Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locaţie: Germania
|
Trimis: Sâm 25 Mar 2006, 19:15 Titlul subiectului: |
|
|
sevvilla86 a scris: |
Ma bucur pentru victoria lui Mark Sper sa joace bine si maine si sa-l invinga pe John care dupa parerea mea a fost destul de norocos astazi, ca si in meciul cu Stuart Bingham. |
Nu vreau sa fiu rautacios, dar si mie mi se pare ca in ultimul timp John chiar are parte de foarte mult noroc. Dar ma rog, si norocul face parte din joc.
Ma bucur pentru victoria lui Mark, si as vrea ca maine sa castige. Se pare ca este intr-o forma foarte buna. Dar oricum, cred ca va fi un meci strans.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21286 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Sâm 25 Mar 2006, 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
MARK WILLIAMS : “Faptul că publicul îl susţinea pe Ding nu m-a deranjat absolut deloc. Jocul meu devine din ce în ce mai bun şi cred că în seara asta mi-am dominat adversarul la toate capitolele. Ce bine că mai intru şi eu din nou într-o finală ! Nu mi s-a mai întâmplat de o bună bucată de vreme şi îmi dau seama că asta e departe de a constitui un atu pentru meciul de mâine, dar am fost deja într-un număr de finale, iar jocul lui John îl cunosc, aşa că ştiu la ce să mă aştept din partea lui. Chiar pot spune că prefer să-l am ca adversar pe el şi nu pe cineva aflat pe o poziţie mai modestă în clasament, cu toate că sunt sigur că n-o să-mi facă deloc viaţa mai uşoară ! Dar în sfârşit ies dintr-o perioadă proastă, când chiar îmi puneam întrebarea dacă voi mai ajunge vreodată într-o asemenea etapă a unui turneu, deşi n-am încetat niciodată să cred în mine. Nici o clipă nu-am îndoit că, dacă mă pregătesc aşa cum trebuie, sunt capabil să înving pe orice jucător, în orice turneu. În ultimele şase luni, am muncit mult şi s-ar părea că mi-am reintrat în formă tocmai la momentul potrivit.”
JOHN HIGGINS : “E o realizare însuşi faptul că din cele şapte turnee la care am participat, am disputat patru finale. De multă vreme n-am mai avut un sezon atât de bun. Aici, condiţiile sunt excelente, iar mesele sunt impecabile, ceea ce m-a ajutat enorm. Ar fi fost extraordinar să fi jucat finala cu Ding, asta mi-ar fi plăcut cel mai mult. Atmosfera ar fi fost fantastică. Acum că Mark Williams şi-a regăsit forma, soarta meciului de mâine e greu de anticipat. Semifinala a fost una obişnuită în sensul că în această etapă a unei competiţii nu sunt prea multe meciuri frumoase din cauză că amândoi jucătorii se concentrează mai ales asupra rezultatului, adică asupra ajungerii în finală. Atât Ken cât şi eu am avut ceva emoţii. Ultimele noastre patru meciuri le-a câştigat el, aşa că mă bucur că mi-a venit şi mie rândul la victorie.”
KEN DOHERTY : “La început, am ratat acea bilă neagră şi pe urmă, în jocul al patrulea a fost un adevărat masacru al nervilor. Am avut şansa de a câştiga titlul şi am lăsat-o să-mi scape !!!...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locaţie: bucuresti
|
Trimis: Sâm 25 Mar 2006, 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
My hero-mark. Wow!!! Ce joc minunat a putut sa faca astazi! L-am vazut prima data la cm din 2003,pe care l-a si cistigat , mi-a placut mult cum a jucat si a devenit unul dintre jucatorii mei preferati. dar in ultimii ani nu a fost deloc in forma. De aceea ma bucura enorm revenirea lui.
Nu mi-a venit sa cred cit de bine a jucat: ce lovituri de distanta a reusit, cita precizie, cita siguranta si ce lovitura combinata(3 bile) !!! 8) si ce snookere !!! again,wow !!! cu cine se antreneaza ?sau cum de a ajuns la o forma asa de buna ?poate ii spune secretul si lui jimmy… si lui ronnie.
