** LISTA JUCATORILOR ********************
Cold_Fever (Stiu si eu sa joc un efect doua si sa bag 3 bile)
Taz (Prietenul meu si un destul de bun jucator)
Mrs_Hendry (The seven times World Chamion and the record woman herself)
Tovarashu' lu' Mrs_Hendry ( Sa nu se inteleaga ca este prietenul ei , ea este casatorita , cu ... Stephen. Cica se pricepe tipu mai bine ca noi cei de sus toti)
Master_James ( Zice ca se straduieste cat poate si il cred , are valoare)
Tovarashu' lu' James (Si el la fel)
Clara White (Daca stie sa joace la fel de bine cum scrie si vorbeste ne bate pe toti)
Cosmin (Nou intrat , cred ca e bun si el , participarea conteaza nu victoria , bafta Cosmine)
Luiza_Hunter (Luiza imi pare bine , esti entuziasmata , sper sa faci nishte meciuri bune . Fortza-n tac !)
*** Cei interesatzi sa joace in campionatul nostru sunt rugatzi sa imi dea un m(esaj)p(rivat) sau macar sa posteze aici pentru afla cine sunt . Multumesc ! ***
Sun Tzu - The Art of War
Ultima modificare efectuată Cold_Fever la Vin 25 Feb 2005, 22:18, modificat de 4 ori în total |
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 23 Feb 2005, 19:56 Titlul subiectului: |
|
|
Mah bag si eu.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 23:18 Titlul subiectului: |
|
|
o sa fac tot posibulu` sa ajung... sa vad cum fac...
_________________ HUNTER Lover 4 EVER!!! ...♥ PAUL!!!!!!
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 2 Mar 2005, 9:57 Titlul subiectului: |
|
|
Q: Cand se intampla? Cand dam drumu' la treaba?
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
|