Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Judd Trump |
|
0% |
[ 0 ] |
Robert Milkins |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark King |
|
0% |
[ 0 ] |
Nigel Bond |
|
5% |
[ 1 ] |
Neil Robertson |
|
15% |
[ 3 ] |
Marcus Campbell |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie OSullivan |
|
75% |
[ 15 ] |
Mike Dunn |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 20 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 19:36 Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu am impresia că o asemenea comparație ar da vreun rezultat relevant. În primul rând, aici nu sunt în joc puncte. Oricum, în sezonul viitor, vor fi încă și mai multe competiții mari (probabil, nouă) așa că a avea un Shoot-out nu înseamnă a nu avea evenimentele clasice. Altfel, după ce „scenariul” de la Blackpool a fost curățat de zgura prostului gust (și s-a demonstrat că spectatorii pot fi ținuți în frâu), a rămas... ce ? Un turneu de tip Pot Black foarte antrenant (pentru noi) și foarte solicitant (pentru ei, jucătorii). Să nu uităm și un alt mare PLUS : faptul că publicul TV brit și streaming-iștii din toată lumea au putut vedea și alți jucători decât cei pe care-i tot urmăresc în fazele televizate ale celorlalte turnee. Sigur că există fani & fane ai cutărui sau cutărui jucător, care, dragii de ei (dragele de ele, mai ales ) ar dori să nu vadă pe nimeni altcineva decât pe adoratul inimii (poza de sub pernă nu e suficientă ! ), dar cred că, în general, e foarte, foarte bine că am urmărit snooker frumos și spectaculos (cronometrat, așa cum se face de ani de zile, în Premier League și, la pool, în Cupa Mosconi), adus pe masă de oameni mai puțin prezenți sub ochiul intimidant al camerei TV.
Un turneu de tip Pot Black este ceea ce este ( ) și atât. În afară de asta, caimacul tinde să se ridice la suprafață indiferent de format, iar surprize, slavă Domnului , pot apărea la toate competițiile.
Drept care am votat cu Ronnie. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker

Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 20:15 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Nici eu nu am impresia că o asemenea comparație ar da vreun rezultat relevant. |
Dacă este vorba de comparația pe care am făcut-o cu fotbalul, voi încerca să fiu mai limpede în exprimare. Se știe că prin acest format (Snooker Shoot-Out), precum și anteriorul format de unii hulit (Power Snooker), una dintre ținte este încercarea atragerii de public nou pentru sportul cu tacul și bile; acel segment de public care, în mod normal, nu are răbdarea urmăririi unei competiții clasice de snooker cu jocuri multe în fiecare meci.
Ideea este că dacă la fotbal se poate uita lumea fără a se plictisi timp de mai bine de 90 de minute, iar de multe ori partidele se încheie cu scor alb (deci spectatorii nu au nici măcar satisfacția unui gol), nu pricep cum ar putea aceștia să se plictisească la un meci de 20, maxim 30 de minute (ipotetica varianta Shoot-Out cu meciuri decise după regula cel mai bun din 3 frame-uri, primul la 2).
Că se dorește superviteză (turnee de o zi sau de un week-end) și neprevăzut prin meciuri dintr-un singur frame, asta este! Dar, personal îmi displace din cauza pe care am precizat-o în posturile anterioare.
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 21:22 Titlul subiectului: |
|
|
Judd a fost eliminat de Robert Milkins. Ce dezordine era pe masă în momentul dinaintea realizării primului punct de către Milkins...
Nigel Bond este cel de-al doilea calificat în semifinale. Mark King a jucat bine, însă o lovitură pasivă l-a trădat, Nigel a revenit în joc și a prins sfîrșitul celor 10 minute în avantaj de puncte.
Foarte bun jocul lui Marcus Campbell pînă cînd a lăsat descoperită o bilă roșie în apropierea buzunarului superior drept. Atît i-a trebuit lui Neil să-și dea drumul la joc; însă și australianul a avut o greșeală care l-a adus înapoi la masă pe Marcus. După ce Neil a revenit la masă, a pierdut poziția la bila galbenă, nu a mai putut continua break-ul, iar timpul s-a scurs în favoarea lui Campbell.
Mike Dunn a pierdut pe mîna sa. Mi-a părut că a jucat cu teamă ultimele 2 lovituri, la penultima lovitură aproape a lipit bila albă de cea neagră, iar lovitura de siguranță a devenit un ball in hand nesperat pentru Ronnie O'Sullivan. Mike chiar avea șanse să îl încurce pe Ronnie, dar nu a rezistat presiunii jocului. Deci, cunoaștem deja care sînt cei patru semifinaliști.
Ultima modificare efectuată Daros la Dum 30 Ian 2011, 22:10, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 21:53 Titlul subiectului: |
|
|
Hmm... Neil out. Eram unul dintre cei care l-au votat.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
|
|
Sus |
|
tzucu7 More than a fan

Data înscrierii: 09/Ian/2011 Mesaje: 45 Locație: Arad
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
snookerronnie Addicted to snooker

Data înscrierii: 02/Dec/2010 Mesaje: 254
|
Trimis: Dum 30 Ian 2011, 22:51 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari lui Milkins! Nu pot insa sa nu remarc ca Ronnie e singurul jucator care a refuzat siguranta si a atacat tot ce a avut de atacat si incredibil a venit pentru 3 snookere!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - China Open 2012, UK Championship 2021
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|