Bine ca l-am incurajat si ma si ascultat :i-am spus sa-i dea bataie lui ding si…ce mai bataie i-a administrat. Ding-dong nu a avut nici o sansa : pt.mark meciul nu a fost un antrenament ,ci o adevarata lectie de snooker !!!
bravo,mark !!! meriti un pupic si o imbratisare ! nici eu nu am incetat sa cred sa iti vei reveni.
dc.semifinalele au fost incredibile,atunci finala trebuie sa fie super,super tare !-si mark sa cistige !!! si dc.o tine tot asa…go mark !!! cistiga si cm !!! 
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 12:11 Titlul subiectului: |
|
|
Ce finala,frati snookeristi! Wow !!!!!!! am trait-o de parca as fi fost acolo -super,super tare !!!
Incredibil de frumoasa,si inca nu s-a terminat!!! Vor urma jocuri si mai spectaculoase si de ce nu… eu as vrea joc decisiv !
Snooker de cea mai inalta clasa ! amindoi sint intr-o forma de zile mari !
cel mai mult mi-au placut framul al 4(cind s-au realizat snookere de o mare frumusete din partea ambilor jucatori) si al 8(cind eram sigura ca higgy va cistiga,dar a facut o greseala pe care nu am mai vazut-o pina acum –a pus tacul exact la baza bilei albe si a lovit cu putere,iar alba a sarit peste bila neagra care trebuia lovita,hi,hi,hi …si bineinteles ca mark nu l-a iertat si a egalat la 4).
Iar mark a avut citeva lovituri minunate,dar si norocoase!
Hai mark!!!!!!!!!!!!! 
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locaţie: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 13:26 Titlul subiectului: |
|
|
Scoţianul trebuie să calce acceleraţia dacă vrea să câştige turneul !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 13:42 Titlul subiectului: |
|
|
După semifinală
DING : "M-am simţit cu totul pierdut în meciul acesta şi nu ştiu de ce ! N-am fost într-o formă prea bună în ultima vreme şi nici nu m-am aşteptat să ajung în semifinale."
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 14:45 Titlul subiectului: |
|
|
Eirian spune că în pauza dintre sesiuni, Higgo s-a întors la hotel (vizavi de care este un restaurant unde se găteşte ne-chinezeşte), deşi drumul cu maşina durează 30-40 de minute (adică 60-80 de minute dus-întors !), iar Mark şi cu el au împărţit frăţeşte o pizza în salonul de lângă arenă al jucătorilor. Ţi-ai găsit să stea John şi Mark alături mai mult decât strictul necesar !... 
Ultima modificare efectuată Clara White la Dum 26 Mar 2006, 14:57, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 14:46 Titlul subiectului: |
|
|
that is so sweet...really
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 18:12 Titlul subiectului: |
|
|
Ce meci! Ce inclestare! Ce duel tactic fabulos!Parca ar fi fost un meci de sah intre Spaski si Fischer.Ce pacat ca am ratat bila de meci a lui Mark!
Singurul meu regret a fost absenta breakurilor mari.In rest a fost SENZATIONAL.
BRAVO MARK!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 18:49 Titlul subiectului: |
|
|
sevvilla86 a scris: |
Ce meci! Ce inclestare! Ce duel tactic fabulos! Parca ar fi fost un meci de sah intre Spaski si Fischer. Ce pacat ca am ratat bila de meci a lui Mark!
Singurul meu regret a fost absenta breakurilor mari.In rest a fost SENZATIONAL.
BRAVO MARK!
|
N-am prea simţit lipsa breakurilor mari. Excepţionale bătăliile tactice ! Ele mi s-au părut a compensa din plin absenţa cifrelor mari de la capitolul breakurilor. Excepţională revenirea galezului ! Bravo, Mark !
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 26 Mar 2006, 19:02 Titlul subiectului: |
|
|
Parca ar fi fost frumos sa avem macar un break mare.In privinta extraordinarului duel tactic cred ca jocul cu numarul 11 a fost cel mai frumos. Mark avea un avans de 62 de puncte,bila neagra a ramas pe marginea buzunarului superior in preajma caruia John a inghesuit toate bilele rosii.Dupa ce a fost deblocat buzunarul scotianul a avut o sansa mare de a castiga jocul dar a ratat bila maro.
|
|
Sus |
|
|